1. Jelikož se snažím sesbírat vše z produktu MVP 98/99 s radostí jsem zakoupil poslední dva hobby balíčky na místním shopu. Jelikož mám inzerty všecny komplet, měl jsem políčeno snad jen na paralelní silver, gold a super scripty a při velké dávce štěstí snad i podpisovku či kartu s pukem. No, ze dvou balíčku něco takového vytáhnout by se rovnalo malému zázraku. Nebudu vás napínat, nepovedlo se - ovšem silver script Roenicka ještě nemám, takže ten s nadšením putuje do sbírky. A ani dva inzerty, které na mě vykoukly rozhodně nejsou k zahození na výměnu pro případné zájemce...

2. Panini Contenders se mi prostě líbí a občas je zkouším. Tentokrát se moc nezadařilo, ale Big Joe putuje do sbírky San Jose

3. Když jsem se před pár lety vracel ke sbíraní byly Prizmy prvním otevřeným balíčkem v "nové éře". Od té doby jsem si neotevřel ani jeden další paklík, takže z nostalgie jsem jeden vzal a ani tady jsem rozhodně nelitoval. Podpisovka zahřeje vždy a tří golmani v balíčku potěší taktéž...

Děkuji za zhlédnutí a případné komenty. Pokud máte zájem, vše kromě MVP silver script Roenicka a řadovky Joea Thorntona je volné.
Hodně sběratelských úspěchů vám všem