Checklist, co se dá v boxu najít ... bylo garantováno 5 podpisovek a 5 jersey. V každém balíčku nějaká paralelka, taky možnost narazit na booklet nebo printing plate ...

Box je to poměrně drahý, ale designově se mi karty moc líbí a chci si sesbírat aspoň základní set s inserty. Podpisovek a jersey jsem si sehnal dříve už dost, takže jsem box bral hlavně kvůli paralelek a šanci chytit nějakou super podpisovku legendy nebo hvězdy. A taky samozřejmě karty Crystal Palace, kterým fandím ... Tady už postupně jak šly balíčky i karty v pořadí za sebou:
1.balíček: Tady se hned povedla nejlepší karta z boxu. Na podpisovce Gareth Bale (na eBayi chodívá kolem 50$), na green paralelce /99 Snodgrass ... fakt pecka

2.balíček: Cabaye na subsetu, Brady na orange paralelce /11, jersey Crouch ... pěkný balíček

3.balíček: Diame green paralelka /99, na podpisu Frazier Campbell, řadovka Lukaku ... taky spokojenost

4.balíček: Ramirez opět green /99, podpis Yannick Bolasie ... průměrný paklík, pro fandu Eagles supr

5.balíček: Soldado na subsetu, jersey Toneva krásná (většinou jsou jen jednobarevné kousky, ale tady je na dresu kus potisku s reklamou) ... i další jména dobré, pěkný balíček

A jen pro zajímavost zadní strany karet ... designově fakt pěkně provedené

6.balíček: gólman Ruddy na subsetu, dále jersey Thorneho z WBA ... opět takový průměr

7.balíček: Vermaelen na subsetu green parallel /99, podpis Phila Jagielky ... tohle už zase lepší balíček

8.balíček: Joel Ward paráda, subset s De Bruynem, Yanga-Mbiwa a Rose na green paralelce /99, jersey Tima Howarda ... šest karet místo pěti a navíc špicovní obsah, tohle vypadá na nějaký hot pack

9.balíček: Emohamady na green paralelce /99, podpisovka Artety (taky chodila na eBayi mezi 20-30 dolci) ... spokojenost, další podpis do sbírky, který nemám

10.balíček: Crouch na subsetu, Tim Krul na jersey a jediný "ďáblík" v boxu De Gea ... pěkný závěr, panuje spokojenost

Jak jsem psal, vše jde do sbírky. Volné jen: green /99 Snodgrass (Norwich) - podpisy Bolasie (Crystal Palace), Campbell (Cardiff), Jagielka (Everton) - jersey Crouch (Stoke), Thorne (WBA), Howard (Everton), Krul (Newcastle). Jinak mám i další podpisy a jersey navíc, takže kdo má zájem, ať napíše zprávu

Hodnocení: Box se odbaloval prima, díky balení balíčků se to docela protáhlo... Karty to jsou krásné, pro fotbalové fanoušky je i počtení na zadní straně karty, ne jen statistiky. Přání chytit nějaký špatně sehnatelný podpis se povedl (Bale, Arteta), takže paráda - lepší tam už byli snad jen Pelé, C.Ronaldo, Lampard, Zola nebo Gerrard. Barevná jersey je taky super. Moc prima otevíračka, prostě spokojenost

Jo a v tom fat packu (bonus k boxu) byly kromě dvou obyč insertů jen řadovky