ITG Decades 1990's

Žhavé novinky týkající se sezóny 12 / 13
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: ITG Decades 1990's

Příspěvek od SugarRay »

Pavle to je od Prago Union s tim kuřetem )) ale je to pravda , podívej se tady na to :
http://forums.cloutsnchara.com/viewtopi ... 89#p464589
Tomu už se musim smát , když se podívám jak krásný paralelky dělaj třeba Panini , to že nemaj licenci v tomhle žádnou roli nehraje přece .
Ty poslední roky jak řikáte to fakt jde z kopce , je toho hodně a všechno je to na jedno kopyto .
Na těch devadesátých letech jsem začínaly asi všichni , proto se každej hodně těšil . Ten design se ale už dál kousat nedá . Ty jména se opakujou pořád dokola , takže kdyby vydaly jeden rok 30 serií a pak další 4 roky nic , místo toho aby postupně uvolňovaly jako novinku každou sezonu tak nikdo nic nepozná , stejnej styl , stejnej design , stejnej koncept , stejný jména , akorát vzadu jinej datum výroby a jednou je to Superlative , jednou 80s atd.
Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

si mu to teda pochvalil - I cannot see any spectrum :)
mas pravdu tie karty su rovnake, preto si ja nekupujem zlate verzie, zbytocne vela penazi za nic
strieborna je taka ista akurat pismo je ine .. ale aj tie patche a pod byvaju rovnake ...
to iste ULTIMATE
jedine co sa mi este tak paci je SUPERLATIVE , ale aj tu sa opakuju a zlate verzie nekupujem detto

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mapko přesně to si mi připoměl , tam neni rozdíl , taky jsem nikdy nekupoval ty dražší verze gold , máš tam vzadu jenom u jedný napsaný já nevim třeba limit 40 silver a u druhý gold / 10 a z toho si mám stříknout do textilu ?
Neplatí licenci a prodávaj podle mě dost tak když dělaj tyhle dražší serie tak by to mělo snad podle toho taky vypadat , ne že to bude jak na recyklovanym papíře , jak kdyby to bylo deset let někde ve vytríně vyšisovaný od slunka , dřív byly super ITG Superlative 07/ 08 i pak ještě ten jeden ročník , nebo sedmá a osmá edice Ultimate super karty , byly jiný , zajímavý , těch posledních pět let cca to je špatný s ITG , mě už se to fakt nelíbí . Ani to že vydávaj serií jak UD nebo Panini to je právě pak to znehodnocování karet , inflace *rfl*
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já zrovna nějak nechápu jako příklad přiložený odkaz.. prostě jsou to paralelní verze s nižším limitem.. u UD taky nikdo nenadává, že paralelka vypadá stejně a jen má vyražený limit, nebo u starých pacifiků taky nikdo nenadává, že paralelka se jen liší barvou písma.. a snad jsem ani neviděl nějaké limitované paralelky, které by se nějak závratně od sebe designově lišily ;)

jinak samozřejmě souhlasím s tím, že karty od ITG jsou ve všech sériích dá se říct pořád stejné jen s minimálními rozdíly..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Nemusíš nic chápat , já jsem tohle ještě nikdy neviděl , ty karty jsou uplně jak naklonovaný už si to nikdy viděl ? Když vemu nejblbější UD s1 a S2 tak jsou paralelky jasný i laikovi jiná barva a limit vepředu vyraženej , nebo Victory a Score , to přece nejsou žádný zázraky , tohle dělá jenom ITG takový paraleky říkaj tomu duha a je tam přitom jenom šedivá , zbytek barev z tý duhy se asi odstěhoval do Humpolce , obrazně i doslova . To je hnus . Tam jsou fakt jenom trošku rozdílný ty podpisy nic víc a to už je extrém .
Pak koupim ne ebay jednu za 5 , druhou za 15 a abych tu "duhu " završil tak za tu třetí nejvzácnější )))) dám 30 ?, jsem magor ?
Je to každýho věc ale tohle je podle mě směšný .
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jo vlastně jsi na tom odkazu měl pochopit jak jde ITG do kytek a dělaj z tebe blbce , nevadí . Dělaj to právě i v těch drahých seriích :thumbup: A tomu dávám palec hore a tomu ver .
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

SugarRay píše:Nemusíš nic chápat , já jsem tohle ještě nikdy neviděl , ty karty jsou uplně jak naklonovaný už si to nikdy viděl ? Když vemu nejblbější UD s1 a S2 tak jsou paralelky jasný i laikovi jiná barva a limit vepředu vyraženej , nebo Victory a Score , to přece nejsou žádný zázraky , tohle dělá jenom ITG takový paraleky říkaj tomu duha a je tam přitom jenom šedivá , zbytek barev z tý duhy se asi odstěhoval do Humpolce , obrazně i doslova . To je hnus . Tam jsou fakt jenom trošku rozdílný ty podpisy nic víc a to už je extrém .
Pak koupim ne ebay jednu za 5 , druhou za 15 a abych tu "duhu " završil tak za tu třetí nejvzácnější )))) dám 30 ?, jsem magor ?
Je to každýho věc ale tohle je podle mě směšný .
*gp*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

Obrázek Obrázek

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

Uz je na stranke aj memorabilia checklist.

