2015/16 UD SERIES I. HOBBY dva boxiky
Re: 2015/16 UD SERIES I. HOBBY dva boxiky
Přesně tak, Péťo, Panarin je taky slušný zásah 

- superman66
- Legenda
Ty něco bereš??? Já nějak ty příspěvky nechytámzizomil píše:nesmysl

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
proc reagujes na neco co neni pro tebe? a ne diky neberusuperman66 píše:Ty něco bereš??? Já nějak ty příspěvky nechytámzizomil píše:nesmysl
- superman66
- Legenda
Pokud to není pro všechny, napiš to do soukromé zprávy.. beru to jako reakci na Panarina a nechápu to.. jestli to měla být reakce na Tieův výrok "nesmysl" a mělo to být vtipný, tak jsem to taky nějak nechytil.. a za sebe končím, nechci tu spamovat u pěknýho brejku o nesmyslech 

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
ne nemelo to byt vtipny a ano byla to reakce na Tie kdyz nekdo napise A mel by napsat i Bsuperman66 píše:Pokud to není pro všechny, napiš to do soukromé zprávy.. beru to jako reakci na Panarina a nechápu to.. jestli to měla být reakce na Tieův výrok "nesmysl" a mělo to být vtipný, tak jsem to taky nějak nechytil.. a za sebe končím, nechci tu spamovat u pěknýho brejku o nesmyslech
- Bianconero
- Legenda
Budu fabulovat, predikovat, hádat... neznám přesně Tieovy myšlenkové pochody, přece že je můj velice dobrý kamarád a jsme hokejově na velice blízké vlně. Zkusím odpovědět "za něho", snad mi to promine, nebo to později uvede na pravou míru.
Body? Ty už dávno nejsou tím nejdůležitějším. Mají svou váhu, ale tím podstatným při začátku prodeje produktu nejsou. Podívej se na příběhy kolem současných mladých hokejistů. Podívej se na jejich minulost, současnost a možné vyhlídky. Podívej se na to, kdo je draftoval a proč. Podívej se na jejich dosavadní úspěchy. Podívej se na to, jak se o nich mluví v médiích, jaká jsou od nich očekávání v klubu, médiích a u fanoušků. A takhle můžu pokračovat dál. Chceš-li, nazvi to souhrnně PR (Public Relations - "vztahy s veřejností"). Hodnotu u karet těchto mladých hvězdiček z velké části tvoří ono očekávání od nich. Proto se ty karty jmenují Young Guns, proto jsou to nováčkovské karty, a právě proto mají tak vysoké ceny. Cena je úměrná očekávání a poptávce. Je to otázka trhu a očekávání široké veřejnosti. Je to podobné, jako s nákupem cenných děl obrazů, veteránů nebo nemovitostí. Snad jsem to shrnul dostatečně srozumitelně.zizomil píše:a na co jinyho se zaměrovat? muze hrat sebekrasnejší hokej ale kdyz nebude mit body tak pojede na farmu![]()
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
chapu ale...Bianconero píše:Budu fabulovat, predikovat, hádat... neznám přesně Tieovy myšlenkové pochody, přece že je můj velice dobrý kamarád a jsme hokejově na velice blízké vlně. Zkusím odpovědět "za něho", snad mi to promine, nebo to později uvede na pravou míru.
Body? Ty už dávno nejsou tím nejdůležitějším. Mají svou váhu, ale tím podstatným při začátku prodeje produktu nejsou. Podívej se na příběhy kolem současných mladých hokejistů. Podívej se na jejich minulost, současnost a možné vyhlídky. Podívej se na to, kdo je draftoval a proč. Podívej se na jejich dosavadní úspěchy. Podívej se na to, jak se o nich mluví v médiích, jaká jsou od nich očekávání v klubu, médiích a u fanoušků. A takhle můžu pokračovat dál. Chceš-li, nazvi to souhrnně PR (Public Relations - "vztahy s veřejností"). Hodnotu u karet těchto mladých hvězdiček z velké části tvoří ono očekávání od nich. Proto se ty karty jmenují Young Guns, proto jsou to nováčkovské karty, a právě proto mají tak vysoké ceny. Cena je úměrná očekávání a poptávce. Je to otázka trhu a očekávání široké veřejnosti. Je to podobné, jako s nákupem cenných děl obrazů, veteránů nebo nemovitostí. Snad jsem to shrnul dostatečně srozumitelně.zizomil píše:a na co jinyho se zaměrovat? muze hrat sebekrasnejší hokej ale kdyz nebude mit body tak pojede na farmu![]()
predstav si ze jsi GM nejakeho tymu a mas 2 frajery ,stejne mlady,stejna vyska a vaha podobna psychika odolnost stejny dosavadni uspechy proste jsou si celkem podobny (vim stava se to minimalne) tohle je jen priklad
ted je vezmes do tymu a jeden hraje krasnej hokej ale nema body a tymu to moc nepomuze a druhej hraje normalni hokej

a ted mas moznost si nechat jen jednoho a druhej musi na farmu... kteryho si nechas?
pro me jasna volba ...a proto by pro me byli body dulezitejsi nez krasna hra
je jasny ze se i ten druhej muze zvednout a bodovat ale uz treba nedostane sanci
hokej je krásná hra ,ale s krasnym hokejem se SC moc nevyhrava

