Veteran fans hcs píše:... buďte vůbec rádi že něco je a nevymýšlejte si.stejně se to dělá hlavně pro kluby

... a ty kluby to mojí proboha pro koho? To si tím naši skvělí "dží em" tapetujou kanceláře a rozdávají to v tom luxusním balení svým movitým sponzorům ve skájboxech

no nezlobte se na mě, to přece BPA nemůže myslet vážně ... tyhle vipky si přece hrají na úplně jiný svět, i když jejich činy mnohdy mluví o úplně něčem jiném ... nehledě na to, že pokud tohle považují za kvalitu, tak asi nemají na klubech vůbec představu o tom, jaké jsou dnes možnosti v oblasti prezentace ...
... ale abych jenom nehanil, myslím si, že proti loňské "klasické" sérii je to jednoznačně krok vpřed, proti OFS Premium už si tak jistý nejsem, ty se mi moc líbily. Samozřejmě klasika jsou Legendy, ty už několik let považuju za nejkvalitnější karty ze série a to, že si drží grafiku je jednoznačně velké plus. Povedený jsou ty Teams a Saves, tam se mi líbí záběry. A i ty cuty nevypadají vůbec špatně. Na druhou stranu, co se týče "systému" redemtion

, na to se nedá říct nic jinýho. Takže podtrženo sečteno bych to hodnotil jako DOBRÉ, tzn. za 3 ... i z toho důvodu, že někoho, kdo dostává nedostatečné a dostatečné je třeba občas povzbudit a tím i motivovat
... než jsem napsal svůj román, tak hodil Simicek svoji poznámku k limitacím - dle mě z toho přímo kape to, že to chtějí dělat za každou cenu po svým a nebudou přebírat nepovedený americký výmysly ...