A me tak 300 - 500 tisic?necak píše:Nepůjčil byste mi někdo asi tak 30 tisíc korun?

A me tak 300 - 500 tisic?necak píše:Nepůjčil byste mi někdo asi tak 30 tisíc korun?

krásnej Dodgekidder píše:A me tak 300 - 500 tisic?necak píše:Nepůjčil byste mi někdo asi tak 30 tisíc korun?Inu karty jsou mimo me .D

Jj, na neo-geo jsem si taky dost vyhrál! Mortal Kombat byl pádnej důvod, proč koupit konzoli, ale na tom automatu to přeci jen bylo lepší...Zemli píše:ještě trochu OT.škoda že nemam místo na tomhle jsem vyrost![]()
http://pocitace.aukro.cz/herni-hraci-vi ... 25360.html

A já si vždycky myslel, že to jsou právě že nafťáci, sakra, já už nesmím nic psátkidder píše:To Corfix - dnesni cena nafty ti muze byt jedno protoze tyhle stroje jezdi vyhradne na benzin![]()
Chevrolet i dneska vyrábí pěkná sportovní auta - třeba takovej Chevrolet Matiz!pavelbart píše:Byl jsem nedávno na dni veteránů a tam nějaký pán Z teplic prodával krásného tuším Chevroleta (tenkrát to byly auta, ne to co dnes vyrábí v Evropě) nebo snad Cadillaca. Nádhera, uvnitř neuvěřitelně zachovaný, rok asi 80, ale uvnitř komfort, jaký jsme tady zařili až v roce 95 a více...a chtěl za něj snad 150 tisíc. Kdybych měl zahradu, tak si ho možná koupím, byla to nádhera...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti