Tak Jágr s Reichlem už byli v série Retro National Emblem a navíc tyhle hráči už maj i novější karty za reprezentaci (od APS nebo DS) Mě se to takhle teda líbí, že se to věnuje přímo tomu jednomu turnaji. Jedině je škoda, že tam nehrálo víc kladeňáků, protože třeba karta Jaroslava Jiříka nebo Milana Nového by mi tam vůbec nevadila.SugarRay píše:škoda že je to takhle specifická serie , mě se líbili legendy kde byla větší časová rozplizlost , kde byl Zábrodský , Suchý ale i Recihel nebo Jágr
Tak ta Bohemka a Hašek to se mi taky moc nelíbilo, ne že by ty karty nebyli pěkný, ale prostě to neoslovilo tolik sběratelů, protože to bylo zaměřený na jeden klub / jednoho hráče, ale v týhle sérii si podle mě najde spousta lidí něco co se jim bude hodit do sbírky. Je určitě spousta sběratelů, kteří sbírají nějaký extraligový klub, tak si z toho vezmou ty karty hráčů, kteří hráli právě za ten jejich klub. Já třeba sbírám Kladno, tak se budu snažit sehnat karty Pospíšila a Horešovskýho a tim to pro mě končí, ale při tom kolik tam je insertů tak toho bude docela dost.SugarRay píše:Jasný no , mě se líbí serie kde si každej přijde na svý v poslední době se to nějak moc rozstříštilo , serie kde byl jenom Hašan , pak jenom Bohemians , teď tohle nevim no moc se mi to nezamlouvá jakym směrem se to ubírá .
Hm, taky mám skutečnou obavu že to zase bude s boxama pouze týdenní, max. dvoutýdenní záležitost. Potom pár dní šíleností na aukru a konec. Zkuste si teď sehnat něco z RNE nebo RTE, věco skoro nemožná...Molda píše:Každopádně ty boxy zmizí asi hodně rychle, jestli jich nebude moc (což vypadá, že nebude) Takže kdo zaváhá - nežere
Ale když nás budete tak dlouho napínat, tak to představování bude trvat déle než doba, po kterou se budou dát boxy a karty sehnat.Veteran fans hcs píše:klasická podpisová karta je House of Gloryzette píše:Pokud tomu tedy rozumim, tak podpisovky budou jen dual a triple, plus 1/1 podepsane radove karty? Tedy zadne jine podpisovky nebo budou podepisovany jednotlive inzerty?
mimoto jsou podepsané verze Medal of Honor,Letters of Heroes ale o tom jsem chtěl informovat průběžně,protože jsem chtěl sběratele trochu napínat
Já myslim, že série vychází 2. dubna.hokej399 píše:Mozna jsem to "prosvihl" v predeslych prispevcich,ale kdy to vyjde?Ja jsem v cizine a nechtel bych to proflaknout a chtel bych si jeden box koupit. Tezko se to da asi nekde zamluvit?*rfl*
Dekuji.Jeste trochu mimo tema.Byl jsem ted tady v Chicagu na burze a chtel jsem ve stanku Beckettu udelat grade karty Haska ze serie HSHW,ale odmitli mne,ze pry nevi kdo to vydava apod.Trosku mne nastvali,protoze mam vlastne jednu patch kartu a chtel jsem ji "dat do plastiku".Mate nekdo zkusenosti z gradaci karet vyrobenych mimo USA?Veteran fans hcs píše:myslímže to nebude problém,boxy budou opět k dostání jak na burze v Praze,tak v renomovaných internetových obchodech.hokej399 píše:Mozna jsem to "prosvihl" v predeslych prispevcich,ale kdy to vyjde?Ja jsem v cizine a nechtel bych to proflaknout a chtel bych si jeden box koupit. Tezko se to da asi nekde zamluvit?*rfl*
To že nezaujal tolik sběratelů neznamená, že o něj nebyl zájem, ale jenom je to škoda, protože kdyby tam těch hráčů bylo víc, tak by podle mě daleko více sběratelů mělo nějaké karty do svojí sbírky.Dampa17 píše: ... ale když jsem to tak pročítal, tak mě zaujaly dvě věci na které si neodpustím nezareagovat:
- poznámka nevím už koho, že předchozí projekty, jako třeba Hašanovo box, neoslovily širší počet sběratelů ... když si vezmu, jak se po nich zaprášilo, tak jsem holt asi sledoval jiný projekt![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host