2012-13 OFS plus
Re: 2012/13 OFS
Tak, když si vezmu, že v Plzni podle mých informací, ještě nikdo žádné karty ani nepodepisoval, tak si radši ani nepředstavuji ty první boxy 

- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
to zas bude jak loni, kdy se např. sparťanský signatures objevily až někdy v únoru...no, přece Vrkoč nepřeruší sérii, ne? Fakt ostuda co se tady s našima kartama děje...Sperlinho píše:Tak, když si vezmu, že v Plzni podle mých informací, ještě nikdo žádné karty ani nepodepisoval, tak si radši ani nepředstavuji ty první boxy

Třeba čekají,že tu sezónu v NHL odpískají úplně,aby pak nové tváře v ELH nemuseli někde nahánět s foťákem 

HC Vítkovice -712 ks (OFS+DS+APS ) ,26 ks (Legendy CS)
Jakub Štěpánek- 16ks
Jakub Štěpánek- 16ks
To si nemyslím,proč by čekali? Tohle se bude táhnout ještě strašně dlouho,takže by to byla hloupost! Ale pokud nastoupí v ELH letos Vokoun,tak si klidně kvůli němu koupím celej dotisk!

Tak náhledy jsou již na webu! Já letos jim ten
dám, řadovky se mi líbí, signature premium jsou moc povedené a ten seznam na jersey kartách
Hollweg, Raska, kladenská lajna, Simmonds, Frolík, Hemský,... (uvidíme ještě jak budou vypadat)
Škoda snad jen těch statistických insertů, ale s tím se dalo počítat

Škoda snad jen těch statistických insertů, ale s tím se dalo počítat

Já nevím no. Mně to přijde jak když ta grafika je dělaná v Malování. Hlavně používají naprosto šílený fonty. Chybí mi tam nějaká jednostnost mezi tím vším dohromady. Co karta nebo insert, to úplně jiný směr. Jediný co bych viděl za povedený jsou ty Sig premium, i když na nich je podle mě opět jak je u OFS zvykem minimální prostor pro podpis. Nevím proč vybočili u Legend ze zabělého designu než co drželi několik sezon nazpátek... Sečteno podtrženo - klasický OFSky poslední let. Nic se nemění... 

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kde je do pytle Kuba Kovar? A kdyz udelali kartu Simmondsovi, Stewartovi, Prospalovi a Ferencovi, proc kartu nemaji i Michalek a Hanzal??
V tomhle s tebou musím souhlasit, že ty fonty a každý insert je úplně jiný směr,... A Family a Jmenovci, od těchto karet bych upustil úplně.DzEjDy píše:Já nevím no. Mně to přijde jak když ta grafika je dělaná v Malování. Hlavně používají naprosto šílený fonty. Chybí mi tam nějaká jednostnost mezi tím vším dohromady. Co karta nebo insert, to úplně jiný směr. Jediný co bych viděl za povedený jsou ty Sig premium, i když na nich je podle mě opět jak je u OFS zvykem minimální prostor pro podpis. Nevím proč vybočili u Legend ze zabělého designu než co drželi několik sezon nazpátek... Sečteno podtrženo - klasický OFSky poslední let. Nic se nemění...
Tak Kovář chytal jen dva zápasy, tak se dalo čekat, že ji mít nebude - ale na "insertech" je, jinak Hanzal kartu má.Lembi píše:Kde je do pytle Kuba Kovar? A kdyz udelali kartu Simmondsovi, Stewartovi, Prospalovi a Ferencovi, proc kartu nemaji i Michalek a Hanzal??

