Mě osobně se tato série moc líbí! Ale možná je to, že jsem zatížený na ITG.

Datum vydání by měl být srpen 2011.
Na stánkách ITG je už i info k této sérii spolu s checklistem
http://www.itgtradingcards.com/products ... _info.html

Když se podíváš na oficiální stánky ITG, tak je tam vše k sérii i s checklistem. Pro jistotu tady je odkaz.Irbe píše:Já jsem neodolal a hned jsem domluvil obchod na HI na 2 kartyjen nevíte, kde je nějaký kompletní checklist na ITG zatím není. Ty karty se zase dělí na black asi /100, silver /30, gold /10.
Já vím, ale i když jsem velkým příznivcem ITG, tak mi to zlehka začíná vadit. V minulosti ty rozdíly byly vidět víc. Letos to podle mě není 100 procentní, ale je to subjektivní samozřejmě... Není to žádná tragédie, ale jsem zvědaví na sezónu 11/12 kam to bude pokračovat, jakým směrem...SugarRay píše:Ma-Me ale to je prostě ITG a já bych řek že to maj takhle poslední dva roky když se podíváš na tu quad jsy z Decades tak to je uplně stejný jako třeba ta z BTP , všechno je to stejný
SugarRay píše:Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to by mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .
Tak tohle bych přivítal i já a naprosto se ztotožňuju se Sugarem.Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
No tak na tohle bych se těšil hodně mocvalento3 píše:SugarRay píše:Doufám že jednou udělaj i 90tý léta to by mohla být jedna z nejlepších serii v historii hokejových karet pro mě teda určitě .Tak tohle bych přivítal i já a naprosto se ztotožňuju se Sugarem.Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
Ten checklist tam je sice komplet, ale nemají tam vůbec uvedený právě ty limity a kolik je zase paralel verzí silver, gold ... snad to tam buď doplní nebo to vyjde na beckettu.Felipe píše:Když se podíváš na oficiální stánky ITG, tak je tam vše k sérii i s checklistem. Pro jistotu tady je odkaz.Irbe píše:Já jsem neodolal a hned jsem domluvil obchod na HI na 2 kartyjen nevíte, kde je nějaký kompletní checklist na ITG zatím není. Ty karty se zase dělí na black asi /100, silver /30, gold /10.
http://www.itgtradingcards.com/products ... _info.html
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti