P.S. Omlouvám se za kvalitu scanů, ale tyhle karty nejsou zrovna moc fotogenické!
1x ITG HaP 08-09

1x SPX 09-10

2x UD Black Diamond 06-07

2x UD Black Diamond 10-11

Lepší kousky

- Iginla je Quad, Almond Tripple a Gagne Double...
To jsou error karty a ne paralelky....Kubi12 píše:v balíčku SPx hned dvě paralelky, dobrá trefa
VimLembi píše:To jsou error karty a ne paralelky....Kubi12 píše:v balíčku SPx hned dvě paralelky, dobrá trefa
Hoši, vím, že budu vypadat jako dement, ale já nevím vůbec nic!Kubi12 píše:VimLembi píše:To jsou error karty a ne paralelky....Kubi12 píše:v balíčku SPx hned dvě paralelky, dobrá trefaJenom zkouším jestli to ví Nečák
Kdyby sis je netiskl doma, tak se ti to nestane!!!necak píše:Hoši, vím, že budu vypadat jako dement, ale já nevím vůbec nic!Kubi12 píše:VimLembi píše:To jsou error karty a ne paralelky....Kubi12 píše:v balíčku SPx hned dvě paralelky, dobrá trefaJenom zkouším jestli to ví Nečák
Co jsou "error" karty? Tuším ale, že nic příjemného to nebude! Patrně to souvisí s tím, že na dvou z nich chybí vpravo nahoře logo, ne?
Neblbni, doma si tisknu jenom prachy...Johny87 píše:Kdyby sis je netiskl doma, tak se ti to nestane!!!necak píše:Hoši, vím, že budu vypadat jako dement, ale já nevím vůbec nic!Kubi12 píše:VimLembi píše:To jsou error karty a ne paralelky....Kubi12 píše:v balíčku SPx hned dvě paralelky, dobrá trefaJenom zkouším jestli to ví Nečák
Co jsou "error" karty? Tuším ale, že nic příjemného to nebude! Patrně to souvisí s tím, že na dvou z nich chybí vpravo nahoře logo, ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti