2014-15 UDS2 2x Case Hit!!!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2015.
zizomil
Hvězda
Hvězda

Re: 2014-15 UDS2 2x Case Hit!!!

Příspěvek od zizomil »

to jsem nevedel ze je nejaky KSHK... nebo byl ...a ze mel i sveho predsedu :-) nevim ani jestli se to dostalo i do Prahy :-) muzes o tom napsat vic? diky

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

Pro zizomila ;-) : KSHK byl klub sběratelů hokejových karet a jestli jsem to našel dobře, tak se to probíralo zde :
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =29&t=1359
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

jarse píše:Pro zizomila ;-) : KSHK byl klub sběratelů hokejových karet a jestli jsem to našel dobře, tak se to probíralo zde :
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =29&t=1359
diky

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Staal píše:
Heppig píše:tuhle diskuze se zájmem sleduju a jen chci dodat pro pana Kanadýra: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurn *rfl* *lgh*
No ja jsem taky zvedavej, jak tady vyvrati, ze ta karta tu cenu proste nemohla mit. Protoze se mi posledni dobu zda, ze redaktori NHL stranek jsou vsevedouci.
to je krásný ticho, vsadím svoje umaštěný tričko že svůj omyl nepřizná ;)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Veteran fans hcs píše:
Staal píše:
Heppig píše:tuhle diskuze se zájmem sleduju a jen chci dodat pro pana Kanadýra: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurn *rfl* *lgh*
No ja jsem taky zvedavej, jak tady vyvrati, ze ta karta tu cenu proste nemohla mit. Protoze se mi posledni dobu zda, ze redaktori NHL stranek jsou vsevedouci.
to je krásný ticho, vsadím svoje umaštěný tričko že svůj omyl nepřizná ;)
:-)

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Pokud by měl někdo zájem,můžu poslat scan Beckettu z roku 1997,kde je cena Score 94-95 Check-it Eric Lindros opravdu tak vysoká,jak se uvádí výše *thks*

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

BrianLeetch píše:Pokud by měl někdo zájem,můžu poslat scan Beckettu z roku 1997,kde je cena Score 94-95 Check-it Eric Lindros opravdu tak vysoká,jak se uvádí výše *thks*
Scan už tu je, čeká se jen na vyjádření jistého experta, asi ještě hledá elektronickou tužku... :-D
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Veteran fans hcs píše:
Jaký omyl, pane umaštěný tričko? Já se nemýlil. Mýlila se ta vaše slavná "bible". Přesně jsem uvedl z jakého jsem čerpal Beckettu, dokonce ze dvou Beckettů. Že se mýlil můj zdroj oproti ostatním je věc jiná. Akorát to ukazuje na to, jaký mají v Beckettu bordel, na což jsem upozornil. Stejně jako vy jsem čerpal z oficiálních zdrojů a odkazoval se na vaši "bibli". Takže si spíš haňte Beckett. Ale kopat do lidí to vám tu některým jde krásně. Chytáte se jako topící se stébla, ale tak trochu vám to nejde. Česká klasika :thumbup:

Heppigu, já neshořel. Shořel akorát tak ten váš slavný Beckett ;)
Staale, zkontroluj si hladinku, už ti vyprchává alkohol, měl bys to dolejt ;)
Nečák :clap:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

omlouvám se, já zapomněl že mladí sympatičtí novináři původem z Kanady se nikdy nemýlí ;)

Bianconero
Legenda
Legenda

Veteran fans hcs píše:omlouvám se, já zapomněl že mladí sympatičtí novináři původem z Kanady se nikdy nemýlí ;)
Vy si jen honíte ego, že jsem přišel s něčím jiným, než většina a hned se po mně chcete vozit. Máte potřebu nějaké satisfakce? S radostí Vám to dopřeju, když to tak potřebujete. Kdyby mi BrianLeetch nenapsal zprávu, tak sem ani nejdu a ty reakce nevidím. Je mi to celkem jedno.

Já se nemýlil, protože jsem citoval údaje s Beckettu, tedy vaší "bible", respektive bible žižomila. Že mají jiné Becketty jiné údaje je omylem právě vydavatelů Beckettu, nikoliv mým. Když budu mít 5. vydání nějaké knížky, a bude se lišit od vydání 1., 3., 4. a 9., kde bude ve většinové shodě něco jiného, pak se opět nemýlím já, ale mýlí se ta kniha. To je celkem jednoduchá logika. Bavíme se tu celou dobu o zdroji, jinak řečeno o Beckettu.

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Bianconero píše:Insertní série Check-It vyšla u Scoreček poprvé v sezóně 1994-95 a ta karta Lindrose nikdy takovou cenu neměla, zvlášť pak ne v Beckettu. Možná by to chtělo lepší dioptrie, protože desetinná čárka a nuly jsou pro některé občas prevít.
Umíš číst alespoň po sobě, ubožáku? Nebo tu sám sebe hodláš v těch svých hovn*ch ještě víc topit? Většího masochistu jsem snad neviděl, že ty si zrovna teď u toho počítače kroutíš bradavky, viď? *lgh*
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Bianconero
Legenda
Legenda

necak píše:
Bianconero píše:Insertní série Check-It vyšla u Scoreček poprvé v sezóně 1994-95 a ta karta Lindrose nikdy takovou cenu neměla, zvlášť pak ne v Beckettu. Možná by to chtělo lepší dioptrie, protože desetinná čárka a nuly jsou pro některé občas prevít.
Umíš číst alespoň po sobě, ubožáku? Nebo tu sám sebe hodláš v těch svých hovn*ch ještě víc topit? Většího masochistu jsem snad neviděl, že ty si zrovna teď u toho počítače kroutíš bradavky, viď? *lgh*
Ano, v tomto jsem se zmýlil :thumbup: Příště se nebudu spoléhat na dvě vydání Becketta, ale projedu si alespoň 20 čísel. Tohle byla moje chyba, že jsem se na chvíli k té "bibli" tolik přilnul, stejně jako žižomil :) A masochista nebo ubožák? Od tebe je to poklona :thumbup:

