Leaf In the Game Ultimate Memorabilia 14th Edition

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Leaf In the Game Ultimate Memorabilia 14th Edition

Příspěvek od valento3 »

One of the hobby’s original premium brands, Ultimate Memorabilia was originally released at the end of the 2000-01 season and gathered a loyal following over the years due to its offering of a limited base set, desirable autographs and pieces of game-used memorabilia from the past and present.

Many collectors hoped that the product was going to carry forward following the merger between Leaf Trading Cards and In The Game and preliminary details have come to light showing that Ultimate Memorabilia 14th Edition is going in a much more limited direction than ever before.

According to the recently-released product information sheet from Leaf, production for Ultimate Memorabilia has been slashed from 10,000 packs to a mere 4,000. This means that there will only be 800 five-pack boxes and there will be four boxes per case (200 total cases). As in previous years, each pack will contain one base card, one autograph card and one game-used memorabilia card. The tradition of each card being individually slabbed and serial-numbered will continue as well.

This time, the Ultimate base set will be produced on clear stock and there are 60 different cards to collect. As for the autographs and memorabilia, look for a wide variety of individual collections where each card is numbered to 25 copies or less. Many favorites such as Decades, Blades of Steel and Stick Rack will return and there is the addition of new sets such as Rare Materials and Legendary Sweaters that have the potential to be major hits.

Leaf has also announced that there will be some Ultimate Cut Signature cards as well and the preliminary list includes such icons as Lord Stanley of Preston, Howie Morenz, Jacques Plante and Conn Smythe. There will also be Ultimate Artwork Memorabilia Redemption cards that hobbyists can redeem for actual original art cards that will feature a piece of rare game-used material.

Longtime collectors may be a bit confused as to what happened to the 13th Edition of Ultimate Memorabilia, but Leaf noted on its sales sheet that it will not exist since “Thirteen is unlucky and this product is absolutely not!” While brand loyalists may or may not have strong feelings about that decision, the move will certainly have people talking.

With an anticipated release of November 7, Ultimate Memorabilia will be on store shelves at the 2014 Fall Sportcard &
Memorabilia Expo and Leaf’s President, Brian Gray, noted to Beckett Hockey there will be a redemption program announced in the upcoming weeks.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Re: Leaf In the Game Ultimate Memorabilia 14th Edition

Příspěvek od mapko »

Za mna krok dopredu, najma kvalita fotiek a zostavu hracov nekomentujem, famozne

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Ty chybejici loga na dresech apod., to je strasna podivana :wtf:
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Konečně ITG změnilo trochu design karet. :thumbup:
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Taky souhlasím, že krok dopředu. U některých karet bych nevěděl bez toho rámečku, jestli se jedná o Ultimate od ITG nebo UD. :D Plakat nad chybějícím logem mi přijde zbytečné, protože všichni už několik let víme, proč tomu tak je. Ale ta umazaná loga jsou tedy něco. Zase na druhou stranu se dá použít víc než jenom hlavy.

Co se týče jmen a jejich memo záležitostí, tak to opravdu nemá smysl komentovat, protože v tomhle je ITG nejlepší.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Ty jo. Uz se tesim az budou v prodeji. Jasny ze ukazujou vyber těch nejlepších a ani jedna z nich by mě neurazila. Ale celkove to bude asi pekna série. Hlavne aby cena nebyla nejaka moc vysoká. Než chybejici loga me spis zarazil Patrick Roy za Colorado mezi legendama Montrealu. Nemyslím ze by byl takovej problém ho tam dat v dresu Habs. Ale vytáhnout tu kartu z boxu tak neřeknu pul slova. *rfl*

