2x Crown Royale

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

2x Crown Royale

Příspěvek od superman66 »

Dnes jsem si rozbalil 2 boxy korunek. Byly to boxy z předprodeje už někdy na podzim, a za parádní cenu. Navíc už jsem měl půl roku zaplaceno tak jsem měl pocit že mi dnes přišel dárek zdarma :)

V boxu jsou 4 balíčky po 5ti kartách.. co se tam dá všechno najít jsem vůbec nestudoval, Crowny rozbaluju poprvý v životě tak ani nevím zda se brejk povedl či ne *lgh*

Začneme řadovkama (pěkně udělaný, akorát škoda že Voky zabírá místo Neuvyho *bang* :lol: )
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Paralel Red
Obrázek

Rookie
Obrázek

Legends
Obrázek

Inzerty (Ice Kings jsou udělaný skutečně parádně)
Obrázek

A posuneme se dále.. jersey..
Obrázek

Autos RC
Obrázek

Toto by měl být dle všeho největší hit boxů, i když moc nechápu proč. Důvod je limitace 09/10, což je skvělé.. nicméně proč tam daly obyčejnou jersey??? *axe*
Obrázek

A karta která se mi líbí asi nejvíce:
Obrázek

Závěrem: skutečně netuším jaké je normální plnění těchto boxů, tak nevím zda je to dobré, super či podprůměr. Každopádně kdybych to měl koupit za plnou cenu tak bych byl zklamaný. Takhle jsem si užil parádní otvíračku, i když trvala jen asi 10 minut. Budu rád za komentáře jak to vidíte ;)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Zemli
Veterán
Veterán

Re: 2x Crown Royale

Příspěvek od Zemli »

tak patch to je bohužel z tak velkýho kusu že je to jen jedna barva.mam uplně stejnýho Shanahana a je taky jen červenej

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Myslím že tohle bude letošní standart CR. Jedna "lepší" karta, jedna jersey, jedna RC podpisovka/jersey a jedna další podpisovka. Artifacts budou mít letos co se týká hitů určitě navrch, ale u CR je větší rozmanitost karet. Kdybych si měl vybrat jestli jít do Artifacts nebo CR, tak bych osobně bral asi holuba na střeše v podobě CR.
Obrázek

morrow
Veterán
Veterán

Příspěvek od morrow »

já si myslím že box to není špatný, ale cena je asi trošku vyšší. pokud je sehnaný levněji tak myslím že spokojenost. Asi mě se teda nejvíce libí ten Wolski *cheer*

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

skoda ze v boxu neni 24 baliku po 5 kartach

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

4sberg píše:skoda ze v boxu neni 24 baliku po 5 kartach
Tuto větu si pravidelně říkám u každé druhé série :D Ale bohužel to nic nezmění a bude hůř :( :D

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Tak já myslím, že za standardní cenu jsou tyhle boxy docela neúměrně slabé - za tu "akční" co měl Tuzuxxx na Aukru to ale jde (teda pokud jsi box vyhrál kolem patnácti stovek jako já) ... Ale je to stejně jako loni o jedné kartě, třeba když chytíš Silhouettes tak máš vyhráno (což se tobě zrovna nestalo). Ale jinak pěkný brejk, já ho tady nacpu za chvíli :thumbup:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Uphon píše:Tak já myslím, že za standardní cenu jsou tyhle boxy docela neúměrně slabé - za tu "akční" co měl Tuzuxxx na Aukru to ale jde (teda pokud jsi box vyhrál kolem patnácti stovek jako já) ... Ale je to stejně jako loni o jedné kartě, třeba když chytíš Silhouettes tak máš vyhráno (což se tobě zrovna nestalo). Ale jinak pěkný brejk, já ho tady nacpu za chvíli :thumbup:
Jo, to jsou ty samé aukce.. za ty ceny to je celkem fajn. Za normální bych bral okamžitě Artifacty a Crowny poslal k šípku :D
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

Obsah pěkný, což o to, ale ta cena je letos fakt dost vysoká... Nejpěknější karty pro mě rozhodně řadovky :D A mínus dávám za to, že DiPietrovi vyšly jen dvě karty! :D
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Takové škody.....Graves v dresu Oilers :( Wolski by mě i zajímal :) Jinak si myslím solidní boxík...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Já myslím, že fajn :) Holt jedna jedničky nerostou na stromech a tahají je pouze sympáťáci :) Jednou to přijde, Petře *drink*

sazinek1
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sazinek1 »

jelikož tomu moc ještě nerozumim tak nebudu box nijak soudit.jen chci říct že karty to jsou moc pěkný.nejvíc se mi libí legenda berniho parenta.

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

:clap:
Jako fanoušek Rangers bych se tetelil blahem...Mám čím dál větší chuť si taky aspoň jeden takovej box loupnout, ale s mým štěstím vytáhnu samý hnusný Edmontony, Blues, Vancouver... a já nevím, co ještě *rfl*

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

It looks like the swatch of memorabilia on the Nieuwendyk card features a puck mark... Pretty cool!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“