pro 33mc Martine víš dobře že ta smlouva co jsi dostal ty, měla úplně jiný účel než to aby jsi ji podepsal

Ale i tak to k necemu bylo - treba i ty ses tenkrat tak jako ja dozvedel par novych veci. Dneska uz je ale vis tak jako tak... A navic jsi se v podstate kvuli tomu seznamil s par OK lidma, ne ??Veteran fans hcs píše:Pánové,že Vás to pořád baví![]()
pro 33mc Martine víš dobře že ta smlouva co jsi dostal ty, měla úplně jiný účel než to aby jsi ji podepsal
Máš svatou pravdu,třeba to ještě zkusíš33mc píše:Ale i tak to k necemu bylo - treba i ty ses tenkrat tak jako ja dozvedel par novych veci. Dneska uz je ale vis tak jako tak... A navic jsi se v podstate kvuli tomu seznamil s par OK lidma, ne ??Veteran fans hcs píše:Pánové,že Vás to pořád baví![]()
pro 33mc Martine víš dobře že ta smlouva co jsi dostal ty, měla úplně jiný účel než to aby jsi ji podepsal![]()
A co rikal R. P. McMurphy v Preletu nad kukaccim hnizdem : " Alespon jsem to sakra zkusil ! " !!!!
SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
I kdyby jich tam daly 5 na box tak tohle je podpásovka co nemá obdoby .
Ale na těch co ti pošlou z klubu přece není razítko. Za něj taky platíš ten box, abys jí měl s tou parádní limitací.superman66 píše:SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
No super... tak to si asi napíšu žádost
Docela drahé razítkoSteven Hockey Cards píše:Ale na těch co ti pošlou z klubu přece není razítko. Za něj taky platíš ten box, abys jí měl s tou parádní limitací.superman66 píše:SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
No super... tak to si asi napíšu žádost![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host