Peldap - Panini Contenders 13/14 vol. 2

Boxy otevřené sběrateli v měsíci srpnu 2014.
peldap
Veterán
Veterán

Re: Peldap - Panini Contenders 13/14 vol. 2

Příspěvek od peldap »

Luky píše:Parádní obsah, první strana tý osmičky se mi íbí, že to je starej-mladej, ta druhá strana se jim trochu rozjela, jako kdyby byla první strana hlavní a u tý druhý už co jim zbylo, ale i tak parádní, super produkt. I řadovky se mi líbí, jsem rád, že to navazuje na 10-11 a ne na 11-12 kdy to bylo horší.
tak první strana je opravdu super, na té druhé to zachraňuje Vokoun, jak už jsem psal, složení prazvláštní ale já jsem rád, že jsem vůbec něco takového vytáhl, takže velká spokojenost.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Samozřejmě super break! Jak už jsem psal u jiného breaku, tak mě se tyhle Contenders multipodpisovky nelíbí, ale určitě by se alespoň pro mně jednalo o super matroš na výměnu. To složení je opravdu zvláštní, ale hodně bych to přičítal tomu, že Panini se potřebují zbavit nálepek, které mají v šuplíku, protože příští sezonu už jim budou k ničemu. Proto nejspíš takové krkolomné složení hráčů.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Hans píše:Samozřejmě super break! Jak už jsem psal u jiného breaku, tak mě se tyhle Contenders multipodpisovky nelíbí, ale určitě by se alespoň pro mně jednalo o super matroš na výměnu. To složení je opravdu zvláštní, ale hodně bych to přičítal tomu, že Panini se potřebují zbavit nálepek, které mají v šuplíku, protože příští sezonu už jim budou k ničemu. Proto nejspíš takové krkolomné složení hráčů.
něco na těch nálepkách bude, to mě nenapadlo, kartu jsem nakonec vyměnil, já tedy za sebe mohu říci, že mě se ty podpisovky velice líbí, ale to je samozřejmě otázka názoru a vkusu.

Odpovědět

Zpět na „Srpen/August 2014“