..Po dlhej dobe sa objavili tieto boxy v ponuke na shope a kedze nejake karty mam z tejto serie,rozhodol som sa ,ze jeden si kupim.
Priznam sa ,ze som sa tešil,prioritou pre mna bol set inaugural inks,ktory davam do kopy .... neobsahuje vela kusov-20- o to horšie nájsť jeho kartu v boxe.Ale su v nom aj dalsie,ktore su nádherné-ci uz v "základných podpisoch" SP alebo SSP chytit je parádna výhra-a to uz nehovorim o Classic Combos atd....
O tom,ze v tomto boxe nájdem redemption som dajako pozabudol a myslim ,ze asi nebudem jediny,ked sem napisem ze ich nemusim..aj ked mozu priniest krásnu kartu. No pri starsích boxoch ,kedy su uz po expiracii, neviem ci este vobec nieco dostanem ...
BASE
RETIRED
bohuzial tieto karty mi nic nehovooria...aj ked LEMIEUX je SP
PODPISY
no a spominana REDEMPTION
social signatures Kelly Hrudey-zaregistrovana je -či mi ju pošlu????? bolo by fajn.Skusil som čeknut net-nikde som ju nevidel..Vodry22 a Kwell pisali,ze ani nevysla-to moc nechapem ako to funguje.Pokial kartu nik nezaregistruje,tak ju ani nevydaju?
ALE AJ TAK.....break som si uzil...
PANINI CLASSIC SIGN 2012-2013
- frodo
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
PANINI CLASSIC SIGN 2012-2013
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14
- Bianconero
- Legenda
Re: PANINI CLASSIC SIGN 2012-2013
Přesně dvě tyhle redemption visí na COMC.
Jinak obligátní komentář, skutečně krásné karty, Pierre Pilote nejlepší
Jinak obligátní komentář, skutečně krásné karty, Pierre Pilote nejlepší
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Škoda tej redemption. Snáď Ti pošlú aspoň nejakú náhradu, ktorá poteší...
Wantlist - Radovky, podpisy: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=9052
"Co dum dal" alebo tradelist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9053
"Co dum dal" alebo tradelist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9053
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,
venujem sa okrajovo zbieraniu kariet Kellyho Hrudeya a veru tato karta mu nevysla! Sam som zvedavy, co ti z Panini napisu a ake stanovisko zaujmu k tejto karte.
Viete nahodou niekto vobec dovod, preco ta karta nebola vyrobena (podpisana)?
venujem sa okrajovo zbieraniu kariet Kellyho Hrudeya a veru tato karta mu nevysla! Sam som zvedavy, co ti z Panini napisu a ake stanovisko zaujmu k tejto karte.
Těch příčin může být několik, od ztráty až neochotu hráče... když jsem měl možnost kecat přes hodinku se svým nejoblíbenějším Šatanem, tak jsem se ptal i na jednu podepsanou Quad auto /15, na kterou jsem v té době čekal už 2 roky. Ona sestava, ve které byl Nagy (v té době v rusku), tuším Svatoš - nějak zraněný a tuším Gáborík, už moc šancí na zkompletování podpisů (byla hard signed) nedávala. Miro mi tehdy říkal, že se k němu ani nedostala. Ale vzpomněl si jednu dual podpisovku s Yashinem /25, kterou našel společně se zbylými kopiemi po stěhování v nějaké krabici. Ale už to bylo taky skoro 3 roky po vydání a v balíčcích se nacházely jen redemption karty. A opravdu, na eBayi se nikdy neobjevila. Každopádně ze strany Yashina problém nebyl .. snad jsem nepráskl nic extra tajného, ale i takový může být osud některých karet...tom_182 píše:ahoj,
- frodo
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
...hm....teraz som si prešiel checklist CSign.a ono tam naozaj ma len tento jeden podpis .Ani som nezistil ,či vobec tento set ma limitaciu. popritom to nieje SP ani SSP....a ani na ebay ich chlapec bohviekolko podpisanych nema.....takze sa z nej stava neoficialna SSP A vyhliadky na to že dojde táto sa trochu krátia...
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14