Nejdříve Inserty - Tady potěšil hlavně Hašan, Fuhr a Jarda. Na foto se nevešel Damphousse, protože měl zrovna angínu.

Dále podpisovky - To je moje velká vášeň a zároveň to, co mě štve na ITG nejvíc. Chytit nějaké to top jméno totiž není vůbec jednoduché. Přesto by se dal Samsonov a Tugnutt považovat za úspěch. Na skenu je ještě base gold, která by měla mít limit /30. Ale musím říct, že podpisovky jsou pro mně vrchol, takže mi odkrytí těchto karet nebylo moc do zpěvu.

To co podle mně bere ITG na podpisovkách, tak to docela často vrací na game-used kartách. Sice nebylo nic do sbírky, ale spokojenost je maximální.
3. Star
2013-14 ITG Decades 1990s European Influence Dual Jerseys Black #EI05 Tomas Holmstrom/Pavel Bure /80

2. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Franchises Quad Jerseys Gold #F11 Brett Hull/Curtis Joseph/Kelly Chase/Al MacInnis /10

A
J
E
Š
T
Ě
J
E
D
N
A
G
O
L
D
E
C
H
T
G
O
L
D
1. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Game Used Patches Gold #M32 Peter Bondra 1/1

S breakem absolutní spokojenost a jsem rád, že jsem do Decades nakonec šel. Ono jakékoliv jiné hodnocení po 3 gold kartách by ztrácelo smysl. Až ušetřím, tak si ještě možná jeden boxík dám.
Vše je volné kromě podpisovek a karet Fuhra a Haška.