Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
dj4u
Veterán
Veterán

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od dj4u »

@hans
jsem si nikde nevšiml že by uživatel curtisjoseph někde psal že ty EPIXY mají hodnotu 4000kč za kus. Mi přijde že vůbec nevíš o čem tu píšu... píšu tu o tom že ty epixy se neprodávají 4000 za kus... kvůli tomu vznikla tato debata... pořád mi tu všichni tvrdíte že ta cena je opravdu taková, ale mám beckett a koukal jsem na COMC a na ebay (a ceny jsou od 500 do 1500 za kus)
Tak si tu dál prosazujte vaši pravdu... končím tady s debatou, nemá to smysl....
jsem si všiml že to co napíše zde pan pavelbart (ať je to jakákoliv blbost) tak s tím zdejší uživatelé budou vždy souhlasit...

@worlikk
jako sorry, ale když se karta všude prodává za 500-1500kč a zde mi bude 10 lidí dokola tvrdit že je cena 4000... :roll: :lol:
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Příspěvek od curtisjoseph »

Nemůžete brát Beckett jako hodnotu karty. Rozepsal jsem karty Epix v minulém příspěvku a klidně se shodnu s ostatními, karty Epix Moment Emerald z boxů Certified a Zenith se nedají sehnat za cenu v Beckettu. A mít peníze tak za toho Haška dám 3-4000,- protože jsou téměř nesehnatelné.

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

curtisjoseph píše:Nemůžete brát Beckett jako hodnotu karty. Rozepsal jsem karty Epix v minulém příspěvku a klidně se shodnu s ostatními, karty Epix Moment Emerald z boxů Certified a Zenith se nedají sehnat za cenu v Beckettu. A mít peníze tak za toho Haška dám 3-4000,- protože jsou téměř nesehnatelné.
když má člověk peníze tak dá třeba i 10.000 za kartu a je mu jedno jestli má cenu 1 dolar :D
a asi jsi neviděl ty fotky co jsem sem dával... Shanahan + Sakic, ty jsou pod cenou dle beckettu... (a prý že se nedají sehnat za cenu beckettu, no jo, oni jsou vlastně levnější)
nemůžeš tvrdit jakou má cena hodnotu dle toho "kdyby" jsi měl peníze, cena je určena dle kupujících, ne dle snílků... kteří si představují jak by za tu kartu ty 3-4 dali. A na aukru se prodává i John Vabiesbrouck za 800kč (by ho někdo mohl koupit a pak prodat zde místním uživatelům za čtyřku :thumbup: )

jinak tomuto já říkám dobrá cena http://aukro.cz/hasek-hshw-pressplate-c ... 31724.html
karta Haška 1/1 za 190kč a už má i nového majitele, gratulace! :clap:
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ty jseš opravdu vtipnej. Už asi desetkrát ti tady člověk s nickem curtisjoseph napsal, že není epix jako epix, že se nedá řídit pouze jménem na kartě, bv, comc,... ale podstatný je, že některé z nich byly jako redemption a je jich kvůli tomu v oběhu málo a shánějí se kvůli tomu velmi obtížně. Tak to zkus prosím pochopit, že ne všechno co tvůj mozek vyplodí je pravda, že tady jsou lidi, kteří se tou sérií zabávají dopodrobna (curtisjoseph, nikoliv pavelbart!) a určitě k tomu ví víc, než když ty si najdeš jednu kartu v historii a podle toho hodnotíš komplet celou sérii.
Obrázek

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

DzEjDy píše:Ty jseš opravdu vtipnej. Už asi desetkrát ti tady člověk s nickem curtisjoseph napsal, že není epix jako epix, že se nedá řídit pouze jménem na kartě, bv, comc,... ale podstatný je, že některé z nich byly jako redemption a je jich kvůli tomu v oběhu málo a shánějí se kvůli tomu velmi obtížně. Tak to zkus prosím pochopit, že ne všechno co tvůj mozek vyplodí je pravda, že tady jsou lidi, kteří se tou sérií zabávají dopodrobna (curtisjoseph, nikoliv pavelbart!) a určitě k tomu ví víc, než když ty si najdeš jednu kartu v historii a podle toho hodnotíš komplet celou sérii.

když tomu nerozumíš tak to nekomentuj!!!! vím moc dobře o čem je řeč a že tam je víc druhů jak píše curtisjoseph a já se tu taky bavím o těch nejdražších verzí! opět další chytrolín v řadě....! :crazy: :yawn: :sick:
prý není epix jako epix! ty jsi mě fakt pobavil!!! se tu celou dobu bavím otěch nejdražších verzí... :lol:
Naposledy upravil(a) dj4u dne čtv 12. pro 2013 18:54:46, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Pro hlupáka každej hloupej... :wave:
Obrázek

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

dj4u: promiň, ale zbytečně si tady kazíš karmu:) a to ne kvuli tomu jakej máš názor a už vůbec ne kvuli tomu, že je možná jinej než pavlův, ale spíš styl jakým ho prosazuješ.

za mě: několik lidí se tu snažilo jen prezentovat to, že se u některých starých inzetních a paralelních karet stává, že jsou sběrateli ohodnoceny (rozuměj jsou kupovány) za vyšší (mnohdy i několikanásobně) ceny než je jejich BV...jestli je to 2x nebo 4.5x se často nedá odhadnout, prtž záleží na mnoha faktorech, které se sejdou (doba, forma obchodu, konkrétní hráč, konkrétní kupující nebo snílek atd.)

EPIX jsou očividně jedna z takových sérií a po vysvětlení curtisjoseph je vidět, že tam je velký rozdíl i napříč setem, díky jeho složitosti resp. složitému získávání některých z karet setu kvůli vkládání do různých boxů. U týhle konkrétní karty Haška se vyjádřili především 3 lidi, a to corfix ("karta má cenu aspoň 2500,-), pavelbart ("nabízel jsem za tuto kartu onehdá 3000,- a prodala se dráž, nebít tato poškozená dal bych je i dnes za tuto") a curtisjoseph ("karta se téměř nedá sehnat a přemýšlím, že za ní 4000,- dám i když je poškozená")...ty si kromě ukázek z COMC jiných hráču nepředvedl jinej argument proč by měla být cena karty nižší , argument se následně vysvětlením curtisjoseph ukázal jako irelevantní. Potom si začal aplikovat vzorec 4.5x BV na úplně jiný karty což už bylo taky mimo. Myslím, že bys byl býval udělal nejlépe, kdybys býval napsal jen "Kluci, ta cena mi přijde mimo, protože si myslím, že jsem zkušený sběratel a pohybuju se několik let mezi mnoha prodejci karet, jsem si jistý, že tu kartu dokážu sehnat několikanásobně levněji. Pokud ji někdo z vás chce, můžu ji pro vás sehnat levněji, případně vás odkážu na prodejce"...nikdo by se s tebou nehádal, maximálně s radostným úsměvem a současně nevěřícným kroucením hlavy by něktří odepsali: "Budu rád":)...každopádně bys zastával stejnej názor, přičemž bys u některých lidí nemusel vyvolat negativní emoce a nebo třeba pocit že seš vůl...
Obrázek
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Dj4U prosím te vyndej si hlavu z p****e a prober se.... ty jsi jak zaseknuta deska..... co nechapes na tom ze ta karta je takrka nesehnatelna a ze takovou hodnotu ma? Jeste prosim te COMC a BV si strc u takovych karet za klobouk...
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

@fiila

sorry, ale Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

všichni tu tvrdí že ta karta má hodnotu 4000kč asi už deset lidí v řadě... ale nikdo to z nich nekoupí, když jim tu dám odkazy kde to mohou koupit kolem 1000kč, tak mi napíšou ať si to strčím do pr_dele *rfl* a ať se proberu a podobně... člověk tu lidem ukazuje jakou ty karty mají hodnotu že se dají bez problému sehnat za 500-1500kč ale hold jsem pro ně debil a nemám pravdu...
Obrázek

wowow
Opora
Opora

Příspěvek od wowow »

Dj4u nepopijíš tam u toho psaní něco? Protože to tak vypadá. Důvod proč tuhle kartu nechtějí sis tu mohl přečíst asi 100x. A pokud se něčím nedopuješ, tak mi teď trochu připadáš, že se snad chceš dostat do situace, že si celé forum bude říkat jekej seš kr..én. *cl*
Obrázek

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Pro DJ4
ばか、それは愚かであることを自分自身を納得させることはできません。どんな馬鹿は、彼はあなたよりも賢くだと考えている。
Jako nejchytřejší člověk nejen zde na fóru zajisté víte co tím chtěl básník říci.

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

Myslím, že pokud bys sem hodil odkaz na Haška za $50-100, o kterého tady konkrétně de, bude schopna většina oněch lidí vzít to co řeklo zpět a možná i poděkovat, prtž alespoň dva z nich mají o konkrétní kartu očividný zájem.
Obrázek
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Tady máte úplně stejné verze těch karet jako je Hašek a ceny jsou dle mne normální... žádné 4000kč jak mi tu dokola všichni tvrdíte (aukro.cz)
tomuto já říkám normální ceny, ale hádat s Vámi se tu o tom už nebudu...

Obrázek

@fiila
karta v limitu /30 se ti nebude válet na shopech a podobně každý den... ale kdo bude hledat tak časem nejde...
Obrázek

curtisjoseph
Nováček
Nováček

Ale tyto 3 karty nejsou stejně dostupné jako Hašek. Hašek spadá do karet číslo 19-24 a ty jsou v boxech Certified jako redemption. Tyto karty jsou čísla 2,4,6. Třeba Bure je také z čísel 19-24 a je to další karta kterou nemohu sehnat. Vy tu srovnáváte karty z jiných boxů než ty z Certified kde jsou vkládány jako redemption.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

curtisjoseph píše:Ale tyto 3 karty nejsou stejně dostupné jako Hašek. Hašek spadá do karet číslo 19-24 a ty jsou v boxech Certified jako redemption. Tyto karty jsou čísla 2,4,6. Třeba Bure je také z čísel 19-24 a je to další karta kterou nemohu sehnat. Vy tu srovnáváte karty z jiných boxů než ty z Certified kde jsou vkládány jako redemption.
Je to od Vás pěkné, že se mu to snažíte opět vysvětlit, ale očividně to nemá vůbec žádný smysl. Pokouší se o to vícero lidí a jak vidno z jeho reakcí, nějak to nemá účinek. Chtěl jsem ještě taky něco napsat, ale opravdu to vzdávám, tady pánové opravdu s nějakým vysvětlením neuspějeme. Pan dj4u to přeci vše ví nejlépe.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Hurá, dochází argumenty. Teď by mě zajímalo z čeho šlo tyto karty vytáhnout a v jaké podobě. To že to bylo něco jako dnešní Private Signings jsem nevěděl a díky curtisjoseph, že sem do toho spamu a smetí vložil něco zajímavého. :thumbup:
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak třeba mu to teď docvakne. Nezbývá než doufat. :crazy:

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

tady máš č.21 Pavel Bure za 2.000
je to tedy pálka, ale i tak 2000 nejsou 4000 !
http://www.ebay.com/itm/PAVEL-BURE-1997 ... 565ceb9f5d

a ted mi na to řeknete co???? :yawn:
Obrázek

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

curtisjoseph: Než jsem napsal bylo to tu :thumbup: Díky za vysvětlení, dnes se toho dovím:D Ale jsem rád. Jinak je ta sbírka někde k vidění?
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Prosímtě, kdo tu psal, že by koupil kartu Bureho za 4000 Kč? *lgh* Navíc pokud by sis takovou kartu nechal poslat obyčejnou poštou, tak si fakt frajer. A co takhle DPH na celnici?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“