Tak nejdříve jaké je plnění (24 balíčků po 8 kartách)
1 Autograph, Memorabilia Card or Super Script Parallel
5 Inserts
6 Colors and Contours Parallels
24 Silver Script Parallels
24 High Series Short Prints
184 Total Cards
a teď k boxu:

(omluva za kvalitu z foťáku)
Base gólmani:

Base (152 z 300, žádný duplikát)

Z base spokojenost, bohužel se nepovedlo tolik Čechů a mrzí mě absence Mrázka. Na toho prostě nemám z balíčků/boxů kliku! Potěšil, že nebyl ani jeden duplikát!!
Silver Scripty:

Asi mohla být trošku lepší jména, ale Roy mě moc potěšil!
Inserty
NHL 3 Stars, Player of the week

Tenhle insert se mi hodně zalíbil a určitě si ho dosbírám!
NHL Rookie player of the Month

yes! Konečně Hertlík z balíčku/boxu
Checlistky:

Další inserty:
Upřímně řečeno se v nich moc nevyznám

Martin St.Louis, Jason Garrison a Alex Goligoski jsou vše Teal/Diecut 3. Ty jsou vkládány v poměru 1:8
Ryan Kessler Gold Diecut1 1:36, Brandon Bollig Gold Diecut2 1:24
a Jonathan Bernier Purple Diecut1 1:60

Jestli to mám špatně, opravte mne prosím. Jinak těmhle kartám moc nefandím, takže taky půjdou na bej, případně jsou volné i zde samozřejmě.
Box slibuje Autograph, memo a nebo super script.... No a já našel tento:

Určitě výborná trefa a jsem spokojen. Nicméně hráč ani tým mi nic neříká, takže poputuje na bej. V případě zájmu zde, mě klidně kontaktujte. Sbírám toho hodně, nějak se domluvíme
No a tady už zmiňovaný Case Hit...... Není to sice hit dle mého gusta, ale darovanému koni...

Uvidíme, kdo se tam bude skrývat. Jména budou zveřejněna až po startu sezóny. Já pevně doufám, že to bude Pens nebo Rangers do sbírky. Jo a pardón za můj krásný prst na fotce, ale už jsem redeemoval kód, tak mě to přišlo takový moc troufalý to sem dávat i s kódem

Suma sumárum, jsem si rozbalovačku skvěle užil. Jedná se o pěknou porci karet, které jsou designově hezké a poměr cena výkon je perfektní! Podle zpráv na netu by ta Rookie Redemption měla být case hit, ale nechci se mýlit. Osobně by mne víc potěšila jsy, nebo podpis, ale tohle samo beru taky všema deseti! Zase to je určitý jiný druh adrenalinu, že kdo na té kartě asi bude

Děkuji za pozornost a pokud váháte, určitě vřele doporučuji! Za tu cenu, je to super box!

PS: Musel jsem zprávu třikrát upravovat, neb tu je limit 5 smajlíků na příspěvek