Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
dj4u
Veterán
Veterán

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od dj4u »

Takže konec hlášení... už sem prý nemám psát, tak si ty karty za 4.000 kupujte zde dál, doufám že se pak všichni pochlubíte v příslušné sekci :wave:
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Příspěvek od curtisjoseph »

Ale tento Bure má v Beckettu poloviční hodnotu co má Hašek. Tím jen dokazujete, že ta cena za Haška odpovídá! Tohoto Bureho jsem bohužel jen sledoval. Vím, že mě to bude stát ještě hodně peněz, ale sérii jednou dosbírám.

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Luky píše:curtisjoseph: Než jsem napsal bylo to tu :thumbup: Díky za vysvětlení, dnes se toho dovím:D Ale jsem rád. Jinak je ta sbírka někde k vidění?
Chybí nám ještě 7 karet do kompletu. Sbíráme vše 4 kamarádi a sbírku budeme zveřejňovat na facebooku a až vždy nafotíme něco kompletního tak to zveřejníme i tady.

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

curtisjoseph
nepsal si že podle beckettu ty ceny nejsou? jednou píšeš to a pak zas to... a v tom případě když souhlasíš najednou s beckettem, tak jsme jak už jsem psal na 45USD

a fakt by mě zajímalo proč to tedy za ty 4000 někdo z Vás nekoupí... když to je dobrá cena :lol:
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

dj4u píše:curtisjoseph
nepsal si že podle beckettu ty ceny nejsou? jednou píšeš to a pak zas to... a v tom případě když souhlasíš najednou s beckettem, tak jsme jak už jsem psal na 45USD

a fakt by mě zajímalo proč to tedy za ty 4000 někdo z Vás nekoupí... když to je dobrá cena :lol:

Vím, že to asi nemá smysl. Ale jak bylo psáno výše. Vezmi cenu Bureho v beckettu a cenu za kolik se prodal na e-Bay a pak vezmi Haška a jeho cenu v beckettu a zkus vypočítat za kolik by se prodal on... ok?
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

curtisjoseph
Doufám, že nezanevřete na toto foru *rfl* , toto už se člověk musí fakt smát, tu sbírku bych pak rád viděl, musí to být paráda a je fajn, že někdo tady se pustil do takového setu.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ty brďo, obdivuji dj4u, mít takto jasno o něčem, čemu nerozumím, a nenechat se poučit od někoho, kdo evidentně ví, která bije (cujo), plést neustále na více stranách hrušky s jabkama - tak to je taky umění - za mě největší palce nahoru co jsem tady dal :thumbup:
A dj4u - opravdu jsem si nevšiml, že by tady se mnou lidi v posledním roce souhlasili, to spíš naopak ;). Nicméně, tady každý, kdo o této konkrétní kartě něco ví (hašek emerald moment) bohužel souhlasit musí. Jestli se někde objeví za beckett cenu, či 100USD, garantuju, že tam nevydrží ani týden. A pokud je to skutečně tak, jak píše cujo - že to je karta typu redemption, která ale logicky nelze zaregistrovat (vzhledem k tomu, že Pinnacle třeba 10 let nedělá hokejové karty), i kdyby člověk hodně chtěl a sehnal box, tak pak té ceně rozumím. Sbírám Haška pěkných pár let a jestli jsem viděl prodat 3 ks tak je to hodně. Ostatně, znám sběratele, kterému chybělo 15 ks karet a chybí mu je třeba rok a půl. Nesehnal za rok snad jedinou chybějící kartu (asi podobná dostupnost)!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mimochodem, Bure - 110USD, plus 10USD doporučená pošta (já platím většinou 20USD) = 2520,- Kč + DPH a jsme na 3.049,-kč plus 96,- poplatek pošty za proclení. ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

curtisjoseph píše:
Luky píše:curtisjoseph: Než jsem napsal bylo to tu :thumbup: Díky za vysvětlení, dnes se toho dovím:D Ale jsem rád. Jinak je ta sbírka někde k vidění?
Chybí nám ještě 7 karet do kompletu. Sbíráme vše 4 kamarádi a sbírku budeme zveřejňovat na facebooku a až vždy nafotíme něco kompletního tak to zveřejníme i tady.
Muzes nejak objasnit zpusob toho Vaseho sbirani? Ja si jakekoliv sberatelstvi ve ctyrech lidech nedokazu predstavit... To kazdou kartu vydelite ctyrma a pak zaplatite kazdy stejny pomer nebo kazdy neco sezene, date to dohromady a nekde mate sepsano, kdo jakou kartu zaplatil? Neverim tomu, ze vsem ctyrem to sberatelstvi zustane do konce zivota, kdyz tedy nekdo bude chtit vystoupit, tak ho vyplatite? Kde to skladujete? Fakt me to zajima, i kdyz mi tedy do toho nic neni, ale sam jsi to nacnul:-)!

