9x mix vánočních balíčků + 1x GOLD

Odpovědět
Davejar
Opora
Opora

9x mix vánočních balíčků + 1x GOLD

Příspěvek od Davejar »

Tak i u mě letos nechal ježuch něco pod stromkem. Všechny balíčky až na golda jsem měl doma tak měsíc, ale čekal jsem s nima právě až na vánoce. Když dorazil i poslední gold, tak to přítelkyně rychle zabalila, protože bych to jinak asi nevydržel :D

Bude to trošku delší, tak pokud máte zájem, odscrolujte až dolů. *typing*

Obrázek

Před otevíračkou jsem si přál jednu věc, abych nevybral ve všech balíčcích jen řadovky, ale aby se povedl i nějakej insertík a to se povedlo *cheer* . Balíčky jsem seřadil tak nějak podle mé spokojenosti od slabšího po lepší, samozřejmě, že GOLD je až na konci

10) 15/16 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Klasický balíček.

Obrázek

9) 16/17 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Taky klasika.

Obrázek

8) 16/17 Czech Ice Hockey Team Hockey Hobby Do třetice klasika za nároďák.

Obrázek

7) 17/18 OFS Classic Hobby Tady jsem doufal alespoň v nějakou kartu Dynama...bohužel, ale hned 4x Anniversary karta. Nevím jestli náhoda, ale hned u třech karet byla jak řadovka, tak i Anniversary

Obrázek

6) 13/14 Panini Prizm Tady se povedla rookie karta Dannyho DeKeysera a řadovka Ládi Šmída.

Obrázek

5) 15/16 UD Series 2 Hockey Hobby Zde vykouknul Radim Vrbata a Zdeno Chára na UD Canvas

Obrázek

4) 17/18 UD Series 1 Hockey Hobby Pěknej záběr Mráziče a opět UD Canvas, tentokrát Jason Zucker.

Obrázek

3) 17/18 UD Series 1 Hockey Hobby A tady se mi trochu zatajil dech. UD Portrait Connora McDavida !!!

Obrázek

2) 16/17 UD Series 2 Hockey Hobby viděl jsem něco tlustšího....a vykouknul Nikita Soshnikov na Rookie Materials. Poměr je 1:72

Obrázek

1) Vánoční GOLD balíček 2. edice Tady asi všichni majitelé prosincových goldů doufali v Jágra, měl jsem to stejně. Bohužel Džejdžej tam nebyl, ale našel jsem jiné pecky. Nejprve 8 karet. Potěšil McDavid, Mario i Ondra Palát............

Obrázek

V Goldu byli dvě ,, tlustší,, karty, takže ihned jsem je zařadil až na konec. První z nich je 12/13 Panini Phenoms RC /499 Reilly Smith

Obrázek

a poslední a pro mě největší pecka....když jsem ji držel v ruce, byla obráceně, takže jsem věděl, že je tam Joe Sakic...karta těžká...říkám si, to bude stick....a po otočení karty BUM

Obrázek

JOE SAKIC Buried Treasure /50

Absolutně jsem netušil, že se tyto karty dělaj, naživo karta nádherná. Za mě spokojenost se vším. Moc díky za zkouknutí, příp. vaše hodnocení i kritiku. Pokud by měl někdo o něco zájem, napiště. Sakic a Smith ale zatím zůstane u mě. Zase někdy zdarec *thks*

radek850
Hvězda
Hvězda

Re: 9x mix vánočních balíčků + 1x GOLD

Příspěvek od radek850 »

Myslím,že otevírání se nadmíru povedlo, ten Sakic je fakt pěkná pecka i když to není hlavní hit, ale s cenou kolem tisícovky to je taky příjemné... I ostatní karty z gold balíku jsou super, ale i bez něj to nebylo uplně špatné... Nikita určitě hodně potěšil, ani na ebay jsem tu kartu nebiděl, ale to je možná má chyba, ještě v tom neumím tolik listovat... :)
Ten Kampf je gold nebo klasický base ? tak či onak, měl bych o něj velký zájem :) Napíšeš mi prosím do zpráv ?
Buď svůj.

fantomas 66
Hvězda
Hvězda

Re: 9x mix vánočních balíčků + 1x GOLD

Příspěvek od fantomas 66 »

Moc pěkná otvíračka. :clap:
Parádní Sakic na Buried Treasure. Na té samé kartě mám Chrise Prongera a musím potvrdit, že tyto karty jsou fakt nádherný. *gc*
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856

Obrázek

Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“