Za mě asi takový neutrál. neurazí ani nenadchne. Jak říkáte trochu retro, ale co mě fakt nesedí jsou ty barevné inserty. Jako ten Toffoli za L.A. s růžovým pozadím? Jako fakt??? To už bych mohl začít dělat design jejich karet rovnou já. Rozhodně jsou lepší série.
Nerikam ze jsou jsou uplne nejlepsi to neeee ale neurazi me
Kdysi byly inzerty s takovym barevmy virem nebo barevnyma teckama v pozadi...jako kdybych se sjel vsim moznym a do toho koukal na hokej a koupil si k tomu balicek Pedro
Vy tady porad nadavate na barvy atd. a asi si neuvedomujete ze to jsou Retro verze, a barvy v pozadi opravdu nejsou podle toho jaky hrac je na karte, ale kvuli historii OPC...
Přesně tak. jsou to v podstatě retro karty a buďme rádi, že mají pořád stejného "ducha". Mně se karty líbí je to v podstatě zpestření nových karet a jen doufám, že budou vycházet stále. Podívejme např. na Black Diamond, další klasickou sérii a jak dopadla...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Mne sa base karty pacia, velmi pekny dizajn. Tie retro su skarede ako kazdy rok (a je mi jedno, ci su take kvoli historii alebo nie, ako vravi GilGalad, ked je hnusna, je hnusna). U OPC chvalim hlavne to, ze base set ma 500 kariet a dostalo sa tak aj na hracov, ktorych ine serie ignoruju - napriklad Andrej Sekera, ktory ma strasne malo kariet...