- Bianconero
- Legenda
Evidentně jsi to nepochopil. Nebavíme se tu o tom, koho si jako GM necháš v týmu
Divil ses, proč je karta Larkina tak drahá. Dal jsem ti popis toho, co ovlivňuje cenu karty, tedy pohnutky kupce, sběratele, který si za tolik tu kartu pořídí. V tom je pointa.

ale ja tu psal i o necem jinym... psal jsem tu o krasny hre vs body... mozna jsi nepochopil o cem jsem psal... neberu tem mladasum ty jejich šílený ceny karet
- Bianconero
- Legenda
Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i body 

ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je...Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i body

hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!
zizomil píše:ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je...Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i bodyjinak jsem zvedav na Davida
ne ze bych mu to zraneni pral to vubec ale ted jde o to jestli to bude v budoucnu takovej hrac jakyho ocekavaj jestli to bude takovej MessiAŠ
a jestli ty jeho ceny karet zustanou tak nahore... vzdyt co se stalo Erikovi par otresu a z hvezdy(cenove) se sesunul buhvi kam...a tohle se muze stat kazdymu... bohuzel
a posledni vec... nechapu politiku vyrobcu karet... melo by to byt pro masu lidi to sbirani (v Americe to tak mozna je) ale prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny... nevim kolik je normalni plat v USA ale verim ze dat 300usd za kartu si tam asi nemuze moc lidi dovolit... sberatel to asi da ale utrhne ty prachy jinde... a to je spatne tohle uz mě neprijde jako zabava ale jako tvrdej byznys a tim nemyslim vyrobce pro ty uz to je byznys davno
p.s. treba u nas Ferda pres pocatecni chyby to ted jede uplne super ceny luxusni a ne jak tamle v tramtarii
p.s. treba u nas Ferda pres pocatecni chyby to ted jede uplne super ceny luxusni a ne jak tamle v tramtarii
Naposledy upravil(a) zizomil dne stř 18. lis 2015 21:42:33, celkem upraveno 1 x.
peldiku tohle je svobodna diskuze... nechces me to doufam zakazovat?? ze ne??peldap píše:hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!zizomil píše:ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je...Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i bodyjinak jsem zvedav na Davida
ne ze bych mu to zraneni pral to vubec ale ted jde o to jestli to bude v budoucnu takovej hrac jakyho ocekavaj jestli to bude takovej MessiAŠ
a jestli ty jeho ceny karet zustanou tak nahore... vzdyt co se stalo Erikovi par otresu a z hvezdy(cenove) se sesunul buhvi kam...a tohle se muze stat kazdymu... bohuzel

- Bianconero
- Legenda
Ty si ty karty dnešních usmrkanců stejně nepořizuješ, tak tě to nemusí pálitzizomil píše:prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny...

naštěstíBianconero píše:Ty si ty karty dnešních usmrkanců stejně nepořizuješ, tak tě to nemusí pálitzizomil píše:prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny...

Já jsem ti taky svobodně napsal svůj názor, jenom podle reakcí i jiných lidí co jsem četl tak to vše nemusíš pořád komentovat,
já s tebou v podstatě co se týká cen YG souhlasím, ale nic s tím nenaděláš, tak to pořád neřeš. Jinak si o tom můžeme pokecat třeba na burze, já tě rád vyslechnu!!!!!!!!!!!
já s tebou v podstatě co se týká cen YG souhlasím, ale nic s tím nenaděláš, tak to pořád neřeš. Jinak si o tom můžeme pokecat třeba na burze, já tě rád vyslechnu!!!!!!!!!!!
zizomil píše:peldiku tohle je svobodna diskuze... nechces me to doufam zakazovat?? ze ne??peldap píše:hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!zizomil píše:ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je...Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i bodyjinak jsem zvedav na Davida
ale napsal jsi to takovym škaredým tonem

ale uz dost... END !!! KONEC na toto téma

ale uz dost... END !!! KONEC na toto téma

Tak Larkin hlavne bodoval v prvnim zapase, nacez nasledoval rozhovor s hrdym otcem a defakto pres noc z nej byla medialni hvezda... ale to jak je na hristi videt se mu musi nechat.