Z Donruss Studio vykukla Silhouette Oversized Patrick Roy v limite /3000, jedno z najlepsich mien co sa da vytiahnut na tychto kartach... uz ma noveho majitela

Flair Showcase boli v jednom balicku dve karty Martina Gerbera, ta vpravo je Lower Level (1:6)

Nejaka vypln z novych UD S1...

Trochu lepsie kusky... Rinne Red Prism /199, Guentzel Violet Pixels, Veilleux /950, Blackburn /984

Z Fleer Ultra sa podarila jersey karta Coreyho Stillmana, ktora by mala byt jedna na box (vytiahnut to z celeho boxu, tak asi nadavam

Z PowerPlay bola tato Redemption karta, expirovala 14 rokov dozadu... ak som spravne vyrozumel, tak by som mal za nu 10 rookie kariet, mena pravdepodobne tieto: Jeff Carter, Gilbert Brule, Dion Phaneuf, Jim Howard, Rostislav Olesz, Robert Nilsson, Peter Budaj, Andrej Meszaros, Petr Prucha, Matt Foy... dvaja Slovaci a kopec zaujimavych mien, skoda...

Este vacsia skoda je rok a pol po expiracii podpisovka z OPC Platinum, na ktorej by mal byt Mikko Rantanen

Podaril sa aj jeden z dvoch Hughesov, ten aktualne uspesnejsi Quinn na Young Guns

Do novych UD S1 su nahodne vkladane aj 30th Anniversary Stamped Buybacks v limite 1/1... podarilo sa vybrat ten spravny balicek, kde bol presne na takejto karte Trevor Kidd (povodna seria 00-01)

V pripade zaujmu vsetko volne