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Teď koukam,že má Roy vyretušovanou masku. Mám itg superlative vol3. Jersey auto a tam je to logo Canadiens krásně vidět. Neví někdo proč na nějaký kartě je to v pohodě a na jiný ne? vol 3. nejsou tak starý karty a teoreticky by to mělo být taky zaretušováný.pokud mám blby dotazy tak řeknete,já to smažu.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Hans píše:...Plakat nad chybějícím logem mi přijde zbytečné, protože všichni už několik let víme, proč tomu tak je. Ale ta umazaná loga jsou tedy něco. Zase na druhou stranu se dá použít víc než jenom hlavy...
Jako že někde chybí logo, to mi nevadí, ale na tom prázdném dresu Yzermana a Lemieux to vypada šíleně. A ta retuš masky Roye taky působí divně. Bije to do očí.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

No vypadá to opravdu šíleně, chápu že bez licence to mají těžké, ale to už jsou mi milejší jen fotky po ramena než tohle *fngrs* ale jinak mi, stejně jako starší ITG, tento produkt nic moc neříká...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak možná, že třeba tou kartu porušili nějaká práva a dostali za to pokutu. No a teď se chtějí další pokuty vyvarovat. Ale je to fakt škoda. Zajímalo by mě, jak by takové karty vypadaly s licencí.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

U tý masky Roye jsem se taky zastavil. Nejdřív jsem si myslel že ji vidím prvně a pak mi došlo že je to jeho klasická z Montrealu, ale vyretušovaný loga Canadiens. Je to sice cesta, ale působí to vážně takovým zvláštním způsobem.
Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

S licencí (a bez těch jejich speciálních obalů) by to zřejmě byl jeden z nejlepších produktů, protože provedení karet vypadá moc pěkně...je zvláštní jaké detaily můžou rozhodovat o celkovém výsledku, i když je to samozřejmě hodně individuální, věřím, že si i tyhle karty najdou spoustu příznivců :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak nevím, nevím... U takhle drahých a limitovaných karet mě stále zaráží podpisy na nálepkach! To je hrůza! Design celkově klasika, žádná pecka. Ale moc se mi třeba líbí multi memo Habs kde se mezi klasické legendy je třeba jméno Bob Fillion! Dosud žijící legenda Montrealu, který tam hrál ve 40.letech! A ta memo karta Veziny? Jak by
napsal Nečák, kulervoucí! A já píšu Fuckt jo :-):-)!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Mě se karty líbí hodně jak sestavou tak provedením. Akorát nevím proč tam nejsou ty loga?? Licence nebo co? Jinak by mě ani jedna karta neurazila. Ale taky se divím že podpisy jsou na nálepkách to je podle mě velké mínus když karty budou drahé...
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

tie loga som si nevsimol humus, no co uz ked trhova ekonomika ma v USA monopol

a tie pdopisy nebudu nalepky, to budu zase vkladane podpisove harky - karta ma viac vrstiev a spodna je harok s podpisom; podla mna lepsia varianta ako nalepka - uz to tak robili aj v starsich seriach

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Většina těch karet je naprosto luxusních. Loga mi nevadí, raději fotky přes půl karty než pouze létající hlavy. Nelíbí se mi řadovky a jedna memo (Blade of Steel).

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

Nemozem si pomoct, ale tieto karty sa mi strasne nepacia *bang*
Eric Lindros - 3800+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Chrostik píše:Nemozem si pomoct, ale tieto karty sa mi strasne nepacia *bang*
Tak proč je kupuješ? *lgh*

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Ty radovky budou mít nejakej efekt kdyz to bude Silver tak bude vypadat na živo uplne jinak. Necháme se překvapit a docela by mě zajímal checklist ale breaknout podpis Lorda Stanleyho - jestli sen to teda dobre pochopil- by nebylo uplne marny *rfl*

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

mapko píše:tie loga som si nevsimol humus, no co uz ked trhova ekonomika ma v USA monopol

a tie pdopisy nebudu nalepky, to budu zase vkladane podpisove harky - karta ma viac vrstiev a spodna je harok s podpisom; podla mna lepsia varianta ako nalepka - uz to tak robili aj v starsich seriach
no nevím, nevím... Když se podíváš na toho Lindsayho, tak to je nálepka...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“