1x Gold balíček

vodry22
Veterán
Veterán

1x Gold balíček

Příspěvek od vodry22 »

Ještě než sem mapko se supermanem hodí ty hity tak já taky ukážu svůj balíček, Spokojenost není moc velká, ale já to tak moc neberu, ta šance na mega hit je pořádná a hold to nevyšlo. Vše je volné kdyby někdo měl zájem. Nejlepší karta z balíčku pro mě asi Mario. Beru to podle vzhledu, protože mi ani jedna karta tak nějak nic neříká.

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Podpisovka je Michal Neuvirth.

už aby byla ta druhá série, tam si snad trošku spravím chuť :thumbup:

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: 1x Gold balíček

Příspěvek od tomas78 »

Voky je pěkný :clap: Tak nějak nevím ale myslím si na to jak to bylo propagovaný jaký tam jsou pecky tak za mě trošičku rozpaky s plěním...ale asi se v těch cenách karet moc neorientuju :think: tak to prosím berte s rezervou :wtf:

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Forum si asi zatím vybralo to horsi. Me snad zaujmula jen auto karta Kopitara tuším s desitkovym limitem. Ale ono je to tím ,ze všem je proste jen o ty dve karty. Vše ostatní je spis zklamání.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Strašně nerad bych něco kritizoval, to v žádnym případě, bohužel se mi to plnění zdá taky strašně slaby. Tohle je druhej balíček, ze kteryho bych osobně byl velice zklamanej a ani ty ostatní co jsem viděl by mě rozhodně nějak zvlášť nepotěšily. ALE pořád tam jsou ty dva mega hity a ono to riziko za to prostě stojí. Jen jsem se znovu utvrdil v tom, že tohle není produkt pro mě...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

No melo tam byt i treba 5 brilliance karet, taky se tu jeste neobjevila ani jedna, ty by me treba potesily...
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Kluci, já to rozhořčení z pohledu někoho, kdo to otevírá chápu, ale je to těžký, když ty dva top hity mají hodnotu jako polovina celé produkce balíčků. Možná i vyšší.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To Tomas:
Neuvy - na shopu 400,-
Voky - tyhle Significant Numbers mají docela hodnotu, na ebayi jsem je prodával ještě loni hodně draze (na jersey) - kdyby 200 (je to limit /29). Na shopu se před rokem prodal taky za 399,- ale budiž, počítejme 200,- Kč.
Ovce insert, Beezer, Mario - určitě 150,- Kč dohromady. Jsme na 750,- Kč.
Ty řadovky co tam jsou, to bylo vždy jen navíc nad rámce těch 10 lepších karet (memo, plus inserty) a vzhledem k tomu, že jsme druhý balíček nikde neinzerovali, ale zveřejnili až po vyprodání, tak jsme jej doplňovali řadovkami.

Netvrdím, že to je super balíček, chraň bůh, ale tahle série spolkla tolik dobrých karet, které by UD dali tak do 5ticase Artifacts, Jenže lidi jsou už našimi balíčky hrozně rozmazlení a speciálně tyhle hodnotí dost kriticky. Pak si projedu break jako třeba tenhle a říkám si, bóže: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=155&t=8287
Nebo tenhle: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=155&t=8240, kde nebýt Galchenyuka, tak ze tří boxů hodnota těch lepších karet je možná horší. A nemyslím, že no name nováček potěší domácího sběratele stejně, jako podepsaný Neuvy.

Mně kritika nevadí, ale musím se tomu docela i smát. To co je jinde "slušný výsledek, který mohl určitě dopadnout hůře", je tady strašný plnění. Stydím se třeba za ty zničené karty, protože na tom jsem si dal záležet a stejně mi tam dvě proklouzli u jednoho zákazníka. To se nesmí u takové série opakovat (se zákazníkem jsme již domluveni na náhradě), ale lidi, kteří se tady rozplýtvají nad no name boxem za 1500,- K, 2000,- Kč, tady potom hodnotí špatně takovýhle nebo podobný balíček. A přitom kdyby vytáhli takové dvě karty třeba z boxu Artifacts (teoreticky), tak budou spokojení, protože to aktuální plnění boxů takové dvě karty většinou ani nepřinese na 1 box.
Třeba Kopitar /10 podpis je podle mě karta kterou kdyby člověk našel v boxu SPGU, tak bude skákat 3 metry vysoko a tady to dá do best of Breaks. Já rozbaloval SPGU tak 10, 15x a nikdy jsem tam takovou kartu neměl. Nehledě na to, kolik ty boxy stojí...

