Starší boxy vždy přibírám k nějaké objednávce. Cena je rozumná a pár karet mi tam ještě chybí. Nedávno zde postnul Bianconero break starších OFS. Můžu jen říct, že to plnění na OFS 14/15 sedělo.
No začneme něčím z GB, kterých se celkem pravidelně účastním na hokej-karty.cz. Kartu ještě fyzicky doma nemám, tak použiju fotku z videa (doufám, že to Pavlovi nevadí). Zakoupil jsem si Floridu. Nedávno mi za ni vytáhli krásného Jardu( taky Florida

Henrik Borgstrom Rookie Emerald Surge x/10

To nejzajímavější 13/14
Ťoupal v limitu /13, všechny double signature bez limitace a bez podpisu (nevěřím, že se za těch 6 let podpisy vypařily)

Jersey a saves se celekem povedly na jména

Best of 14/15 serie 2
Slovák sign /49, Bárta sign bonus /15, Anniversary /25 a ostatní Rainbow /125

Voráček (prý podepsal Vítkovicím

OFS 18/19
Silver /55

Team Pride /99, Immortals /77, hlasy z kyslíku /99

90.let Zlína /15, Internacional stars /99, Baranka Stars /12, Signature Ihnačák/29, Signature Hrbas /6

paralelky /9, YWB-YGB Sign Král /21, memo Pšenička /21

A na závěr jsem si konečně mohl ohmatat booklet. Jen mě mrzí že Olomouc (chtěl jsem Vítkovice). Navíc podezřívám výrobce, že to není /25 ale ta Olomouc jich má asi 50, protože ten booklet vidím všude. Takže 1+1 vyšlo

Díky za sledování mého breaku. Některé karty jsou už ve sbírce. Co nesbírám je k výměně nebo prodeji. Většina už je na aukru.