GOLD Balíček a 2x UD Series 2

Odpovědět
jirijost
Zkušený
Zkušený

GOLD Balíček a 2x UD Series 2

Příspěvek od jirijost »

Ahoj, dnes mi poprvé v novém roce přišly nějaké balíčky. Potřeboval jsem nějaké holdery, k tomu se tam zrovna objevily GOLD balíčky a tak jsem neodolal a aspoň jeden vzal. K tomu šly i dva balíčky UD Series 2 18-19.

Začneme UD Series, radost mi udělal Marody z Edmontonu. To byla jedna z karet kterou bych si chtěl pořídit, už nemusím.
Obrázek

Tady už slibovaný GOLD balíček, hlavními hity byl podepsaný Gretzky, Pastrňák a Jágr v limitu 5. Limitovaný Jágr byl akorát v limitu 6199 :D Draisaitl je taky fajn a k tomu krásné karty Gretzkyho a Hulla.

Obrázek
Balíček je vždy rozdělen na dva menší, v jednom byla ultra silná karta tak si říkám, tu si nechám na konec. No v té první části byl Palát do 50/ a krásná podpisovka Gáboríka. To už mi bylo jasné že ta silná karta asi nebude nějaký velký hit a taky že ne, Halák do 149.

Hodnocení nemůže být jiné než kladné, sice jsem nechytl žádnou velkou bombu ale i tak spousta krásných karet a podpis Gáboríka na Cupce je dost slušná karta. Kdyby měl někdo o něco zájem klidně napište, nechávám si akorát karty Edmontonu.
Obrázek
Sběratelem od 10.1. 2018

Jesse Puljujärvi 118x
Brock Boeser 67x
Sign of the Times 18-19 39x

mapko
Legenda
Legenda

Re: GOLD Balíček a 2x UD Series 2

Příspěvek od mapko »

pekne plnenie Goldu, veru rozmyslal som nad nimi ...

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“