Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od Bianconero »

Staal píše:Hele kluci, já denne vyplňuju formuláře, kde se podepisuju, ty formuláře po mě kontroluje ČOI ci hygiena a já tam jen fajfku jako na ekg, tuna podpisu mě taky štve. Mozna se jim někdy ani nedivím:)
Od těch kluků to působí jen dvěma způsoby.
1) Buď pohrdáním fanoušky, protože i když těch karet je na podpis xyz, tak mám přece nějakou úctu a pokoru nebo ne? Starší hráči, i nemocní, viz Jean Beliveau, si i ve svém věku a při churavém zdraví se dokáží podepsat stokrát lépe než tyhle rádoby hvězdičky.
2) A nebo to svědčí o jejich negramotnosti a tuposti.
O to víc mě štve, že si něco takového dovolí naprosté nicky, co povětšinou skončí v propadlišti hokejových dějin s možná pár starty v NHL. Čest výjimkám s dvoustovkou startů :clap: (ironie). Mělo by jim záležet na tom, že po nich aspoň něco zůstane.
Ale to je ta nová doba... :eh: Uspěchaná doba, zájem jen sám o sebe, a tím to končí.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Bianconero píše:Nádhera!!! *prty* Za ty prachy si ji ale může nechat *rfl*

http://www.ebay.com/itm/12-13-SP-Authen ... 51b43eeb47

Spise to vnimam, ze ty podpisy jsou tam uplne k nicemu. Kdybych vedel, ze si tu kartu musim nechat a nikdy ji neprodat nebo vymenit, tak za ni nedam ani 50kc a nekecam...

Ja v praci denne uz nekolik let udelam 60-80 podpisu a podpis mam porad hezky:-).

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

naprosto souhlasím s B! Ať je to tak nebo tak, ten podpis by měl nějak vypadat! Ale taky záleží čím jim to dají podepsat. A pak je to taky vinou Těch nalepek. Osobně si myslím že na hard sign kartu se hráč podepíše vědomě líp než na nálepku! Každopádně, ti mladí se mají hodně co učit od veteránů! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jenže tam je jeden nezanedbatelný rozdíl. Zatímco většina veteránů je asi spíše ráda, že má zájem o jejich podpisy třeba po 30 letech nehraní, dnešní kluci z toho musí být unavení. Těch podpisů je moc a oni už berou v prvním roce miliony, což je na 99% hodně změní, jsou z nich "osobnosti", v podstatě dost často primadony... Ale když jim třeba v prvním roce vyjde 2000, 3000 podepsaných karet, to je přece opruz jako prase. Ano, souhlas, patří to k jejich práci, ale vezměte si, kolik toho ještě podepíšou před halou - hokej je hodně jiná záležitost než před 20, 30ti lety... Takže já mám pro ně pochopení, ačkoliv se mi taky nelíbí odfláknutý podpis. V tomhle je dobrý Hašan, snad nemám kartu, kde bych řekl, tady se na to totálně vysral...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

protože to podepsat MUSEL! Ale potkal si ho třeba osobně a požádal o podpis???? Já asi třikrát a cítil jsem se, jako bych ho žádal o dar milionu dollarů.........MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jo to jsem o něm taky slyšel, ale tak teď jsme řešili podpisy na ofic. kartách, to je trošku jiná debata. Ale teda, když se to nakouslo. V Litvínově na rozlučce Albyho a Šlégra odmítl podepsat nějakou maminku s malým klukem... Viděl to můj dobrý kamarád, nemyslím, že by lhal...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No o Haškovi jsem to taky slyšel, ale jenom slyšel, takže potkat ho, nevim jestli bych si pro podpis šel ... a le k tomu jeho ofiko podpisu na kartách - kdysi jsem četl, že je ujetej na značkový špičkový pera a že je snad i sbírá a že si potrpí na ručně psaný dopisy ... takže možná to je jeden z důvodů, proč nefláká ty ofiko karty

