SPx 11/12 2ks z burzy

revio
Zkušený
Zkušený

SPx 11/12 2ks z burzy

Příspěvek od revio »

Ahojte , tak jsem v sobotu na burze koupil za poslední peníze 2 paklíky v boxíku pak už zbyl jen jeden ,ale na ten už nebylo "kešflou" :-) Tady je výsledek

Obrázek

Tak já si myslím na dva balíčky je tričko dobrý *drink* Mohl jsem tam mít taky velký prd :thumbup:

chaosak
Veterán
Veterán

Re: SPx 11/12 2ks z burzy

Příspěvek od chaosak »

na 2 balíčky paráda

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Na dva paklíky určtě fajn :thumbup: ... u těchto karet spousta lidí kritizuje ty uřízlý helmy - některý jsou ještě v pohodě, ale třeba ten Kipper už je dost šílená karta, ještě dva milimetry a fikli mu i mřižku *bang*

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

revio píše:Tak já si myslím na dva balíčky je tričko dobrý *drink* Mohl jsem tam mít taky velký prd :thumbup:
Jo, super, za 320,- Kč jsi i při tom "štěstí" vytáhl karty v hodnotě max. 200,- Kč !!!!
A co teprve, kdybys tam měl to velký prd !!!!!

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

to uz je riziko povolani ,kdyz koupis jeden balicek tak od toho nemuzes nic cekat ,taky mohli bejt samy radovky ..takze jedna jersey na balik dobryy, to je jasny ze musis koupit box aby si mel neco lepsejsiho
Patrik Eliáš - 1 275ks

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

33mc píše:Jo, super, za 320,- Kč jsi i při tom ...bla bla bla bla bla
Heleď jednu věc , všimnul jsem si tě už u té diskuze s těma cupkama..... tvůj přístup a názor na sběr karet je sice už více než jasný ,ale tak jsou lidi , kteří na na to koukají trochu jinak . Já karty sbírám , protože se mi líbí a je mi vcelku jedno jestli se mi to rentuje nebo ne . Prostě je to o štěstí a jednou se povede a jednou ne a ještě jednu věc jsou to moje peníze a je moje věc co si s nima udělám kdybych je naházel do kanálu tak tobě to může být jedno

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Opatrně kamaráde - to, že místo "d" napíšeš hvězdičku, neznamená, že neporušuješ pravidla fóra...
Vstupuješ na tenkej led....

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

33mc píše:Opatrně kamaráde - to, že místo "d" napíšeš hvězdičku, neznamená, že neporušuješ pravidla fóra...
Vstupuješ na tenkej led....
*lgh* *lgh* *lgh*. Btw. Nejsem zadnej tvuj kamarad :crazy:

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Jelikož zde byl jeden příspěvek nahlášen jako porušení pravidel, tak byl editován. To je asi tak všechno, co s tím budu dělat, protože jinak s ním osobně souhlasím a mohl bych se pod něj podepsat.

Martine, ono jakou reakci si vlastně čekal? Že tě tu po takovém příspěvku bude někdo plácat přes ramena? Já nevím, proč nemůžeš pochopit, že pro někoho prostě sbírání karet znamená něco víc než nakoupit co nejlevněji a prodat co nejdráž. Myslím, že pokud se zdržíš podobných komentářů, tak nikdo nebude mít nutkání na tebe reagovat nějak agresivně.

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Honza : Velice se omlouvám všem slušným a myslícím lidem a přátelům sběru hokejových karet na tomto foru , za porušení pravidel fora a děkuji za editaci.

5cm : Děkuji za nahlášení. Omylem jsem napsal hvězdičku místo písmenka , ale jsem rád , že to tu někdo hlídá ,protože by to pak mohlo někoho pohoršit a způsobit psycho újmu a to bych měl nerad na hrbu ;-)

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Hans píše:Jelikož zde byl jeden příspěvek nahlášen jako porušení pravidel, tak byl editován. To je asi tak všechno, co s tím budu dělat, protože jinak s ním osobně souhlasím a mohl bych se pod něj podepsat.

Martine, ono jakou reakci si vlastně čekal? Že tě tu po takovém příspěvku bude někdo plácat přes ramena? Já nevím, proč nemůžeš pochopit, že pro někoho prostě sbírání karet znamená něco víc než nakoupit co nejlevněji a prodat co nejdráž. Myslím, že pokud se zdržíš podobných komentářů, tak nikdo nebude mít nutkání na tebe reagovat nějak agresivně.
Mám se zdržet komentáře ? Na diskusním fóru ? Komentáře, který na rozdíl od jiných neobsahuje sprostá slova, nikoho neuráží a ani se do nikoho nenaváží ? PROČ ? Protože moje názory na tomto fóru jsou ve většině případů opačné než názory ostatních ? Nebo proto, že se tady nesmí psát názory negativní a kritické ? Co je na tom špatného, když na příspěvek o rozbalení balíčku nenapíšu to, co chce zřejmě pisatel slyšet, ale svůj názor ?

Za celou dobu fungování zde na fóru jsem nepoužil jediný vulgarismus, nikoho neurážím a ani se do nikoho nenavážím.
Což se o vztahu některých členů fóra vůči mě říci nedá - agresivita a podrážděnost jsou takřka na denním pořádku. A nemusíme chodit daleko - Tobě jsem kupříkladu nestál ani za odpověď, když jsem reagoval na Tvojí žádost o pomoc.
A při upozornění na nevhodný příspěvek přímo zde se mi jeho pisatel vysmál načež celé své dílo korunoval další sarkastickou poznámkou...
A mě, který se okolo karet točil už v době, kdy se "nebreakovalo", ale rozbalovalo, budeš psát, o čem je sbírání karet ? Nemusíš, zažil jsem toho za tu dobu víc než dost..

Čím dál tím víc lidí se mě přes SZ ptá, jestli mám tyto diskuze zapotřebí - všem odpovídám stejně - mám, protože cítím, že právě rozdílnost názorů dělá diskuzi zajímavější... Pokrytecké pochlebování prostě není můj styl.
Takže závěrem - nikoho k ničemu nenutím a za svými názory si stojím. Nemám problém je (narozdíl od jiných) říci komukoliv pěkně z očí do očí.

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Jediný co celou dobu a všude řešíš je rentabilita karet. To , že to rozepíšeš do maturitní slohové práce , je vcelku jedno. Když se vrátím o fous výše tak kdyby sis koupil dva balíčky Spéček a vytáhnul jednu jersey tak si řekneš "ježiš ,zase jsem prodělal kalhoty" ,ale jsou sarkastičtí ,hrubí a jak je výše zřejmé tak nevychovaní "pokrytci" , kteří si řeknou " paráda na 2 balíčky jsem měl štígro a chytil jsem kartu s tričkem". Samozřejmě bylo by ideální z nich vytáhnout dual Patch Brodeura s limitací /35 ( jak se mi již povedlo . Malá reklama na můj příspěvek v boxbreakách *cl* ) ,ale prostě i tohle potěší. A jestli si myslíš , že to děláme kvuli tomu ,aby nás každej obdivoval ? Myslím si , že nepotřebujeme (a to budu mluvit za většinu pokrytců) ...ale pokud je v breaku pecka karta třeba jagr ve slipech s pluhajkovou okolo krku limitovanej 1/1 tak je to super a jsem rád , že se na to můžu podívat , protože jsem to nevytáhl sám a rád napíšu , že je to pecka karta protože se mi líbí . A tomuhle ty říkáš pokrytectví ? ... pokud je tvoje definice stejná tak se omlouvám ,ale sem pokrytec. Jako říct si něco zočivoči je sice hezké ,ale v tuhle chvíli si myslím , že i sáhodlouhá rozprava by nic nevyřešila , protože jak píšeš máš svůj názor a já také a oba si za nimi stojíme. Takže víceméně patová situace ... rád pokecám o něčem jiném o autech (preferuji audi) , o ženských (blondýnky) , o humoru (miluju sarkasmus) ,ale v tomhle tématu se prostě neshodnem.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Martine, nikdo ti nebrání, aby si na diskuzním foru diskutoval, ale pokud chceš být kritický a nechceš všem jenom pochlebovat (jak sám píšeš), tak musíš být připravený na to, že někomu se tvoje příspěvky nebudou líbit a bude na ně reagovat (diskutovat) Mohl si diskutovat dál, ale místo toho si celý příspěvek nahlásil snad s tím, že uživatele revio zabanuju a jeho vcelku trefný příspěvek vůči tvé osobě smažu. Nebo k tobě nemůže být nikdo kritický a mají ti všichni jenom pochlebovat?

Do nikoho se nenavážíš? Zkus si svůj příspěvek přečíst ještě jednou. To je to samý jako kdyby si napsal: Ty blbče, kdyby sis tyhle karty koupil na beji, tak za to dáš 200 Kč a 160 Kč ušetříš no a kdyby tam nebyl ten Hodgson, tak ti to někdo může poslat zadarmo. Ale to bysme zase byly u toho, co pro koho znamená sběratelství. Ono tu krásnou Crazy Eights, co si nedávno prezentoval v poště ti taky někdo z toho balíčku, boxu, plechovky musel vytáhnout. Takže se zase vracíme k tomu, proč se pošklebovat lidem, kteří otvírají a mnohdy nic nenajdou, když je vlastně potřebujeme, protože jednou nám třeba nějakou kartu do sbírky vytáhnou.

Pokud sem ti někdy neodpověděl na SZ, tak se omlouvám. Zprávu jsem nejspíš četl, ale už jsem zapoměl reagovat. Upřímně si ani nepamatuju, jestli to bylo před týdnem, měsícem nebo půl rokem. Ale tohle mě v žádném případě neomlouvá, takže co se týče tohohle bodu, tak přijmi prosím mojí omluvu.

Jinak tahle celá diskuze je už zbytečná, protože se evidentně na některých věcech neshodneme, ale třeba u něčeho jinýho se pro změnu shodneme. Kdo ví?

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Omluvu přijímám *h-s* a DEFINITIVNĚ končím diskuzi o rozbalování. Všichni asi víme, na čem jsme, tak nebudeme dál zbytečně zahlcovat server...Ale osobní diskuzi na burze bych se stejně nebránil..

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já se taky rozhodně žádné další debatě nebráním. Snad burze vyjde v únoru, teda pokud nebudu nemocnej já nebo Pavel. :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hans píše:Já se taky rozhodně žádné další debatě nebráním. Snad burze vyjde v únoru, teda pokud nebudu nemocnej já nebo Pavel. :)
No dovol já a nemocnej? :D No nevím, tržba byla dobrá, možná bude jezdit Petra pořád :D Sorry za OT.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

[quote="pavelbart"... možná bude jezdit Petra pořád ...[/quote]
forum je Petry plne, ale fotka porad nikde :)
Obrázek

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Žádná fotka .Buď trochu gentlemáň :think: ... sedni do auta a hurá na burzu a máš to jako lájfčet *lgh* ..heč , já jí už viděl *cheer* *lgh* *rfl*

...když to tu tak pročítám tak by si Petra možná zasloužila vlastní diskuzi :D a myslím , že by tam bylo během chvíle víc příspěvků než v "úvodu a přívítání" *lgh*

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Aby se nám pak všichni Ti zvědavci vešli na burzu... Mám tam jenom tři gauče ( nehledat jinotaj prosím, zasvěcení ví, o čem mluvím... ) *rfl*
Kam až se člověk dostane od rozbalení 2 balíčků SPx, to zas bude Hans zuřit...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Co hans, ale petry manzel... :)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“