Se sbíráním jsem začal v 90. letech prakticky v době toho největšího "boomu" v letech 94 a dále. Nejprve to začalo balíčky úplně první české série APS 94/95 a brzy jsem se zamiloval i do NHL karet. Ovšem po pár letech mi byla téměř celá NHL sbírka odcizena, zůstalo mi jen několik desítek českých karet APS 94/95, které jsem měl stranou. To mi vzalo chuť do sbírání a na několik dalších let jsem hokejové karty úplně vypustil z hlavy.
Ovšem tak jako mnoho z nás jsem později náhodou narazil na internetu na hokejové karty a šokoval mě ten posun, který se v kartičkářském průmyslu udál. Začal jsem o kartičkách zjišťovat vše možné a brzy mě to opět pohltilo a drží mě to dodnes. (Ačkoliv se přiznávám, že v současné době už u mě ta vášeň není taková jako dříve)
Můj oblíbený hokejista je odmalička Mike Modano a v NHL držím palce Bostonu Bruins a San Jose Sharks.
Přeji všem mnoho radosti a potěšení z karet a doufám, že se tady budeme všichni společně vydatně bavit a pomáhat si.
PS pro Hanse: Jsem rád, že tady vidím i člověka, který má taky rád Magic The Gathering