SUPERLATIVE VOLUME 3 & PANINI DOMINION 2014

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2014.
fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: SUPERLATIVE VOLUME 3 & PANINI DOMINION 2014

Příspěvek od fiila »

pavelbart píše:
svatos40 píše:Hextall je limit do 50 ks..
Myslím trochu nerozumný od panini, že takovýhle pecky dělá v tak velké limitaci.
Já vim, že už se opakuju a že už je prostě jiná doba, ale limitace /50 prostě nikdy velká nebyla :roll:

btw. patch Howdena, nonejma co sem o nem nikdy neslysel je peknej (aspon není jen bílej jako někdy), ale ten drbnutý roh by si fakt mohli odpustit, mně přijde, že je to v každym druhym boxu jebnutá karta...
Obrázek
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dříve skutečně ne, ale dnes je těch karet na trhu tolik, že /50 není moc a nenajde se ani možná těch 50 lidí na světě, kteří by byli ochotni se o kartu tvrdě prát. A zbytečně to kartě ubere hodnotu. Kvalitě a kráse karty to samozřejmě nic neubírá, já osobně bych byl z karty nadšený a považuji ji za skvělý hit, vyndat ji z boxu, mám radost určitě více, jak z patche Nathan McKinnona... ale osobně si myslím, že takové kartě v dnešní době a v dnešním zmatku na trhu by slušelo /25 maximálně. Čistě můj názor...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

Panini ma svoje cislovanie, nezabudajte, ze vela svojich kariet ani nedaju do obehu! Napr. 12-13 classic siganutures auto Kelly Hrudey? Vsak ta este na ebayi nebola? dalej 12-13classic signatures hextall auto--iba jedna jedina kedysi pred 3 mesiacmi a Beezer auto /50 na Nicknames od Panini - ak boli styri na ebayi tak prehanam. To cislovanie je relativne

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tome, přeci není možné měřit výskyt karet pouze ebayem.
Méně se breakuje, to může být reálný důvod toho, proč karty nevidíš. Hodně prodejců se ebayi vyhýbá. Třeba já beru od hodně lidí za mořem, co nejdříve karty nabízí mimo a co se neprodá, dají na ebay. Navíc, amíci a kanaďani dost často nemají tak kladný vztah k panini jako k UD (to vím od nich). Ale jestli chápu, podezříváš je z toho, že ty limitace nějak švindlují? To si podle mě v USA nemůžou dovolit.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Také si myslím, že Panini s limitama čaruje :evil: Viz zmiňované Panini Classics Signatures.
Ten Kelly Hrudey vyšel na Classics Signature pouze na kartě Social Signatures formou redemption. Kartu mám zaregistrovanou a zatím nepřišla :(

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

tom_182 píše:Panini ma svoje cislovanie, nezabudajte, ze vela svojich kariet ani nedaju do obehu! Napr. 12-13 classic siganutures auto Kelly Hrudey? Vsak ta este na ebayi nebola? dalej 12-13classic signatures hextall auto--iba jedna jedina kedysi pred 3 mesiacmi a Beezer auto /50 na Nicknames od Panini - ak boli styri na ebayi tak prehanam. To cislovanie je relativne
On je spíš fakt problém v tom, že lidi na eBay nechtějí dávat karty. Neoplatí se to. Právě to je jeden z důvodů, proč breakuju minimálně. Koupit box Dominion za 180 usd nebo ukecat eBay price ze 300 na 150 včetně poštovné za Cornestones celé Kid Line a Hap Daye /9, přitom tyhle hvězdy ze 30.let mají minimum karet - z pohledu kupujícího jasné.

Mrkni třeba za kolik chodí některé Stick/Tape xx/12 z Artifacts - třeba Gáboríka seženeš za 20 usd. To mi přijde výsměch při ceně boxu. Radši bych ji vyměnit za něco limitovanějšího do sbírky, než dostal za nejlepší kartu z boxu třeba 20% nákladů. Lidi prostě lepší karty vyměňují nebo prodávají mimo eBay.

Další příklad - jedna Decades /9 + 1/1 verze se za posledních 5 let objevila na eBayi jenom jedna. Potom jsem si psal s jedním sběraretel a doma měl 1/1 a k tomu 5/9 vydaných. Kupováno mimo eBay přes fóra.

UD, určitě i Panini si některé karty drží na výměnu, ale spíš většina karet zůstává mimo eBay. Classic Signatures kupovali hodně lidi, kteří tu sérii kompletovali.

K tomu "čarování" .. když mi UD nevydal redemption kartu /15 a žádal jsem si o náhradu, přišla třeba Quad AUTO /10 z SP Authentic, která by měla být v balíčku. Pár karet si určitě nechávají, kdyby byl problém… ale to, že se už na eBayi neobjeví třeba 6 z 10 ti vydaných kopií třeba nějaké auto/jersey jako tomu bylo před 4mi + lety, bych viděl právě v mizerných cenách na trhu...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tkachuk007 píše:Také si myslím, že Panini s limitama čaruje :evil: Viz zmiňované Panini Classics Signatures.
Ten Kelly Hrudey vyšel na Classics Signature pouze na kartě Social Signatures formou redemption. Kartu mám zaregistrovanou a zatím nepřišla :(
Tak já mám u Panini i UD již hodně karet (cca 10 u každého) rok, možná spíše dva... Nejsou to žádné extra pecky, jinak bych to už řešil...Ale štve mi to. Proto říkám, že třeba radost z breaku kazí právě redemption. Být tam ta karta - jakákoliv - je to něco jiného.

LukasZeman
Nováček
Nováček

Příspěvek od LukasZeman »

Perfektní break. *drink*

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AVAYA »

Co se týče limitace, tak souhlasím s Pavlem ! /50 samo není "velká" limitace, ale přesně jak píše Pavel - dost velká na to, aby se karta ve svém luxusním provedení stala přiměřeně "vzácnou" !! Nicméně break je to parádní, já samo nejvíc slintám nad Páťou !!!!! :thumbup: *cry-a*
Sbírám karty Patricka Roye, Manon Rheaume

moje sbírka : http://avaya78.rajce.idnes.cz/

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2014“