Captain C case break. Box 8

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2012.
mapko
Legenda
Legenda

Re: Captain C case break. Box 3 Super shield na závěr

Příspěvek od mapko »

gratulujem k Mariovi, ten sa fakt podaril *gp*
a to faux paux nebolo s tymi Steenami? nejak si sa tam zamotal

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Ahoj! Ta karta Gardinera je super! Kdybys ji prodával tak bych měl zájem. Kdyžtak se ozvi díky moc! A tady se můžeš podívat na mou sbírku kde se snažím dát dohromady sbírku legend nhl....Maurice

www.marty99.estranky.cz
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

óóóó pěknej kousek hokejky Lemieuxe :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Možná těch faux paux bylo trochu víc :-) Každopádně kdybys někde v USA nebo Kanadě řekl "stýn", nebudou vůbec vědět, o koho jde.
Lepší by bylo říci "stén". Vím, že oni taky strašně komolí jména evropanů, hlavně našich hráčů, ale nemusíme být jako oni. :-)

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Hansi že ty sis zase nezakouřil před videem, co? ;) Jinak gratulace zatím k parádním kartám...
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Zdenek1968 píše:Možná těch faux paux bylo trochu víc :-) Každopádně kdybys někde v USA nebo Kanadě řekl "stýn", nebudou vůbec vědět, o koho jde.
Lepší by bylo říci "stén". Vím, že oni taky strašně komolí jména evropanů, hlavně našich hráčů, ale nemusíme být jako oni. :-)
Tak tady mi ctihodnosti dovolte, abych se obhájil. :D Jsem si na 200 % jistej, že se to vyslovuje právě "stýn". Stejně tak, že se jmenuje Mike Green "grýn" a ne "grén". Nevím, jak se to čte po francouzsky, ale oni vyslovují takhle jména Martin, Jocelyn nebo Dustin (Martén, Žoslén, a Dastén). Každopádně Steen je ještě k tomu švédského původu, takže se to správně vyslovuje možná ještě úplně jinak. :D

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Hans píše:Každopádně Steen je ještě k tomu švédského původu, takže se to správně vyslovuje možná ještě úplně jinak. :D
Právě že tenhle starej Steen není švédskýho původu, ale úplně normální Švéd, takže o výslovnosti víme prd. Já bych četl éé :)
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Vasil píše:Právě že tenhle starej Steen není švédskýho původu, ale úplně normální Švéd, takže o výslovnosti víme prd. Já bych četl éé :)
No vidíš to. Udělal jsem znova stejnou chybu jako při brejku a při vysvětlování jsem zase myslel na Alexe Steena. Ten se čte "stýn" na 100 %. :lol:

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Jde o to, že starej Steen byl švéd a tam to čtou "stén". Při jeho působené ve Winnipegu se mu narodil syn, který má tudíž kanadské občanství, ale původ stále švédský. Donedávna byl pro amíky a kanaďany J.Jágr "Džegr" a až když něco dokázal, naučili se jej aspoň trochu vyslovovat.
Třeba pro nás jsou potomci našeho rodáka stále Baťové a ne Batové, i když se pěkných pár desetiletí rodí mimo ČR. :-)

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Zdeněk1968: Já se vážně nerad handrkuju a možná, že to sem vlastně ani nepatří, ale v tom příspěvku si psal, že by američan nebo kanaďan nechápal o koho se jedná. Kdyby si napsal, že by mi nerozuměl švéd tak to pochopím.

Každopádně tady je video a všimni si jak kanadský reportér vyslovuje jeho jméno. Se stejnou výslovností jsem našel další 3 videa.

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

V tomhle máš pravdu, my jsme také byli na větvi z Džegra, Hejdaka a Horavy. Takže se opravuji, švédi by asi nechápali, ale kanaďané a amíci v tom mají povětšinou jasno. :-)

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak box číslo 4. Tenhle produkt opravdu nemůže zklamat. Vědět to, tak možná vezmu i dvojbalení s tím, že už letos nic neotevřu. Škoda, že mi tentokrát neposlal Dacard jeden case omylem. :D

Box 4

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Re: Captain C case break. Box 4 - 2x gold, echt gold

Příspěvek od trtrtr »

Tak čtvrtý box parádní! :clap: Čtyřikrát gold verze se jen tak nezadaří.. :thumbup: :thumbup:
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Taky se mi to hooodně líbí.. toho Maria z minulýho boxu raději nekomentuju :angel: Ale skutečně se mi líbí plnění těchto boxů. Vypadá to že cokoli člověk otevře tak neprohloupí. Škoda že je ten produkt už naprosto vyprodaný :(
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Hasni ten Jumbo Joe se mi hodně líbí , parádní karta , pěknej kousek hole i svetru a ikdyž hrál stodvacet let v Bostonu a teď dalších stodvacet v San Jose tak karta kde nejsou tyhle dva kluby nakombinovaný je velkej luksus ))) .
Vytáhni nějakýho La la la Fontaina .
Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

Hansi kua co to mas za vytahane triko :)
kazdopadne tie stick/jersey su paradne - ja mam Jardu uz na ceste ale Mario bude tazky oriesok

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ten Joe je parádní karta, mě osobně se moc líbí :thumbup: a samozřejmě ani ten včerejší Mario neměl chybu ... a opět si neodpustím jednu poznámku, kterou jsem už kdysi někde psal a tady to opět platí - moc se mi líbí podpisovky a to, že ty podpisy nejsou odfláknutý, pěkně celý na kartě tam kde mají být = na tom si ITG poslední dobou fakt dává záležet a je paráda :thumbup:

martink
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od martink »

Dampa17 píše:Ten Joe je parádní karta, mě osobně se moc líbí :thumbup: a samozřejmě ani ten včerejší Mario neměl chybu ... a opět si neodpustím jednu poznámku, kterou jsem už kdysi někde psal a tady to opět platí - moc se mi líbí podpisovky a to, že ty podpisy nejsou odfláknutý, pěkně celý na kartě tam kde mají být = na tom si ITG poslední dobou fakt dává záležet a je paráda :thumbup:
Podpisy skutečně parádní. Pořádnej kus podpisu na kartě je potřeba stejně jako pořádnej kus masa na talíři, tak to máme rádi :)
Sháním tyto řadovky k dokončení setů:

2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak ať moc nezdržuju. Včera večer jsem loupnul další boxík a opět jsem nemohl litovat. Po půlce můžu říct, že takové karty u jiných produktů nevytáhnu ani z celého case. Podpisovky sice trošku zklamání, ale ty game-used karty zase obrovská paráda.

Uphon
Veterán
Veterán

Re: Captain C case break. Box 5 dřevěná gold jízda pokračuje

Příspěvek od Uphon »

Nějak se s těmi Goldkami roztrhl pytel! Moc parádní karty i jména ... už teď bych byl s casem spokojen :thumbup:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2012“