hleibl píše:Já nevím co je na těchto 1/1 Masterpiece? (nevím jak se to píše) Zvláštního? Je to Cupka,pouze 1 na světě,ale jinak co koukám tak tyhle karty na dračku moc nejdou...budu rád,když mi někdo osvětlí jak to s těmito kartami je.
No, printing plate karty se ti můžou nelíbit, můžeš s nimi nesouhlasit, můžeš na ně nadávat ale to je tak všechno co se proti tomu dá dělat, jak by řekl Cimrman

Já mám osobně k těmhle plíškům spíš neutrální vztah. Dřív se mi nelíbili, ale nakonec když byla možnost mít na tom Maria nebo Neuvyho využil jsem to a jak jsem rád že mám od každýho aspon dva kousky..
Jinak si nemyslim že tyhle karty moc nejdou, nebo že by o ně nebyl zájem... však taky na ebay jsou spíš druhořadí hráči či noname nováčci. Párkrát jsem zkoušel Maria a to jsou jiný rakety za co to chodí.. podobně jiné hvězdy. Neuvy chodí taky za dost a vždycky se prodá...
Ale stejně jako většinu lidí na foru mě štve že i když je to karta 1of1, někteří hřáči mají těch karet třeba polovinu ze všech (zvláště někteří nováčci) - a to se pak nedá sbírat.. pokud hráči vyjde 200 karet a z toho 70 jedničkových plechů tak chápu že to lidi štve..