Kde jsou Brilliance, nechápu, pže těch 5 co tam je, přece musí být někde vidět. Ještě se neukázalo dost dobrých karet.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Vodry, bereš to sportovně a to je dobře i když balíček nebyl zadarmo.... Třeba příště!?
A je pravda, že je to o těch dvou kartách... Tak hodně štěstí majitelům zbylých packlíků... Uvidíme zítra! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hans píše:Kluci, já to rozhořčení z pohledu někoho, kdo to otevírá chápu, ale je to těžký, když ty dva top hity mají hodnotu jako polovina celé produkce balíčků. Možná i vyšší.
Trochu vyšší.
Ale jsem opravdu zvědav, jak se tady budou hodnotit breaky boxů NHL posledních sezón. Asi si to pozorně musím prostudovat, protože jsem asi jediný, komu to připadá slušný (vzhledem k tomu, že tam dost peněz té celkové ceny spolkla ta dvojka. Krom Davova balíčku samozřejmě.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Maurice Richard píše:Vodry, bereš to sportovně a to je dobře i když balíček nebyl zadarmo.... Třeba příště!?
A je pravda, že je to o těch dvou kartách... Tak hodně štěstí majitelům zbylých packlíků... Uvidíme zítra! MR *cl*
Beru,vzdyt za tu šanci to stojí. Urcite do dalsi série půjdu rad,uz se nemůžu dočkat co tam bude. Je pravda ze lidi sou strasne narocny co se tohohle tyka. Tak nějak sem zklamanej ale spis v uvozovkách. Škoda je těch brilance karet,docela by mě zajimalo kdo na nich je.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

tak určitě, Brillance jsou parádní karty a špatné jméno na nich není! Tak držím palce na příště *drink* ..... MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Legendy plus rc. Je to blby, ale nevím zda hertl. A nebo je pripraven do te druhé. Nejsem si jisty. Nad druhou sérii jeste tapu. Takový plneni mi spolKne karet tak na 3, 4 série normálních gold. Mozna i víc vzhledem k počtu insertu i podpisovek a patch. A ta kritika mi nepřijde uplne fer. Byl bych hodně rad, kdyby se tady odprezentovalo všech 30 balíčku. Druhá série je sice víceméně připravená, ale počkám, jaký bude hodnocení zbytku. Minimálně uvidíme ještě 8 balíčků (mapko, superman). Pokud budou lidé zklamaní, pak druhá serie nemá smysl.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Pavle, já jsem to napsal docela nešťastně. Ano, napsal jsem, že bych s obsahem gold balíčků nebyl spokojenej a že to není produkt pro mě. ALE rozhodně jsem nenapsal že by ten produkt byl špatný, že by vytažené karty neměly svou hodnotu, nebo něco podobného. A už vůbec by mě nenapadlo srovnávat jakýkoliv box s těmito balíčky. Vůbec neporovnávám výhodnost box versus zlatý balíček, protože v tomhle ohledu balíček na plné čáře vyhrává. Spíš to beru tak, že box bych si koupil ze dvou důvodů, buď bych si chtěl posbírat řadovky dané série, nebo bych chtěl mít tu možnost vytáhnout si nějakou kartu do sbírky, která by v boxu potencionálně mohla být. V prvním případě bych byl samozřejmě spokojený, v druhém případě bych na 99% spokojený nebyl. U zlatého balíčku by nepřipadala ani jedna z možností v úvahu a proto to není produkt pro mě. Doufám, že mapko nebo superman vytáhnou ty hity, pak hned bude všeobecný názor na tuto sérii balíčků uplně někde jinde ;)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Tak nějak nechápu, co se to tady vlastně děje... :thumbdown:
Od tý doby co jsem se sem přihlásil, tak sleduju každý case/box/pack break. Někdy to je super, někdy dobrý a někdy hodně špatný. Tak to prostě je.
Trend posledních let je jasný...vydělat za každou cenu (myslím tím výrobce karet NE PRODEJCE!!), proto se do boxů sprominutím "s**e" čím dál tím víc jersey a podpisovek, někdo řekne "super"!! Já ale ne. Z boxu za min 2500,- máme 2x jsy 2x auto a to převážně noname nováčků, max midstar. Potom nějak ty RC, většinou také noname. Jediné na co se můžeme těšit jsou inserty a paralelky, kde se už ty "hvězdy" vyskytují častěji. A za to jsme ochotni vypláznout 2,5 litru i když nemáme ŽÁDNOU jistotu, že tam nějaké to "lepší" jméno bude!!! No a nakonec to ještě zhodnotíme slovy, že to není zase až tak špatný, i když by to mohlo být lepší...WTF!?
A tady u Pavlových packů za "litr", kde je hitů minimálně jako ve 3 boxech, si najedou stěžujeme (nemyslím vodryho) na /100 auto Neuvyho a /29 jsy Vokyho na SPGU, kde taková karta se rovná pomalu casehitu??? Sakra lidi, probuďte se!! To jsem opravdu jeden z mála, který se nenechal zaslepit Jardou a bere karty v těchto balíčkách takový jaký jsou a ne jenom podle toho jestli jsem Jardu chytil nebo ne...Čili Jarda ano=super hit, Jarda ne=nahovho plnění??? omg... *pnch*
Vemte si třeba jenom to hloupu "finanční návratnost" jakéhokoliv boxu, oproti Pavlovu balíčku. Když bude od Pavla balíček opravdu "špatný", tak máte stejně zaručeno min 3/4 finanční návratnost. O tom jestli se někomu zaplatí třičtvrtě boxu radši ani mluvit nebudu...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

pokud mohu, dovolím si napsat i svůj názor. Gold balíčky je podle mého názoru vynikající nápad, plnění je podle mého názoru
nadstandartní, samozřejmě že každý, kdo balíček koupí tak chce 2 nebo 3 taháky, které vlastně to celé šílenství spustí. Já bych viděl spíše jiný problém, mluvím z vlastní zkušenosti. Jsem momentálně nemocný, takže od rána do večera jsem na netu, samozřejmě pořád koukám co je nového na shopu, jestli někdo nevystavil nějaký brejk apod. Měl jsem pro ženu návrh, aby mi k vánocům jako dárek koupila 1 nebo 2 Gold balíčky, musím ale konstatovat, že i přesto, že opravdu koukám co je nového poměrně často, tak jsem vůbec nezaregistroval, že tento produkt byl v prodeji. Někdo mi napsal, že bylo hotovo během necelé půlhodiny. Takže pro mě jediné zklamání, že se na mě nedostalo... To ostatní je podle mě výborný a hlavně super nápad !!!!!!!

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

U boxu je to podle me tak ze kdyz prijde nejaka lepší karta každej to bere tak nějak jako ze je to navíc a má radost. Na hodnotu těch karet se nekouká. U gold a červených balíčků je to tak ze jakmile nepřijde to hlavni tak je to zklamání. Přece jenom ta šance je veliká a každej to tak nějak bere. U boxu nikdo nejde s tím že tam při troše stesti bude mít Maria s Jagrem. Pak to nutí kbtomu zklamání tyhle balíčky. Ja jich uz pár objednal a nikdy to nebyl propadák co se týče navratnosti. Ze mi treba ta dana karta nic moc neříkala je můj problém a porad se ale dala vyměnit nebo prodat.

Sem stejně zvedavej co tam budou mit ty dva tučňáci až každej rozbali čtyři kousky. *rfl*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Asi tak, jestli lidi čekají, že 30 balíčků bude mít hodnotu 1000,- nebo dokonce možná 1500,- Kč a ve dvou budou ty pecky - protože mně to tak přijde - tak ten produkt rozhodně nemá smysl dělat. A ať už budou reakce na zbytek jakékoliv, přijde mi to jako zcela zbytečná práce. Moje snaha byla nabídnout lidem super karty, které by si nejspíše nikdy nekoupili. Kdybychom ty nej pecky dali všechny na shop a spustili současnou akci, určitě by se jich pár před vánoci prodalo. A já bych měl o hodně práce méně a nemusel bych vyplácat hodně karet do ostatních balíčků.
Je zajímavý, že klasické Gold balíčky nikdy tak kritizovány nebyly a přitom cena 599,- Kč taky není málo a to plnění bylo určitě o dost horší (myslím hlavně ostatní karty, ale vlastně i ty nej pecky). Asi jsme tady něco udělali špatně. A beru to jako ponaučení.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Pavle, já ti řeknu co jste udělali špatně, dali jste lidem naději a to se neodpouští. :-) Všechny balíčky, které se tady na fóru rozbalily byly hodně dobře plněné.

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

Omerto, pod tvá slova se podepisuji !
a Pavle.. přesně jak se říká... dej lidem naději / šanci a to co největší a po zásluze budeš potrestán ;-)
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Díky za podporu.

Mimochodem, počítal jsem to a tady je zveřejněných jen 8 balíčků. Plus 3x mapko, 5x Superman - ty jsou asi coming soon. 5x ta paní z Varů a pak je pořád 9 balíčků někde jinde, nejspíše mimo forum. Takže zas to procento kluci tak vysoký nemají, když nevíme, co zbytek. Reálně se jim to snížilo z 2:30 na 2:21.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“