Co tady tak napsat? Jsem z Pardubicka, jsem otec a manžel. Třicítka je už pár let za mnou.
Ke sběratelství - jako spousta z vás jsem začal "sbírat" karty někdy na základce. Byly staré, často poškozené, ale byly to poklady. Do dnes si pamatuji, jak vypadal můj první Hašek s odrbaným rohem a že jsem měl množství kartiček Quebec Nordiques a Minnesota North Stars... Kam ale ty karty zmizely, to už opravdu nevím

Pár let nazpátek jsem s kartičkami zase začal. Po nějaké době jsem dal do kupy hezkou sbírku, ale protože v tom celém nebyl v podstatě žádný systém a ani žádný cíl, přišla na mě sběratelská krize. Naprostou většinu karet jsem prodal a nechal si jen pár srdcovek a pár měsíců (možná už to bude rok?) jsem o hokeji neslyšel a nezajímal se. No a zase nedávno jsem měl čas zkouknout pár sestřihů několika zápasů a přečíst pár článků na NHL.com a (manželka nebude mít radost) je to tady zase pánové.
Takže moje budoucí sbírka bude zaměřena na Minnesota Wild - prostě srdcovka, důvod není, snad kromě toho, že jsem míval ve sbírce i North Stars a pamatuji si první sezonu Wild?
Hlavní hvězda sbírky bude Josh Harding, protože je to prostě borec.
Díky za pozornost a ať se daří

MDK