Kolem vánoc si tento parádní kejs otevřel i lastik, bohužel to byl jeden z těch špatnejch. Je jasný že v každým nemůže bejt 1/1 nebo RPA McDejvida, ale tohle by se asi nemělo stávat. Díky tomu jsem měl docela dilema, jestli ho vzít nebo ne. Nakonec jsem si řekl, že horší to být opravdu nemůže a tak jsem objednal.
A nemůžu být nespokojen, nakonec uvidíte sami.
Karty všichni asi znáte. Ročník, kde bylo více skvělých nováčků, nejenom McDejvid a hlavně žádný nálepky. Všechno hard signed.
Nebudu to brát box po boxu, protože stejně jako já by jste asi po tom prvním u následujících už jenom scrolovali

Na začátek byl ke kejsu i nějakej bonus v podobě 12 balíčků Portfolio a nebylo to nejhorší...
Wire photos, a dokonce i 2x RC Phenom wire photo

Následují RC Phenom

A nakonec to nej...Ovie na B&W a parádní Howerchukova jsy

To byl slušnej rozjezd, ale jdeme na to hlavní!
Bejsky /399 pouze Mario je /299
Ovie má bouchnutej levej horní roh, a když jsem ho vytáhnul z paklíku říkám si - hlavně ať už další zničený nejsou....hned za ním byl totiž největší hit z kejsu a kdyby měl ten zničenej roh, asi by mi praskla cévka...

Jako další jsou RC - Condon a Hinostroza slušný trefy

Následují RC jsy - bez limitu. Hanifin a "Helybak" opět dobrý.

Limitovaný džerziny "hvězd" /199 a Sharp na Premier Swatches /65

Podpisovky....nejprve RC do /399 Saros ok

RC Auto Silver Spectrum /49. Až na Slatera "kukačku" Koekkoeka super

A pomalu, ale jistě, se blížíme k top kartám.
Nejprve to co asi všicni očekáváme RPA /375.
Zde super, Helybak a Cousins...a Pampl pro mapka

RPA paralelky /56 a opě Cousins dobrá trefa a super patch. Fialu opravdu nemusím...

No a je tu závěr...tedy posledních TOP SIX
6 - Shea Theodore RC Materials /25 ... bohužel to není GU, ale měl to na sobě pouze při nějakým focení

5 - Matt Murray RC Auto / 399 - parádní jméno

4 - Bramboru si dneska odnese Dustin Baflén za Mega Chest Logo /24

3 - Bronzovou medajli si dneska vysloužil.... Alex Galchenyuk Acetate auto patch /99 - trochu to kazí redemption, ale neva

No a jde do tuhého......
...všichni asi čekáte co teďka bude....je tam, není tam....
....ale vždyť je teprve "Stříbná" šprušle, tak to přece nemůže být Mc "money" David....
...ale může

RC Connooooooor McDaviiiiiiiid

Ale ještě někončíme pánové a dámy..... no a kdopak to asi může být, když je Dejvid pouze na druhém místě...
...chvilka napětí....
...mezitím můžete hádat.....
...a správná odpověď je za "A"...
...hráč do kterého má McDavid ještě hodně daleko.....
...protože, The GREAT ONE je prostě jenom jeden!!
Numero uno - Legendary Signatures Wayne Gretzky

Nejhorší na tom celém kejsu bylo to, že jsem Waynea vytáhl hnedka v prvním boxu a tak zbytek už byl jenom takovej "komparz". Ale s odstupem jednoho dne už to vidím úplně jinak a prostě ten kejs se poved

Pro všechny kdo dočetl až sem, děkuji za pozornost a ještě jedna informace:
NIC NENÍ NA PRODEJ ANI VÝMĚNU - Hodlám totiž udělat dobročinnou akci, kde budou všechny moje karty, včetně těchto (ano i Wayn) k dispozici a jistá částka půjde na dobrou věc. Ale na to se teprve chystám a o všem vás budu včas informovat.