pavelbart píše:Tak o tom nepochybuju.. určitě to bude plný těchto karet - pro většinu českých sběratelůpro tebe

pavelbart píše:Tak o tom nepochybuju.. určitě to bude plný těchto karet - pro většinu českých sběratelůpro tebe
A na L.A.?pavelbart píše:Tak to sorry, na Mrázka je fronta...
No právě, až moc levné. Před chvílí jsem viděl break, kde chlapík ještě ani nesundal z boxu obal, ale balíček Overtime už měl v ruce...pavelbart píše:Na to jsem se chtel taky podivat. Ale karty jsou z toho nejak levny. Jinak jsemsledoval vice casu a zas tak hrozny to teda neni,vubec se toho nebojim. Paradoxne tico otevirali mezi prvnimi, nemeli nic extra, ale potom co jsem videl tak pohoda.
WTF is Jay Rosehill ? Tak to na těch zbylých patnácti byli už jen vrátný z Madison Square Garden, prodavač hotdogů z Detroitu, uklízečka z Denveru, šatnářka z Los Angeles, časoměřič z Montrealu, liftboy z Chicaga, garážmistr z Vancouveru, hajzlbába z Toronta, člen ochranky Bostonu, prodavač suvenýrů z Floridy, trhač lístků z Ottawy, dobrovolný hasič z Calgary, tiskový mluvčí Edmontonu, kustod San Jose a Enver Lisin ?pavelbart píše: Snad Jay Rosehill??
Haha, přidávám se! Osobně vůbec netuším, kdo je a kde hraje Jay Rosehill, takže ten zbytek jmen bych viděl asi tak, jak napsal Martinxmkrejci píše:Priznam se, ze se ve jmenech v NHL, zvlaste novacku, neorientuju, ale tohle me pobavilo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host