2010/11 UD Ultimate Collection Hockey
Re: 2010/11 UD Ultimate Collection Hockey
Good Luck Pavle, pěknou šupu přeju! Ať je na co koukat než rozbalíš nějakej case, mohly by padnout nějaký dekády, co zbytečně ležej u Hanse, ne? 

No já Pavle doufám, že tě u brejku polije pocit blaha a ne studenej mrtvolnej pot. 

jj Barrasso na dekádách by se fakt hodil 

Dekády mám 2 boxy a celkem se prodávají. Což se zatím nedá říct o luxury, tak půjdou nejspíš taky. Přijdou i Zenithy, takže bude možná slušné trio. Záleží, jaký bude první box 

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tak jestli se ani po tvém breaku nebudu ty Luxury Suite prodávat, tak by jsi mi jich mohl dát pár zadarmo, aby ti tam nepřekáželi a nedráždili tě k tomu je otevřít
Ne, teď vážně, já kdybych na ně měl ty peníze, tak bych alespoň jeden boxík okamžitě bral, ty karty se moc povedli a boxy jsou plněný na můj vkus dobře.
Zato Zenithy mě dost zklamali, ty boxy mi připomínají Donrussy, taková směska všeho možnýho
No a break letošních Ultimate, to je úplně něco jinýho, karty krásný to jo ale jinak .....

Zato Zenithy mě dost zklamali, ty boxy mi připomínají Donrussy, taková směska všeho možnýho

No a break letošních Ultimate, to je úplně něco jinýho, karty krásný to jo ale jinak .....
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Tak jsem zvědavý jako opice co z UD Ultimate boxu dnes večer vypadne. Všechny karty co jsem tu z tohoto setu zatím viděl jsou naprosto skvělé a je vidět, že UD krapet zapracovalo na návrhu karet. Jestli to bude dobrý box, musím si nechat zablokovat konto, abych si nic hned neobjednával. 

Aktivní sbírka:
2018-19 UD Chronology Vol 1 Franchise History Autographs
2019-20 UD Chronology Vol 2 Franchise History Autographs
Kompletní sbírky:
2011-12 ITG Captain C Silver Autographs
2010-11 ITG Decades 1980s Autographs
2013-14 ITG Decades 1990s Autographs
2012-13 UD Artifacts Autofacts
2018-19 UD Chronology Vol 1 Franchise History Autographs
2019-20 UD Chronology Vol 2 Franchise History Autographs
Kompletní sbírky:
2011-12 ITG Captain C Silver Autographs
2010-11 ITG Decades 1980s Autographs
2013-14 ITG Decades 1990s Autographs
2012-13 UD Artifacts Autofacts
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt jeden box je vo hubu , měl by jsi Pavle ztrestat aspoň dvě nebo tři krabičkyNo a break letošních Ultimate, to je úplně něco jinýho, karty krásný to jo ale jinak .....

Já na karty UD Ultimate koukal včera a je to nádhera, to však to ještě nic neznamená. Takový boxik je riziko. Chtělo by to vzít case...tak je jakžtakž jistota, že člověk něco vytáhne. Tohle bude o štěstí - hlavně nechci redemption a když, tak jedině Gretzky, Lemieux nebo Crosby
S luxury souhlasím - super. Ikdyž je cena šílená...a naprosto chápu, že se do toho lidem moc nechce...zase třeba Dakády nám celkem šly a taky to není nic levnýho. Když vezmu počet karet. Ale to je jiný produkt, srovnávat to moc nejde...
Hasni, neudělám nějaký group break? Ty zbylé Dekády, já tyhle 3 a rovnou můžeme měnit

S luxury souhlasím - super. Ikdyž je cena šílená...a naprosto chápu, že se do toho lidem moc nechce...zase třeba Dakády nám celkem šly a taky to není nic levnýho. Když vezmu počet karet. Ale to je jiný produkt, srovnávat to moc nejde...
Hasni, neudělám nějaký group break? Ty zbylé Dekády, já tyhle 3 a rovnou můžeme měnit

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Zbyly ale pouze 4...resp. 5, ale jednu jsem schoval pro break.SugarRay píše:To je fakt jeden box je vo hubu , měl by jsi Pavle ztrestat aspoň dvě nebo tři krabičkyNo a break letošních Ultimate, to je úplně něco jinýho, karty krásný to jo ale jinak .....![]()
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak koukám na ty karty na beji, tak by se ta série spíš měla jmenovat UD Ice Ultimate Collection
... jinak nějaký patche jsou opravdu bombový ale na druhou stranu zas i spousta jednobarevnejch ...