Každopádně už to nemůžu jet systémem, že si všechno, co otevřu, nechám. Takže vaše prosby o karty jsou vítané ba dokonce nutné.

Lottery Winners Steven Stamkos
Lottery Winners Evander Kane purple /100
Against The Glass Michael Del Zotto a Tyler Myers

Lottery Winners purple se od základní karty liší pouze tím, že je logo Contenders v levém rohu karty vyraženo fialovou barvou. Jinak je insert lesklý, kdy se na povrchu střídá bílá barva se stříbrnou. Takže na skenu černá barva se rovná v reálu stříbrne jako na všech kartách v Contenders. Against the Glass je fajn karta. Je vytištěná na umělohmotnou destičku, což má význam právě v plexi, které symbolizuje tato karta.
Sergei Bobrovsky Rookie of the Year Contenders
Steven Stamkos Award Contenders
Joe Thornton Perennial Contenders
Alex Ovechkin The Great Outdoors
Brendan Shanahan/Joe Sakic Draft Tandems

Draft Tandems je celá stříbrná a z insertů se mi líbí asi nejméně, ale taková podepsaná verze by byla super.

Tim Thomas Leather Larceny
Mario Lemieux Classic Ticket
Ken Hodge Legendary Contenders
Korbinian Holzer Play-off Ticket /100

Leather Larceny jse naprosto úžasnej koženej insert. Tohle se opravdu povedlo. Legendary Contenders taky fajn nápad. Okraje jsou bílé a mramorové a pozadí za hráčem je stříbrné.
Season Ticket Jake Muzzin, Jeff Freeze, Derek Stepan a na redemption je Zach Hamill od Medvědů

Závěr: Navím, jak mě to bude bavit po x tém boxu, ale fakt je, že mě otvírání neskutečně bavilo. Boxík má 24 balíčků a celkem jsem našel 17 hitů (inserty + podpisovky). Tohle mám rád. Nejhorší jsou brejky, kde má box 24 balíčků a z toho je jich 15 samé base. Finančně to bude nejspíš provar, ale tak hlavní je zábava. Z prvního boxíku nejvíc potěšil Stepan auto.
Vše kromě podpisovek a leather larceny je volné.