Míšo a kdyby se to nepovedlo, tak ono se to nějako v žaludku srovnáMisa015 píše:Dneska jsem si udělala generálku na pečení na burzu a musím říct, že jsem s výsledkem velmi spokojená. Snad to tak pěkně dopadne až budu péct ty dobroty na burzu.![]()
PTH Burza: The Last Countdown
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Re: PTH Burza: The Last Countdown

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
pavelbart píše:Tentokrát povezeme asi větší arsenál. Koupí konkurenčního shopu jsme získali asi 75.000 ks karet, a z toho cca 90% nepůjde na shop, protože to je pěkně rozdělené v krabicích po týmech, hráčích, sériích...necháme to za lidové ceny. A výjimečně to tedy zřejmě vezmu s sebou. Boxy, balíčky jako vždy. Máme i nějaký čepice, trika, mikiny...ale to nevím, jak se vleze do auta.mira095 píše:Pavle a co bereš na burzu? Zase boxy a balíčky? Nebo bereš i nějáký příslušenství (ultra pro folie atd..). Sice ještě nevim na 100% jestli přijedu, ale potřeboval bych případně alespoň nějáký folie (10-20ks), a nechci ti přímo psát abys mi je vozil když nevím zda dorazím. Takže jestli je vezeš tak něják normálně pro všechny, kdyby někdo potřeboval.
A sakra. Lidové ceny. Na to slyším:D
-
mira095
- Hvězda

A nějáký to Ultra pro vybavení?pavelbart píše:Tentokrát povezeme asi větší arsenál. Koupí konkurenčního shopu jsme získali asi 75.000 ks karet, a z toho cca 90% nepůjde na shop, protože to je pěkně rozdělené v krabicích po týmech, hráčích, sériích...necháme to za lidové ceny. A výjimečně to tedy zřejmě vezmu s sebou. Boxy, balíčky jako vždy. Máme i nějaký čepice, trika, mikiny...ale to nevím, jak se vleze do auta.mira095 píše:Pavle a co bereš na burzu? Zase boxy a balíčky? Nebo bereš i nějáký příslušenství (ultra pro folie atd..). Sice ještě nevim na 100% jestli přijedu, ale potřeboval bych případně alespoň nějáký folie (10-20ks), a nechci ti přímo psát abys mi je vozil když nevím zda dorazím. Takže jestli je vezeš tak něják normálně pro všechny, kdyby někdo potřeboval.
JJ, snad krom alb vše. Ty zabírají moc místa.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
tak já se před chvílí dozvěděl že příští víkend mít volno nebudu
takže beze mě
A u nas pravy opak .... dlouho to vypadalo ze nedojedem , ale dnes se to rozseklo ze prijedeme ..... u nas v Bolce se zblaznili jedeme od pondelka do soboty kazdy tyden auta jdou na odbyt jako nikdy predtim 
Kam to sakra prodáváte?marduk píše:A u nas pravy opak .... dlouho to vypadalo ze nedojedem , ale dnes se to rozseklo ze prijedeme ..... u nas v Bolce se zblaznili jedeme od pondelka do soboty kazdy tyden auta jdou na odbyt jako nikdy predtim
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Joffrey_15
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Takže tam budou i nějaké jiné slečny? Já jen jestli mam brát tu svojí aby aspon s kym pokecat
... a berete tam někdo i karty se sbírek na pokochání nebo jen karty na prodej?

jj tej mej budou 3 roky tak můžou pokecatJoffrey_15 píše:Takže tam budou i nějaké jiné slečny? Já jen jestli mam brát tu svojí aby aspon s kym pokecat... a berete tam někdo i karty se sbírek na pokochání nebo jen karty na prodej?
Pavle, přivezeš Crowny, žemli říkal, že posledně nebyly
Slečny vítány, o děti se starají zkušení otcové, že pánové 
- valento3
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Já taky snad dorazím s přítelkyní.
Kdyby někdo chtěl něco z mé nabídky, tak ať mi napíše, žádné karty s sebou jinak neberu.
Kdyby někdo chtěl něco z mé nabídky, tak ať mi napíše, žádné karty s sebou jinak neberu.
Myslíš ten čaj?Tie píše:Pavle, přivezeš Crowny, žemli říkal, že posledně nebylySlečny vítány, o děti se starají zkušení otcové, že pánové
joffe já jako již klasicky vezmu Millera ale to je až 3 kategorie 
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to v pytli
Dneska první zápas ligy a poslední souboj v brankovišti, kdy do mě centr pořádně zajel...
Výsledek?? Přetočil mi rameno, které vypadlo a je to v prde..
Už je to potřetí jdu na neshopenku a plastiku vazu a minimálně 2 měsíce doma
Takže burza na kterou jsem se těšil jak malej kluk je pro mě tabu. Achjooooo...
Výsledek?? Přetočil mi rameno, které vypadlo a je to v prde..
Takže burza na kterou jsem se těšil jak malej kluk je pro mě tabu. Achjooooo...

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Lukyn55
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
co ?
.. tyjo, jsem se na tebe těšil :/ .. jinak to s ramenem znám, já ho měl venku asi 10x a musel jsem pod kudlu ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Člověče, neblázni, budeš mít přece vycházky... Jako asi toho s sebou nebudeš moct tolik přivézt, ale zúčastnit se můžeš, ne?
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
No vycházky ano, ale myslíš že za tři hodiny stihnu dovalit 200 km do Prahy, tam pokecat a zase zpět??? Krom toho půjdu na operaci, a nevim ještě kdy, ale asi co nejdřív. Jako jsem naštvanej to je jasný 

Jarosenko, řekni mi, že to není pravda
Přijeď i s ramenem, budeme opatrní... 
Rád bych poprosil lidi, kteří na jisto přijedou o SZ. Potřebuji vědět počet lidí kvůli občerstvení i zajíštění jídla k obědu i dalším věcem jako je pronájem hřiště atd...