To Tomas:
Neuvy - na shopu 400,-
Voky - tyhle Significant Numbers mají docela hodnotu, na ebayi jsem je prodával ještě loni hodně draze (na jersey) - kdyby 200 (je to limit /29). Na shopu se před rokem prodal taky za 399,- ale budiž, počítejme 200,- Kč.
Ovce insert, Beezer, Mario - určitě 150,- Kč dohromady. Jsme na 750,- Kč.
Ty řadovky co tam jsou, to bylo vždy jen navíc nad rámce těch 10 lepších karet (memo, plus inserty) a vzhledem k tomu, že jsme druhý balíček nikde neinzerovali, ale zveřejnili až po vyprodání, tak jsme jej doplňovali řadovkami.
Netvrdím, že to je super balíček, chraň bůh, ale tahle série spolkla tolik dobrých karet, které by UD dali tak do 5ticase Artifacts, Jenže lidi jsou už našimi balíčky hrozně rozmazlení a speciálně tyhle hodnotí dost kriticky. Pak si projedu break jako třeba tenhle a říkám si, bóže:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=155&t=8287
Nebo tenhle:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=155&t=8240, kde nebýt Galchenyuka, tak ze tří boxů hodnota těch lepších karet je možná horší. A nemyslím, že no name nováček potěší domácího sběratele stejně, jako podepsaný Neuvy.
Mně kritika nevadí, ale musím se tomu docela i smát. To co je jinde "slušný výsledek, který mohl určitě dopadnout hůře", je tady strašný plnění. Stydím se třeba za ty zničené karty, protože na tom jsem si dal záležet a stejně mi tam dvě proklouzli u jednoho zákazníka. To se nesmí u takové série opakovat (se zákazníkem jsme již domluveni na náhradě), ale lidi, kteří se tady rozplýtvají nad no name boxem za 1500,- K, 2000,- Kč, tady potom hodnotí špatně takovýhle nebo podobný balíček. A přitom kdyby vytáhli takové dvě karty třeba z boxu Artifacts (teoreticky), tak budou spokojení, protože to aktuální plnění boxů takové dvě karty většinou ani nepřinese na 1 box.
Třeba Kopitar /10 podpis je podle mě karta kterou kdyby člověk našel v boxu SPGU, tak bude skákat 3 metry vysoko a tady to dá do best of Breaks. Já rozbaloval SPGU tak 10, 15x a nikdy jsem tam takovou kartu neměl. Nehledě na to, kolik ty boxy stojí...
Kde jsou Brilliance, nechápu, pže těch 5 co tam je, přece musí být někde vidět. Ještě se neukázalo dost dobrých karet.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.