Neplánoval jsem nic velkého, takže volba padla na tyto produkty:

Panini Contenders 11/12
3 golmani a limitka - to nebyl vůbec špatný start a jen zintenzivnil další očekávání...

OPC Platinum 14/15
Sice žádná bomba, ale ani jednu kartu nemám, takže všechny putují do sbírky, navíc Lehtera je Rainbow - spokojenost...

SP Authentic 99/00
Pro mě velká neznámá, ale karty z tohoto období jsou mou slabostí, takže proč nezkusit. Kartičky jsou designově pěkné, ale přijde mi, že prostorově nevyužité. Je tam příliš mnoho prázdného místa a fotky hráčů jsou malé. Ovšem pohledný inzertík Sakica (1:12) všechny nedostatky přebíjí...

Elite 11/12
Naprostý vrchol otvírání - 2 golmani, die cut a především jersey mého San Jose!!! Sateri sice žádnou díru do světa neudělal, ale pořád je to krásná karta do sbírky a strašně mě potěšila... Ale to ostatně všechny karty, protože to byl po čase zase ten příjemný adrenalin...

Jelikož jsem otvíral balíčky ve vlaku, páč sem člověk netrpělivý, celkem mě bavily nevěřícné a zmatené pohledy spolucestujících, když viděli, že dospělej chlap má v rukou něc tak dětského jako jsou "kartičky"...

SP Authentic 99/00 jsou všechny k dispozici, vše ostatní zůstává.
Díky za zhlédnutí a všem hodně štěstí při otvíračkách, bohatého Ježíška a úspěšný (po všech stránkách) rok příští...