Tak takhle nějak asi proběhl nákup, který provedla moje manželka v jisté prodejně ve snaze opatřit mi dárek k padesátinám
Narozeninový break
Narozeninový break
"Dejte mi tohle, tohle, tohle a... ještě dvakrát támhle to!"
Tak takhle nějak asi proběhl nákup, který provedla moje manželka v jisté prodejně ve snaze opatřit mi dárek k padesátinám
. Zajistila mi tak nejen milý důkaz své náklonosti, ale i zábavu na několik večerů.
Takže jako první jsem otevřel dvojici retail balíčků SeriesOne 2022-23. Kromě řadovek...
...se skrývala v každém jedna "plátěnka":
Výtěžnost tentokrát slabší, do sbírky přibylo pouze pět karet, čili těsně nad 31%
. S tím se ale dalo počítat - logicky, jak se album základní řady zaplňuje, pravděpodobnost nových přírůstků klesá...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Narozeninový break
A jedeme dál! Včerejší večer přinesl rozbalení jednoho pytlíku Hobby SeriesOne 2021-22.
Řadovky potěšily přítomností dvou brankářů zastupujících mé oblíbenější týmy, stejně jako Charlieho Coylea, který tak definitivně potvrdil pozici nejčastěji vyskytujícího se hráče v mé sbírce
:
Je tu vloženka - no a kdo nám to z ní vrhá svůj soustředěný pohled..? Samozřejmě hvězda nejhvězdovatější!
Řadovky potěšily přítomností dvou brankářů zastupujících mé oblíbenější týmy, stejně jako Charlieho Coylea, který tak definitivně potvrdil pozici nejčastěji vyskytujícího se hráče v mé sbírce
Je tu vloženka - no a kdo nám to z ní vrhá svůj soustředěný pohled..? Samozřejmě hvězda nejhvězdovatější!
Vše nej k narozeninám a moc se mi líbí tvůj elán a nadšení do rozbalování paklíků ... ať to vydrží a máš i šťastnou ruku na nějakou pěknou trefu 
Díky za přání i podporu
! Zatím mě to opravdu baví a to mám ještě ty nejlepší karty v rukávu (tety nerozbalené v šuplíku)
!
---
Včera opět něco z aktuální sezóny - dvakrát Retail MVP 2022-23. V prvním jeden Rookie a jeden Ledový bojovník: Ve druhém opět Ice Battles (tentokrát zaplesalo srdce patriota)... ... a nakonec jeden pozlacený Zlatý rytíř:
---
Včera opět něco z aktuální sezóny - dvakrát Retail MVP 2022-23. V prvním jeden Rookie a jeden Ledový bojovník: Ve druhém opět Ice Battles (tentokrát zaplesalo srdce patriota)... ... a nakonec jeden pozlacený Zlatý rytíř:
Poslední z narozeninových balíčků: Fatpack O-Pee-Chee 2021-22. Jak už jsem psal v jiném vláknu, původně jsem chtěl tuhle sérii ignorovat, ale jak se říká, darovaným kartám na grafiku nekoukej...
Takže na řadovkách pár zajímavých jmen. Nechybí český zástupce - to je zajímavé, mám pocit, že jsem snad nerozbalil pack, ve kterém by nebyl Martin Nečas
!
A tady nějaké to ozvláštnění: nováčci, jeden do modra, nějaké Retro a samozřejmě On, tentokrát jako vzpomínka na 500. bod:
Přiznám se, že tenhle žvýkačkový styl mi napoprvé moc nesedl, ale shodou okolností se ke mě tyhle karty dostávají tak nějak samy... Asi jim dám šanci
Přiznám se, že tenhle žvýkačkový styl mi napoprvé moc nesedl, ale shodou okolností se ke mě tyhle karty dostávají tak nějak samy... Asi jim dám šanci