Gratulace, můj box byl průměrný. Base jersey (Gčko), inzerty minimum v nejmenším možném poměru, i když Crosby potěšil, prostě nic navíc. Mezi Young Guns Larkin a Condon, to šlo. Ale fakt bez limitované Young Guns nebo McEichela je to těžký provar. Sesbírám si base set a nováčky nejspíš taky nechám, protože prodávat Larkina za 15 a Condona za 5-10 usd je zbytečné
Gratulace, tak je Connor venku Jsem si říkal když jsem viděl první fotku, že hned začínáš tím nejlepším.. a tys tam zatím žádné další karty nedal Ale ani se nedivím, v porovnání s těmito YG žel ten ostatní obsah bledne. Je to trošku škoda, protože ty inzerty jsou parádní, ale je vidět, jak třeba v americe ty boxy otvírají s jediným cílem - YG Mc Davida. Ostatní karty tak jen rychle prolistují a hned škubají další balíček
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Gratuluju k Mc Davidovi...Domi se mi take povedl ale pro me je nej Oliver Ekman Larsson na portrait ...
Ahoj,
Jsem vasnivym sberatelem Arizony zejmena pak Olivera ekmana Larssona.Take sbiram score 13-14 a panini contenders 11-12.Pokud nekdoneco ma k nabidnuti jsem pripraveny pro transakce...Dekuji