https://www.youtube.com/watch?v=s1vLtL- ... e=youtu.be
2014-15 OFS "Salfa" LIFE IN THE CREASE
- hokejcards
- Hvězda

Re: 2014 / 2015 "Salfa" LIFE IN THE CREASE
když se tu řešil ten Salfovo kiks proti Spartě
v čase 1:43 na to naráží...

- kulometcik
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
Dnes oficiálně vyšla série. Chápu že přednostně zítra na burte ale kdy budou boxy k objednání???
U nás třeba hned po burze, ale nechtěl jsem dělat popis, když ten box nemám v ruce...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- kulometcik
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
Někdy odpoledne, vracíme se z burzy tak ve 14 až 15:00.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No já si určitě na burze jeden boxík vezmu. Cena jak za balíček SPX a aspoň bude památeční Autograph a Game-Used Salfy. 
- boliholi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat co to jsou ty promo karty a jak se k nim lidé dostali?? Bylo to pro "velkoodberatele" nebo tak?
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Promo karty jsou něco jako sample karty. Takže něco jako náhradní karty či karty "na ukázku".boliholi píše:Chtěl bych se zeptat co to jsou ty promo karty a jak se k nim lidé dostali?? Bylo to pro "velkoodberatele" nebo tak?
Autograph Promo Salfy byla zdarma ke každému boxu, ostatní promo karty (game used a paralel) zřejmě dostávaly velkoobděratelé.
Ale lépe to vysvětlí pan Hrbek.
Zajímalo by mě čím jsou tyhle karty speciální, kromě ceny za kterou je náš "fantastický" fanshop bude prodávat...
http://www.hcpce.cz/clanek.asp?id=Ziske ... ckeho-6465
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
DzEjDy: já bych řekla, že to bude odlišné pouze limitací karet 
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Mě ty karty přijdou úplně stejný jako ze základní série...
Takže možná to je myšleno tak, že mají na skladě "jen" 100 boxů z celého nákladu série (330 boxů).
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
ne ne, podle mě to je navíc 100 boxů a třeba ze zadu bude nějaká ražbam že jde o "klubovky"
uvidíme jedině, když někdo koupí a pochlubí se

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- hokejcards
- Hvězda

taky by mě zajímalo, jak to je s tou limitací...jinak nevěděl jsem, že jsou Pardubice ve velehorách...ta vysokohorská přirážka k boxu tomu odpovídá

-
Veteran fans hcs
- Legenda

ne, ne do Pardubic jsme posílali klasické boxy, nic navíc. je možné že k tomu dají nějakou přidanou hodnotu přímo na klubu.
Dobrý den, mohl bych se zeptat jak to vypadá s tou soutěží o podepsanou repliku masky Dušana Salfického?
1. listopadu byla uzávěrka soutěže, už jsou známy výsledky?
Né že bych si dělal nějaké velké iluze s mojím jedním zaslaný "kuponem", ale i tak by mě zajímalo, komu maska připadne.
1. listopadu byla uzávěrka soutěže, už jsou známy výsledky?
Né že bych si dělal nějaké velké iluze s mojím jedním zaslaný "kuponem", ale i tak by mě zajímalo, komu maska připadne.
-
Veteran fans hcs
- Legenda

s největší pravděpodobností se se Salfou uvidíme zítra v Holešovicích na zápase Sparta - Pardubice.
pokud bude mít dostatek času, losování proběhne zítra
pokud bude mít dostatek času, losování proběhne zítra
- kulometcik
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
nevěděla jsem přesně, kam to napsat, ale asi jelikož to bude na diskusi, tak to bude lepší tady, ať se to v zajímavostech nezahltí...
Určitě jste taky narazili na možnost si zakoupit VIP Box Salfa Life in the Crease - Salficky. Při pohledu mě docela udivuje, že o to není takový zájem? Při datu vydání byl docela po tom hlad, ale nyní jako by zdechl pes, být jeho sběratelkou, tak hned po tom jdu.
Tak bych ráda hodila téma do diskuse, čím to, že zájem upadá? Alespoň z mého pohledu, obsah balení zůstává, cena je takřka taky stejná... Z mého pohledu v době vydání, kdy by se na základě poptávky vydavatel rozhodl nějakým způsobem o "dotisk", aby uspokojil všechny na které se včas nedostalo, by bylo opět "vyprodáno", ale nyní to spíše vidím jako nechtěné? Tedy nikoliv z pohledu prodávajícího, ale ze strany zájmu sběratelů...
Dlouho jsem přemýšlela, zdali sem něco takového psát, tak snad se diskuse bude ubírat a držet předmětu tématu.
Určitě jste taky narazili na možnost si zakoupit VIP Box Salfa Life in the Crease - Salficky. Při pohledu mě docela udivuje, že o to není takový zájem? Při datu vydání byl docela po tom hlad, ale nyní jako by zdechl pes, být jeho sběratelkou, tak hned po tom jdu.
Tak bych ráda hodila téma do diskuse, čím to, že zájem upadá? Alespoň z mého pohledu, obsah balení zůstává, cena je takřka taky stejná... Z mého pohledu v době vydání, kdy by se na základě poptávky vydavatel rozhodl nějakým způsobem o "dotisk", aby uspokojil všechny na které se včas nedostalo, by bylo opět "vyprodáno", ale nyní to spíše vidím jako nechtěné? Tedy nikoliv z pohledu prodávajícího, ale ze strany zájmu sběratelů...
Dlouho jsem přemýšlela, zdali sem něco takového psát, tak snad se diskuse bude ubírat a držet předmětu tématu.

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Je to hezký produkt a za skvělé peníze, ale ta rozmanitost karet (hlavně memo) tam podle mě není taková. Za druhé je taky důležité zmínit fakt, že je to série o jednom hráči, který tolik sběratelů a tedy zájemců mít nejspíš nebude. Takže z mého pohledu bych si vzal jeden box pro zajímavost, ale do dalšího už bych nešel.
- SteveRogers92
- Legenda

Tak pod tohle se podepíšu. Je to pouze o jednom hráči takže nic extra lákavého na koupi více boxu. SteveHans píše:Je to hezký produkt a za skvělé peníze, ale ta rozmanitost karet (hlavně memo) tam podle mě není taková. Za druhé je taky důležité zmínit fakt, že je to série o jednom hráči, který tolik sběratelů a tedy zájemců mít nejspíš nebude. Takže z mého pohledu bych si vzal jeden box pro zajímavost, ale do dalšího už bych nešel.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150