Zcela upřímně, čekal jsem od těch karet mnohem víc, sám jsem nějaké návrhy dělal, ale jako by se jimi nikdo příliš neinspiroval a v tom málo co ano, tak to není zrovna podle mého gusta. Leč každý má vkus jiný.
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, OFS klasika
Sniper, Obránci, Saves, Jmenovci, Family = naprosto tragickej design, navíc ty karty podle mě postrádaj smysl, akorát ty golmani tam mívaj pěkný fotky. Points karty se mi líbí, ale ne jako insert, jako řadovka by to bylo OK a moc pěkný ale insert si prostě takhle nepředstavuju
A klubová karta to je taky design jak h***o. A co mi taky docela vadí sou ty DIE CUT verze, u těch masek to vypadá pěkně, ale u ostatních to je fakt dost divný, prostě kus tý karty uříznou a k designu karty to vůbec nepasuje !!! Ale abych jenom nekritizoval, tak ty podpisovky sou celkem povedený a ty premium sou fakt dobrý a eště když je na nich KLADÝNKO
. Loga vypadaj rozhodně líp jak loni a na první pohled to jde. Trenéři taky jdou, ale kdyby byly takový řadovky a trenéři pak nějaký jiný tak by to bylo fajn. U řadovek i když v jednoduchosti je krása tak tohle je až moc jednoduchý a vůbec mi tam nesedí ten nápis ROOKIE u nováčků. Legendy je možná trochu škoda že změnili ten klasickej design, ale i tohle vypadá celkem slušně, záleží ale hodně na tom, jaký k tomu daj fotky. Tak to je moje hodnocení.
Sem zvědavej jak to bude s limitama a hlavně s cenou boxu a obsahu !!!

Sem zvědavej jak to bude s limitama a hlavně s cenou boxu a obsahu !!!
Opět další názor se kterým prakticky ve všem souhlasím. Jinak, když ještě teď koukám na checklist - "insert" Jmenovci - jedna karta, co to má za smysl?!...Steven Hockey Cards píše:No jo no, OFS klasikaSniper, Obránci, Saves, Jmenovci, Family = naprosto tragickej design, navíc ty karty podle mě postrádaj smysl, akorát ty golmani tam mívaj pěkný fotky. Points karty se mi líbí, ale ne jako insert, jako řadovka by to bylo OK a moc pěkný ale insert si prostě takhle nepředstavuju
A klubová karta to je taky design jak h***o. A co mi taky docela vadí sou ty DIE CUT verze, u těch masek to vypadá pěkně, ale u ostatních to je fakt dost divný, prostě kus tý karty uříznou a k designu karty to vůbec nepasuje !!! Ale abych jenom nekritizoval, tak ty podpisovky sou celkem povedený a ty premium sou fakt dobrý a eště když je na nich KLADÝNKO
. Loga vypadaj rozhodně líp jak loni a na první pohled to jde. Trenéři taky jdou, ale kdyby byly takový řadovky a trenéři pak nějaký jiný tak by to bylo fajn. U řadovek i když v jednoduchosti je krása tak tohle je až moc jednoduchý a vůbec mi tam nesedí ten nápis ROOKIE u nováčků. Legendy je možná trochu škoda že změnili ten klasickej design, ale i tohle vypadá celkem slušně, záleží ale hodně na tom, jaký k tomu daj fotky. Tak to je moje hodnocení.

- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Až teď koukám, že die cut verzi maj i řadovky a ktěm to teda už vůbec nesedí. Jinak třeba loni tam byli nějaký záblesky u insertů (points a sniper byli pěkný) ale letos mi to příde jak krok o pár led dozadu !!!
A když sem si projel checklist tak u podpisovek mě pár věcí zarazilo (koukal sem teda jenom na hráče, který sbírám, takže nevim jak u ostatních. Třeba Martin Růžička má za poslední dvě sezóny v ELH dvě podpisovky (minulá bylo v OFS Pr. 2011) neřikám, že neni dobrej. ale našli by se určitě hráči, který nemaj podpisovku a mít by jí mohli. Dál Kalla má za tři roky dvě podpisovky, ten ale aspoň změnil dres, to samý je případ Hořavy. Dál bych rozhodně nečekal podpisovku Honzi Látala, kterej hraje 3. obranu ve Varech a u Kladna mě víběr na klasickejch podpisovkách taky moc nepotěšil: Chábera je super, Eberle a Valský OK, ale míssto Macholdy bych určitě našel lepšího kandidáta (Hlaváč, Černošek, Kuchler)
A když sem si projel checklist tak u podpisovek mě pár věcí zarazilo (koukal sem teda jenom na hráče, který sbírám, takže nevim jak u ostatních. Třeba Martin Růžička má za poslední dvě sezóny v ELH dvě podpisovky (minulá bylo v OFS Pr. 2011) neřikám, že neni dobrej. ale našli by se určitě hráči, který nemaj podpisovku a mít by jí mohli. Dál Kalla má za tři roky dvě podpisovky, ten ale aspoň změnil dres, to samý je případ Hořavy. Dál bych rozhodně nečekal podpisovku Honzi Látala, kterej hraje 3. obranu ve Varech a u Kladna mě víběr na klasickejch podpisovkách taky moc nepotěšil: Chábera je super, Eberle a Valský OK, ale míssto Macholdy bych určitě našel lepšího kandidáta (Hlaváč, Černošek, Kuchler)
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jmenovci jsou od toho aby každýmu došlo že Svoboda a Svoboda nejsou bratři , kdyby to náhodou někomu nedocvaklo v momentě kdy nejsou na family kartě
tomu řikám osvěta . Udělat jeden insert speciálně kvuli tomu to teda je hodný uznání)) , těch jsy je nějak málo se mi zdá , když už tam dávaj ty falzifikáty pochybnýho původu a vůbec nezáleží jaký jméno je na dresu to si musí lidi z OFS group sáhnout do svědomí sami , tak to mohly bejt velkorysejší víc sig než jsy to je unikát podle mě Je zajímavý že jsy kartu má už W.Simmonds z Liberce ten snad nemůže mít ještě ani ty repliky , jestli teda nebudou ty redemption karty tak to mluví za sebe . Na jsy jsou největší hvězdy , signature zase hráči třetí lajny většinou , Premium pak už jenom VIP , to se fakt nedá komentovat jinak . Žádnej zázrak jsem nečekal a taky nepřišel , nic novýho v nápadech ani designu tu šáškárnu s návrhama sběratelů by už měly zrušit , to je ztráta času pro všechny koukám . Zase tam neni podle mě nic pro náročnějšího sběratele , něco co by mě lákalo víc abych ten box koupil , třeba aspoň blbý dual sig nebo něco , zase odbytá serie , která je někde na urovni roku 2001 nebo tak nějak .

- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
zrovna série DS 2001 by tuhle myslim strčila do kapsySugarRay píše:zase odbytá serie , která je někde na urovni roku 2001 nebo tak nějak .

Vím, že to jen tak brzo nebude, ale stále doufám, že se ještě někdy dožiju konce tohoto monopolu, který mi "pije krev".
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
řadovky standardní nuda a šeď, sparťanský Singatury se mi budou líbit, legendy jsou (asi) fuj, na klubovce toho moc zkazit nemůžou, logo ujde, trenéři de facto stejní jako loni. Nepochopil jsem, proč u family a jmenovců chybí ta dolní klička u "J", respektive "Y" - takhle oříznutý to vypadá fakt dementě, oranžová barva na points, pokud bude na všech, tak hnus, stejně jako "die-cut" zářez (to si každej sběratel mohl udělat doma švýcarákem). Design Masek mi hlava nebere, obzvlášť s těmi různými výřezy - uvidí se naživo a u obránců jsem ani moc nečekal. U snipera mohl být zajímavým detailem ten zaměřovač, kdyby to okamžitě nepochopitelně nezazdili dvoubarevnym názvem
hodnocení: 3-
mno, sesbírám si 49 karet z Holešovic a pak se uvidí...
hodnocení: 3-
mno, sesbírám si 49 karet z Holešovic a pak se uvidí...
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
na burze jsem zaslechl, že už letos to Vrkoč neměl dělat a měla to převzít snad dokonce nějaká zahraniční firma...tak snad se za rok zablýská na lepší zítřky...Molda píše:Vím, že to jen tak brzo nebude, ale stále doufám, že se ještě někdy dožiju konce tohoto monopolu, který mi "pije krev".
Proč k*rva v Čechách, podle mě vcelku solidní baště hokejových karet, trpíme takovýhle amatérismus? To je fakt hrůza... Škoda, že DS skončily, to byly panečku karty.