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Tak jak teda? Jednou se nemýlíš, pak zase mýlíš... Neslyšíš taky občas "hlasy"? :-D :-D :-D
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Bianconero
Legenda
Legenda

Mýlil jsem se v tom slovíčku "nikdy", které jsem neměl psát. Ale byl to žížomil, takže k jeho příspěvkům se obvykle vyjadřuju s naprosto jasným záporem a teď jsem přestřelil. Každopádně jsem se nemýlil v tom, že v Beckettu jsou uvedené hodnoty, které jsem vypsal. Mou chybou byl můj postoj, nikoliv má informace, která byla z věrohodného zdroje, řadou lidí tolik opěvovaného. Můj postoj a mnou podaná informace jsou dvě odlišné roviny, byť jsem je propojil. Ale většina se tu chytí postoje, nikoliv informace. Takže už málokdo věnuje pozornost tomu, že jsou v Beckettu chyby. A jak Pavel naznačuje, nejde se jím striktně řídit.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Bianconero píše:
necak píše:
Ano, v tomto jsem se zmýlil :thumbup: Příště se nebudu spoléhat na dvě vydání Becketta, ale projedu si alespoň 20 čísel. Tohle byla moje chyba, že jsem se na chvíli k té "bibli" tolik přilnul, stejně jako žižomil :) A masochista nebo ubožák? Od tebe je to poklona :thumbup:
je to pro Vás lekce, pokud chcete dělat novinařinu, je třeba si vždy ověřit veškerá fakta i kdyby měla být 20 let stará.
jo a můžete si u toho zamastit i tričko ;)

Bianconero
Legenda
Legenda

Veteran fans hcs píše:
Pochopitelně ;) Jen mě hodně zaráží právě samotný Beckett. 1997 vysoká cena, 2010 nízká cena, 2015 stejně vysoká cena jako 1997. Soudruzi v NDR asi někde udělali chybu... Tričko si doma zamastím velice často. Javorový sirup je pěkný prevít. Ale ven na veřejnost bych v tom nešel, mám soudnost. Navíc ty skvrny by se měly pokud možno hned namočit :)

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Chlapče, dám ti jednu radu... Nepouštěj se do polemik, když víš hov*o, zvláště pak ne s pohrdavou dikcí v podobě "dioptrií" apod. Vlastně ti dám i druhou radu - když už ze sebe uděláš blbce, nekopej okolo pomocí "umaštěných triček", narážek na alkohol a dalšími trapnými kopanci. Pokud můžu mluvit za sebe, ještě nedávno bych ti jednoduše dal přes tlamu, ale s věkem přichází i zkušenosti a pokaždé, když při srážce s volem zachovám klid, cítím se tak jakoby rozumnější a "nad věcí", i když uznávám, že konkrétně mě na cestě k rozumu čeká ještě hodně puchýřů! :-D Ale nevím, jak to má Žíža, Heppig, pan Hrbek nebo Staal, tak jen, aby se ti to třeba nevymstilo.
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Bianconero
Legenda
Legenda

Chlapce si nech od cesty. Když už chceš poučovat, poučuj všechny ty chlapce, co se do mě naváželi při play-off, jak Chicago vyletí s tímhle, tamtím a že Crawford je šupák apod. kecy. Narážky na Kanadu, které jsou sto let za opicemi, které tu někteří při každé možné příležitosti ukazují, jsou také do nebe volající. Takže tu svou osvětu zaměř jinam. Já držel hubu a krok a říkal si, že nemám zapotřebí jim to stále vracet. Však oni nakonec padli na hubu sami.

Že je Honza (staal) často vylitej je pravda. Nezažil jsem snad ještě burzu, aby den před tím nebyl kalit. Tak co bych si "přátelský nerýpnul", jak on tomu svému rádoby popichování stále říká. A umaštěný tričko jsem zmínil zcela přirozeně. Ty bys na seminář trenérů taky nešel v umaštěným tričku, protože by to o tobě asi něco vypovídalo, jednou dvakrát to člověk pomine. Při další příležitosti si zkrátka říká, že tomu člověku chybí cosi ze slušného chování. Pro mě je alespoň čisté ošacení celkem základ, když jdeš na takovou akci, jako je třeba Burza hokejových karet, kde jako hlavní postava nějaké značky oslovuješ zákazníky. Je mi jedno jestli má někdo značkové tričko od Adidasu nebo tričko od šátoráků, na to opravdu nehraju. Ale čistota je pro mě dost podstatná. To je jako kdyby sis nestříhal nehty, měl za nimi špínu atp. I takové lidi jsem na burze viděl (na nikoho konkrétního to nemířím, protože je neznám) a osobně bych je nenechal sáhnout ani na ty karty, které prodávám.

Daleko větší ubožák, jak jsi mě častoval, bych byl, kdybych právě reagoval jako agresivní dobytek a chtěl se prát. To pardon. Radši někoho pošlu slově do p****e a řeknu mu, jaký je to debil, než abych mu vrazil. To bylo dobré tak na základce.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Kluci kluci... je super, že forum "žije" i v létě, ale za jakých okolností... to snad bylo lepší, aby tady bylo ticho... :(
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Tak když už jsme u toho rýpání, s tvými parametry se nedivím, že ses naposledy pral na základce, ale nic ve zlým - prostě jen "přátelsky rejpu", ale o to víc se prostě divím, jak ti pusa (klávesnice) jede... *rfl*
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2015“