2008-09 UD Artifacts Hockey Retail box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2020.
Odpovědět
pvonv
Zkušený
Zkušený

2008-09 UD Artifacts Hockey Retail box

Příspěvek od pvonv »

Jako dalším v pořadí a zatím posledním boxem, který jsem otevřel byl 2008-09 Artifacts Hockey Retail box. 24 balíčků a v každém 5 karet. 100 řadových karet, takže při troše štěstí by se mohla povést celá stovka. Do toho nějaká speciální karta a byla by spokojenost.

Karty jsem viděl na obrázcích, ale po otevření jsem byl ještě více nadšený. Jednoduše paráda. A ta jména. Hašek, Gretzky, Ovečkin, Selänne, Kurri. Většinu z nich jsem měl ve sbírce z dětství. Naprostá pecka. Ze základních 100 karet se mi povedlo natrefovat 95. Takže chybí pouze 5. Samozřejmě bylo i několik duplikátů. Viz. menší hromádka.

1.jpg

V boxu bylo i něco navíc. David Perron mi nic neříká, tam jsem mohl mít lepší jméno, ale Keith Tkachuk? S ním mám ještě karty ve Winnipegu a Phoenixu, takže super.

2.jpg

A na závěr to nejlepší.

Alespoň co se týče karet. Jména nijak oslnivá nejsou. Ale zase je zajímavé, že Theo Peckham odehrál 5 zápasů na Slovensku za Bánskou Bystricu. A u Hardinga se mi stala taková věc, že jsem část boxu otvíral ve večerních hodinách za světla televize, takže mi karta nepřišla nijak zajímavá a dal jsem jí na hromádku k řadovkám. A když jsem si je pak za denního světla řadil, tak jsem byl docela překvapený *lgh*

3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: 2008-09 UD Artifacts Hockey Retail box

Příspěvek od Bianconero »

Jedny z nejlepších Artifacts řadovek. Krásná série, super ročník. Koivu na Stars je super a obě jersey se vydařily. Každopádně Harding na Copper Spectrum paralelce v limitu /25? To je bomba! Zvlášť z reatailu. :clap:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

naretail opravdu dobrý... a tyhle řadovky řadim mezi nejhezčí... *thks* dík za brejk *thks*
Mike Modano!!!

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Tyhle Artifacts jsem kupoval v jednom stánku a dodnes nezapomenu, jak jsem došel s nabušeným balíčkem a v něm 2 kartonky :D ale zas se mi povedlo vytáhnou Careyho Price /75 a JSY Villeho Peltonena
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Tyto Artifacts jsou nádherné. Jak na to koukám mám obrovskou chuť si někde pár balíčku objednat. Každopádně Harding na /25 paralelce je krásná trefa.

Majerda
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Majerda »

Tento box mám vyhlídnutý v jednom e-shopu...nevím kdy ho budu brát, ale tento break mne přesvědčil že je to skvělá volba. Karty jsou nádherné a za tento box bych byl moooc šťastný...gratulace
TRADELIST zde http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=10023
WANTLIST zde http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 656#p98656
Sbírám Colorado, Milana Hejduka a různé série
Most Wanted: Masked Stories base č. 50 a Authentic Moments Jiří Crha - 1975

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2020“