Tak já si myslím na dva balíčky je tričko dobrý

Jo, super, za 320,- Kč jsi i při tom "štěstí" vytáhl karty v hodnotě max. 200,- Kč !!!!revio píše:Tak já si myslím na dva balíčky je tričko dobrýMohl jsem tam mít taky velký prd

Heleď jednu věc , všimnul jsem si tě už u té diskuze s těma cupkama..... tvůj přístup a názor na sběr karet je sice už více než jasný ,ale tak jsou lidi , kteří na na to koukají trochu jinak . Já karty sbírám , protože se mi líbí a je mi vcelku jedno jestli se mi to rentuje nebo ne . Prostě je to o štěstí a jednou se povede a jednou ne a ještě jednu věc jsou to moje peníze a je moje věc co si s nima udělám kdybych je naházel do kanálu tak tobě to může být jedno33mc píše:Jo, super, za 320,- Kč jsi i při tom ...bla bla bla bla bla
33mc píše:Opatrně kamaráde - to, že místo "d" napíšeš hvězdičku, neznamená, že neporušuješ pravidla fóra...
Vstupuješ na tenkej led....
Mám se zdržet komentáře ? Na diskusním fóru ? Komentáře, který na rozdíl od jiných neobsahuje sprostá slova, nikoho neuráží a ani se do nikoho nenaváží ? PROČ ? Protože moje názory na tomto fóru jsou ve většině případů opačné než názory ostatních ? Nebo proto, že se tady nesmí psát názory negativní a kritické ? Co je na tom špatného, když na příspěvek o rozbalení balíčku nenapíšu to, co chce zřejmě pisatel slyšet, ale svůj názor ?Hans píše:Jelikož zde byl jeden příspěvek nahlášen jako porušení pravidel, tak byl editován. To je asi tak všechno, co s tím budu dělat, protože jinak s ním osobně souhlasím a mohl bych se pod něj podepsat.
Martine, ono jakou reakci si vlastně čekal? Že tě tu po takovém příspěvku bude někdo plácat přes ramena? Já nevím, proč nemůžeš pochopit, že pro někoho prostě sbírání karet znamená něco víc než nakoupit co nejlevněji a prodat co nejdráž. Myslím, že pokud se zdržíš podobných komentářů, tak nikdo nebude mít nutkání na tebe reagovat nějak agresivně.
No dovol já a nemocnej?Hans píše:Já se taky rozhodně žádné další debatě nebráním. Snad burze vyjde v únoru, teda pokud nebudu nemocnej já nebo Pavel.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti