K objednávke niekoľkých kariet d. haška (zbieram ho), som si pridal aj niekoľko balíčkov len tak pre radosť. Bol som zvedavý na tie kanadské, keďže som kedysi miloval sériu Wien 96 a celkovo mám slabosť na repre karty. Na záver som si pochopiteľne nechal červený balíček, ktorý nesklamal. Ale poďme po poriadku.
Ten balík s Brodeurom bol navyše. Okrem odfotených balíčkov som kúpil ešte jeden, len tak z nostalqie ťažkú históriu z počiatku 90tych rokov..

e

Klasika z čias dávno minulých. Veľa som si nesľuboval, okrem kariet tam samozrejme bola žuvačka

Tieto karty som si nikdy nekúpil, tak som bol zvedavý na obsah. Päť kariet. Potešil Bondra, oko zaplakalo za Zholtoksom

Na tento balík som sa osobitne tešil. Kedysi som z jedného takého vytiahol troch Slovákov naraz, yersey k tomu a ešte aj pekný inzert Foopu. Tentoraz to však zaostalo za očakávaniami, do zbierky pôjde len marián, ktorý to, dúfam, podpíše

Pri otváraní som zhora nazrel dnu a videl tam hrubú kartu. Očakávania jersey boli zbytočné, opäť len zbytočná tehla

Modrý balíček priniesol DVE podpisovky.....keby som bol fanúšik Anaheimu asi odpadnem

Aaaa konečne červený paklík. Ten vylepšil náladu, najmä jedna karta. Zvyšok balíku obstojný

nooooooo a spomínaný hit, ktorý zlepšil náladu z celého nákupu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hard signed.
.
.
.

V prípade záujmu o čokoľvek (okrem Yzermana) píšte..