Bude to trošku delší, tak pokud máte zájem, odscrolujte až dolů.

Před otevíračkou jsem si přál jednu věc, abych nevybral ve všech balíčcích jen řadovky, ale aby se povedl i nějakej insertík a to se povedlo

10) 15/16 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Klasický balíček.

9) 16/17 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Taky klasika.

8) 16/17 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Do třetice klasika za nároďák.

7) 17/18 OFS Classic Hobby Tady jsem doufal alespoň v nějakou kartu Dynama...bohužel, ale hned 4x Anniversary karta. Nevím jestli náhoda, ale hned u třech karet byla jak řadovka, tak i Anniversary

6) 13/14 Panini Prizm Tady se povedla rookie karta Dannyho DeKeysera a řadovka Ládi Šmída.

5) 15/16 UD Series 2 Hockey Hobby Zde vykouknul Radim Vrbata a Zdeno Chára na UD Canvas

4) 17/18 UD Series 1 Hockey Hobby Pěknej záběr Mráziče a opět UD Canvas, tentokrát Jason Zucker.

3) 17/18 UD Series 1 Hockey Hobby A tady se mi trochu zatajil dech. UD Portrait Connora McDavida !!!

2) 16/17 UD Series 2 Hockey Hobby viděl jsem něco tlustšího....a vykouknul Nikita Soshnikov na Rookie Materials. Poměr je 1:72

1) Vánoční GOLD balíček 2. edice Tady asi všichni majitelé prosincových goldů doufali v Jágra, měl jsem to stejně. Bohužel Džejdžej tam nebyl, ale našel jsem jiné pecky. Nejprve 8 karet. Potěšil McDavid, Mario i Ondra Palát............

V Goldu byli dvě ,, tlustší,, karty, takže ihned jsem je zařadil až na konec. První z nich je 12/13 Panini Phenoms RC /499 Reilly Smith

a poslední a pro mě největší pecka....když jsem ji držel v ruce, byla obráceně, takže jsem věděl, že je tam Joe Sakic...karta těžká...říkám si, to bude stick....a po otočení karty BUM

JOE SAKIC Buried Treasure /50
Absolutně jsem netušil, že se tyto karty dělaj, naživo karta nádherná. Za mě spokojenost se vším. Moc díky za zkouknutí, příp. vaše hodnocení i kritiku. Pokud by měl někdo o něco zájem, napiště. Sakic a Smith ale zatím zůstane u mě. Zase někdy zdarec