ITG STICKWORK

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
vojta
Legenda
Legenda

ITG STICKWORK

Příspěvek od vojta »

Let's face it, it is easy to acquire an old hockey card brand produced in the 1990s, use similar designs and make cards of the same players you just released in your last six products.

It doesn't take too much creativity to do that. But in this day and age, to come up with a concept that has never been done before, well that takes a combination of creativity, some great memorabilia and a love for the game. In The Game possesses all of these qualities and this will be demonstrated by our upcoming release - StickWork.
StickWork is an entire product dedicated to game-used sticks, ranging from the 1930s to the present.

Each box will contain three StickWork Authentic Game-Used Stick Cards. Here are some of the insert sets in StickWorks.

GAME-USED STICK:
Obrázek

VINTAGE GAME USED STICK:
Obrázek Obrázek

ENSHRINED GAME USED STICK:
Obrázek

GOALIE GAME USED STICK:
Obrázek Obrázek

STICK TAPE INSERT:
Obrázek Obrázek Obrázek

STICK RACK INSERT:
Obrázek Obrázek Obrázek

LUMBERGHRAPS:
Obrázek Obrázek

STICK HANDLES:
Obrázek

Datum vydání: polovina února 2014

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: ITG STICKWORK

Příspěvek od Maurice Richard »

V týdnu už to tu bylo..... Každopádně super! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Turok
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Turok »

cena udajne okolo $100-$150, co by podla mna nebolo az take najhorsie. velmi dobre vyzerajuci produkt ...

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Nástřel cen:

125 USD for a 3 Card Pack
1250 USD for a 10 Pack Case
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Ups, tak to mi přijde docela dost no. :D Samozřejmě, že některé ty hokejky budou dost drahé, ale karta za 40 usd. No nevím nevím.

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Hans píše:Ups, tak to mi přijde docela dost no. :D Samozřejmě, že některé ty hokejky budou dost drahé, ale karta za 40 usd. No nevím nevím.
40 dolarů třeba za hokejku Royeho a Priceho je super cena... Neříkám, že to vytáhne každý, ale ta cena není až tak strašná.
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Prave ze kdyz vytahnes lepsi jmeno tak super. Ale uz vydim ze tam bude plno karet co nebudou stat za to...
Ac velmi hezky vyhlizejici serie tak pro 80 procent sberatelu nedostupna. Dalsi nesmyslne draha serie. Tri karty v boxu? Co to jako je? :?
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

Vanbiesbrouckove hokejky idu cez 100 USD v kartach ITG
a mimochodom, seria sa mi pozdava! ;)

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Prijde mi, ze do OFS si kazdy rejpne, ale tady na kazdem inzertu je taky jiny font. Dokonce na Stick Rack Dual je jiny nez Triple. Ale po dlouho dobe zajimavy napad od ITG. Libi se mi. Asi potrebuji vyprazdnit sklady.
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

ITG by se už konečně mělo vykašlat na tyhle projekty.
Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Což o to,kousek Richterovy hojeky by se mi doma líbil,ale opět stejné fotky..... *cry-a* a počítám,že ceny na Beji pak budou dost nad můj limit.
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Tyhle série skutečně nechápu... ITG chrlí pořád jedno a to samé... zbytečně devalvují vlastní výrobky. Karty úplně o ničem. Ten kousek hokejky nebo dresu tu "spotřební výrobu" nezachrání. Jediné, čím si drží aspoň nějakou úroveň, jsou podpisovky, jinak je to rok od roku čím dál tím větší škvár.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

za mě palec nahoru *thks* , provedení karet se mi líbí a po sérii šesti stejných sérií s hodně podobnými quad jersey je to super zpestření, navíc se super cuty podepsaných hokejek 1/1 ...

DraganOne
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od DraganOne »

Mne sa tato seria tiez pozdava, no ceny vyzeraju byt trocha vysoke. Som zvedavy na prve box breaky :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

DzEjDy píše:ITG by se už konečně mělo vykašlat na tyhle projekty.
Můj názor, měli by vypustit všechno typu Motown ,Philly, Enforcers, tohle se mně osobně strašně líbí - ale cena je dost vysoká, nicméně, záleží, kolik bude boxů, já osobně si myslím, že moc ne...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Turok
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Turok »

niekde som videl 2500 kusov. predbezna cena je $124

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak to zas není tak ks málo... podle mě dost vysoká cena za 3 karty. Ano, jak tady zmiňujete, Price Roy Richter... super jména, nemluvě o těch starších.
Ale, až to otevřete a vypadnou na Vás Amonte, Samsonov, Sawchuk - což bude asi normální sestava ITG - jak to budete hodnotit potom jsem zvědavej. Hlavně 125USD je zatraceně hodně s dopravou a DPH. To se bavíme třeba o 3300,- bez DPH a to mě už tak lákavý nepřijde...
Nicméně, nechci to hodnotit teď, dokud produkt není venku. Jen to jen taková moje úvaha. Doufám, že tam Hašek nebude mít 150 karet... ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Takže po tomhle velmi zajímavém produktu má přijít hned další. B. Price se nechal slyšet, že v březnu má po deseti letech vyjít ITG Used. Samozřejmě, že je to hodně zajímavá série, ale jenom to podtrhuje fakt, že se už asi definitevně zbláznil. Dva takové produkty ve dvou měsících je prostě šílenost. Myslím, že ITG půjde tímhle stylem brzo do kytek. Zajímá mně kde budou ty hokejky a dresy pořád brát.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Hans píše:Takže po tomhle velmi zajímavém produktu má přijít hned další. B. Price se nechal slyšet, že v březnu má po deseti letech vyjít ITG Used. Samozřejmě, že je to hodně zajímavá série, ale jenom to podtrhuje fakt, že se už asi definitevně zbláznil. Dva takové produkty ve dvou měsících je prostě šílenost. Myslím, že ITG půjde tímhle stylem brzo do kytek. Zajímá mně kde budou ty hokejky a dresy pořád brát.
ITG Used je podle mého jedna z nejlepších sérií, která kdy vyšla, bude sakra těžké se přiblížit k původnímu vydání a nemyslím, že se to tak úplně podaří. Každopádně díky za super info ! Musím taky pohledat :)

Ale jak píšeš, že ITG dojde výstroj, nemyslím si… kousky výstroje hráčů jako Vezina, Cyclone Taylor, Nighbor, Lalonde, Gardiner či Paddy Moran používají minimálně, no a Morenz, se dá sehnat relativně v pohodě. když už poslední dobou vydají Morezne, je to malý kousek a většinou /9, 1/1, takže 10 malých kousků z dresu, můžeš stříhat roky… hokejek bych se nebál, v jednom článku jsem četl, že při poslední sezóně hrál Guy Lafleur až s cca 500 kusy hokejek !!! Známí chtěli hranou hokejku z poslední sezóny, tak se činil… problém je s nejstaršími hráči, ale ty ITG používají fakt minimálně…

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“