A budu tam aj Nameplates:

Obrázek
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

mixo píše:Uz je na stranke aj memorabilia checklist.

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Ta jména, nejen na Nameplate, jsou luxusní :thumbup:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Musím říct, že ty dual podpisovky se mi líbí ... podle mě graficky povedená karta, na které není ani vidět chybějící licence :thumbup:

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Dampa17 píše:Musím říct, že ty dual podpisovky se mi líbí ... podle mě graficky povedená karta, na které není ani vidět chybějící licence :thumbup:
Jo, ale jen ta se Sakicem a Forsbergem. Ta torontská má takový jakýsi barvy vyblitý, ponurý.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

mají tyto karty nějaké limity? ITG moc nesleduju tak nevím

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Rookie a inserty stále stejná předloha jakékoliv série ITG, bez nápadu, bez inovace, o ničem...

Zajímalo by mě, jak vybírali dvojičky do "European influence"?? Já to párování absolutně nechápu.

Následně mně ve "Franchises" chybí Buffalo Sabres. Kvarteto - Hašek, Mogilny, Peca, Zhitnik.

"For your country"? A Češi s kvartetem: Hašek, Jágr, Straka, Ručinský jsou kde???

"Cup clashes" a "Rivalries" téměř totožná jména jen proházené dvojičky... Právě na úkor "Rivalries" mohli rozšířit "For your country" a udělat každé zemi dvě řady, nejen Kanadě.

Jen další "spotřební zboží" na tahání peněz z lidí. Hodně to pánové z ITG odflákli. Až na ty podpisovky je to o ničem, nelíbí se mi to.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Jednoznačně nejhorší karta Nameplates jaká kdy byla vyrobena

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

Z memorabilia checklistu som sklamany aj ja. Chyba mi napr viac SK a CZ hracov (palffy, satan, straka..), vo "For your country" a "European Influence" som cakal trochu viac kariet, nie len 6, potencial to malo velky. Vo "Franchises" mi tiez chybaju nejake timy (Caps, Sabres..) atd. Radsej mohli spravit menej setov, ale kvalitnejsich.

Ale aj tak si nejake boxy kupim a to hlavne kvoli auto setu, ktory je podla mna super a tesil som sa najma nan. Niekolko hracov tam chyba, ale zase neda sa vsetko.

p.s. napisal som aj na HI kde som citoval par viet z Bianconerovho prispevku, hadam sa nenahneva :)
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ale tak chlapi, musíme si uvědomit, že z hlediska karet nehrajeme žádnou větší roli. Ani CZ, ani SK. Že jsme hráli velkou roli v NHL v 90. letech, to je samozřejmě jiná...
To co se tady prodá za rok se nejspíše v USA otevře za týden... Z toho bych vědu nedělal. Ostatně všechny firmy to hodně tlačí na Kanadu v posledních dvou letech, takže se není čemu divit. A oni určitě moc dobře vědí proč.
Jinak mně se produkt designově celkem líbí, vidím tam maličkou změnu od posledních naprosto stejných 5ti až 10ti sérií. Je to vidět trošku i na memo. Nějaký náznak změny...
Podpisy - ano tyto dual vypdají fajn, ale jsem přesvědčen, že už jsme hodně podobné viděli v nějakých starších Ultimate od ITG, jenže jsou ve skle, tak to třeba na oko působí jinde. yslím nějaký 07-08, 06-07 nemůžu si vzpomenout. Ale něco mi to silně připomíná.
Nicméně, i tak jsem z produktu částečně dost zklamaný, hlavně z ceny. Dalo se udělat za tyhle peníze více. Ale na druhou stranu, v USA si asi firmy dělají boxy standardně za 100USD. Mají to asi jako startovací cenu nebo co.
PS: Včera jsme otevírali OPC - z 5ti boxů je mini hromádka CZ, SK na řadovkách... a to je produkt, kde vydají skoro každého hráče...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

A co má za význam udělat dvě dual podpisovky? Ok, ty dvojičky který udělaly jsou třeba zajímavý, ale to už žádný jiný nevymysleli? Nebo proč? Takhle mně to přijde jako zbytečný karty.
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Naprosto souhlas: Já bych chtěl vidět třeba: Belfour, Hašek (Chicago), Lidström, Yzerman (Detroit), Lindros, Leclair (Philly) a další...

Odpovědět

Zpět na „2012 / 2013“