curtisjoseph
Nováček
Nováček

zette píše:
curtisjoseph píše:
Muzes nejak objasnit zpusob toho Vaseho sbirani? Ja si jakekoliv sberatelstvi ve ctyrech lidech nedokazu predstavit... To kazdou kartu vydelite ctyrma a pak zaplatite kazdy stejny pomer nebo kazdy neco sezene, date to dohromady a nekde mate sepsano, kdo jakou kartu zaplatil? Neverim tomu, ze vsem ctyrem to sberatelstvi zustane do konce zivota, kdyz tedy nekdo bude chtit vystoupit, tak ho vyplatite? Kde to skladujete? Fakt me to zajima, i kdyz mi tedy do toho nic neni, ale sam jsi to nacnul:-)!
My se známe už od první třídy, skuteční přátelé tak jako to bylo ještě z dob pana Foglara a toto co uvádíte opravdu vůbec neřešíme. Vždy má každý radost když přispěje něčím do sbírky. Někdy se ale musíme na kartu složit, někdy ji někdo přinese a doplní sám. Měli jsme dříve klubovnu, dnes je to náš pánský klub když chceme být sani a odpočinout si od ženských :lol:
A opravdu to komu co patří neřešíme. Pokud by někdo chtěl přestat a odejít tak prostě odejde a nebude požadovat nějakou náhradu. Stejně tak si pomáháme i pokud se někdo dostane do potíží. Vím, že je to dnes pro někoho divné, ale my jsme skuteční přátelé a pokud si důvěřujeme již tolik let, tak nemusíme řešit majetko-právní vztahy ani vypořádání se.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Tady se to nějak rozjelo.. :D No, nechci již vířit vody, jen jsem si tak při sledování téhle diskuse říkal jaká by to byla krása kdybych si mohl každou kartu Maria koupit za becketovou cenu, to bych si pískal.. jsem rád že v této sérii není.. protože aby měl bv 60 usd a prodával se za 15000 to by byla teprv diskuse 8-) ;)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Nevím, jestli má cenu k této diskuzi ještě něco psát, ale my, co sbíráme karty nějakých 20 let, si velice dobře pamatujeme, jak to bylo s Epixy. Pamatuji se, že ve starších Beckettech je ten systém jednotlivých verzí a jejich vkládání do různých boxů docela dobře popsán. Jak známo , já sbírám karty B.Hulla. Z jeho Epixů mi chybí pouze Purple a Emerald Season, třeba Momenty mám všechny. Ale právě ten problém, který dobře popsal "curtisjoseph" způsobil, že mi chybí ty 2 karty. Byly totiž vkládány do karet Zenith, kterých bylo vydáno nejméně a patřily k nejdražším. Jestli se nepletu, tak svého času se v ČR objevilo docela dost oranžových Epixů (tuším Season nebo Moment) D.Haška Nepamatuji se přesně důvod, ale buď to bylo něco na smysl Sample karet nebo jich tenkrát dostal Hašan víc pro svoji potřebu a prostě je různě rozdal.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

curtisjoseph píše:Chybí nám ještě 7 karet do kompletu. Sbíráme vše 4 kamarádi a sbírku budeme zveřejňovat na facebooku a až vždy nafotíme něco kompletního tak to zveřejníme i tady.
Paráda, už se těším :thumbup: a samotný způsob sbírání nepotřebuje komentář :clap:

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Ne, že bych chtěl znovu otevírat tu zbytečnou diskuzi o ceně Hašanovo EPIX karty, jen pro zajímavost - kupce už má, je tu jeden příhoz pár hodin před koncem...
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

Jedna z aukcí na aukru , jak prodat ne z cela 100% stav karet za slušný obnos . Prodávajícímu tiše závidím . *prty*

http://aukro.cz/183-aps-97-98-sparta-4k ... 65954.html

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

To mi netvrďte, že ty karty mají takovou hodnotu. I kdyby byly ve 100% kvalitě, prodávají se kolem 10 Kč za kus - to je Sparta natolik vybraná, že se dostanou na 100 Kč za kus???
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Karty gólmanů ze sérií APS (hlavně Čechmánek, Hnilička, Salfický) opravdu klidně chodí kolem 100,- kus, ale klasický řadovky hráčů fakt ne...tohle mi hlava nebere...jedině na to snad může mít vliv Nedvěd, ale stejně... :crazy:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Jojo taky jsem to sem chtěl dát :D asi to bude hlavně kvůli Nedvědovi, protože se samotný taky prodal asi za 100-150,- Kč ale i tak to je hrůza :crazy: ikdyž je pravda že už se celkem dost blbě shánějí... :(
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Joffrey_15
Veterán