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Já jsem si od D.Haška kupoval dres s podpisy spoluhráčů z Detroitu a jeho velkou zarámovanou fotografii. K tomu dresu jsem si od něho nechal napsat i "certifikát". Je to tedy hrozná mazanina s několika chybami. Na druhou stranu je pravda, že byl při tom velice vstřícný a příjemný. Asi to bylo tím, že byl lehce "ovíněn", jelikož to bylo v době, kdy v Praze likvidoval sklad své firmy Dominátor. Zahučel tam dost peněz, tak při tom asi dost pil na žal. :-)
Osobně se mi podepisoval několikrát a vždy ten podpis má svoji kvalitu, na rozdíl třeba od J. Jágra.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Jak si napsal, kupoval si! To se každý chová jinak.... Ale zajímavá věc, ukaž :-))))! MR

Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

třeba já mám od Haška pár podpisů a ani jeden není podobný tomu, jak se podepisuje na ofiko karty :D .. a co jsem zažil, tak Hašek byl vždycky celkem neochotný, jediná výjimka byla, když chytal za Pardubky proti Kometě a naši fanoušci ho po zápase vyvolávali, to měl evidetně dobrou náladu a dokonce za náma u busu sám přišel se podepsat, ikdyž nás k němu nechtěli pustit .. takže asi dost záleží na okolnostech ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Maurice Richard píše:Jak si napsal, kupoval si! To se každý chová jinak.... Ale zajímavá věc, ukaž :-))))! MR
Co chceš ukázat? Dres, certifikát nebo tu zarámovanou fotku? Dres nebo certifikát můžu vzít třeba na burzu, ale ta fotka je velká, s tou bych se netáhl. :-)

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Stačí nafotit ;)

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Fotky jsem udělal, ale nikdy jsem sem nic nevkládal, jsem na to analfabet. Zkusím to dát třeba na Rajče a odkaz dám sem. :-)

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Zkuste na to mrknout, jestli je to přístupné :-) http://phynek.rajce.idnes.cz/Hasan

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Tak tohle docela ujde, není to špatný :D :D Když vidím ty podpisy, některý nepoznám, ale ty co poznám to mi stačí, pecka *gp*

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Super :clap: díky za operativnost a zveřejnění :wave:

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Když on Hašan je prostě svůj. Vím že ode mě jako jeho fandy a člověka který k jeho sportovní kariéře chová velký respekt je to neobjektivní, ale u něho problém vidím dost i v tom, že spouta lidí si od něho bere podpis na kšeft. Sám jsem byl osobně na autogramiádě, kde člověk vytáhnul čtyři stejný fotky, nějaký dvd, knížku, kartičky,... To asi neměl všechno jenom pro sebe. A já jako člověk za ním, jsem to pak měl "jeho zájmem" poznamenaný. Bohužel.

U těch mlaďasů jsem cca názoru jako Pavel. Je to sice jejich práce, ale nemají to jednoduchý. Těch karet/nálepek co podepíší bych řekl že je u některých v RC sezoně klidně i přes 5000 tisíc. Reálně! Nevím jaký k tomu mají časový možnosti, ale zkuste si svůj vlastní podpis jak vypadá první a třeba stý v řadě najednou. Určitě hodně velký rozdíl. Neobhajuji je, ale mám pro to kousek pochopení.
Obrázek

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Není zač.
Mám doma dost pěkných sběratelských kousků, jako např. cca 30 hraných dresů NHL, hraný repre dres P.Patery z Nagana, hrané repre dresy Hlaváče a Dvořáka z EHT, hrané podepsané hokejky např. od E.Tikkanena, F.Kaberleho, J.Zajíce, J.Černého !!!, game used puky z MS 72, Světového poháru 96, rukavice D.Savarda a jiné věci, ale jsem líný to někde vystavovat. Kdyby měl někdo zájem, můžu klidně v Praze ukázat.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Pěkná věcička!!! Poznal jsem Chelios, Fischer, Lidstrom, Hull, Hašek... Ostatní můžeš dát taky na Rajče.... MR

Obrázek

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

OK, dávám si to jako předsevzetí do roku 2014 :-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“