Mix balíčku, ve kterém dominovaly OPC 16-17

Odpovědět
DJjandy
Legenda
Legenda

Mix balíčku, ve kterém dominovaly OPC 16-17

Příspěvek od DJjandy »

Touha něco rozbalit byla velká, ale na nějaký boxík to tentokrát nevyšlo a tak volba padla na levnější variantu a sice 2x 1994-95 Donruss, po jednom 2011-12 PANINI Elite, 2011-12 UD SPx, 2012-13 UD SP Authentic a předevší 10x 2016-17 OPC.

Komplet to vypadalo takto:Obrázek

Výběr balíčků jsem pojal následovně: Ty Donruss jsem tady nedávno u někoho viděl v breaku a hned mě zaujaly, protože jsem je myslím nikdy neotvíral, zkrátka u nás asi na stáncích nebyly. I když je pravda, že pár brankářů na nich ještě z dětství mám, ale většinou je ten, kdo je měl, nechtěl moc pouštět. ;)
No a co se týče těch balíčků po jednom, tak jsem chtěl otevřít něco aspoň pár let starého a bylo to víceméně ze zvědavosti, protože ani tyto paklíky jsem tuším neotvíral. No a OPC proto, že mi chyběla spousta řadovek Králů, takže vlastně hlavním motivem bylo jich vytáhnout co nejvíc a kdyby se podařil i nějaký jiný hitík, tak už by to bylo navíc.

No, rozepsal jsem se až až, tak si dáme trošku toho tapetování...

Tady jen ukázka z Donruss, kde byly pouze řadovky, přál jsem si aspoň nějakého gólmana nebo Krále, což se podařilo. Za NJ je zde na snímku Jarda Modrý, který za LA posléze odehrál přes 450 utkání.

Obrázek

Pak přišly na řady SPx, kde se bohužel ukrývaly opět jen řadovky

Obrázek

Potom Elite, kde nenastala žádná změna a dál jsem se vezl na base vlně, ale přece jen tam byl Jarda a ten jak známo, nikdy neurazí, no a Voky do sbírky brankářů je taky fajn, takže vlastně dobrý.

Obrázek

No a poslední jednobalíčkový produkt byl 12-13 SPA, kde mě hned první karta zahřála u srdce, protože to byl CuJo, takže paráda! Pak dvě legendy, jeden zlobivý kluk a Rick Nash na UD Update

Obrázek

No a na závěr jsem si nechal ty papíráky :D

Až na Pearsona jsem ještě ani jednu kartu neměl, takže vytyčený cíl splněn, i když ten Gabbo tam v tom alternativním dresu působí trochu jako pěst na oko. Zvlášť Vinny potěšil, protože to je jeho první karta v dresu LA, kterou mám.

Obrázek

Češi
Obrázek

Retro - tady škoda, že se neukázal ani jeden King, jinak nejlepší určitě Ovečkin na highlights

Obrázek

Checklisty, Rainbow a nejtrestanější hráč loňské sezóny

Obrázek

Rookies

Obrázek

No a asi největší hity, i když mě se ani jedna z těchto verzí karet moc nezamlouvá, zvlášť ten čtvereček s Hankem.

Obrázek

Toť vše. Vím, bylo to skoro zbytečně dlouhý, ale nemohl jsem si pomoct, kdoví kdy zase něco otevřu. Co říct závěrem? Převládá spokojenost, že hlavní cíl byl splněn, to jest base Králů z OPC a především ukojená touha něco rozbalit. Jen trochu jsem zklamaný z těch SPx, že tam třeba nebyl nějaký insert, ale to už teď vem čert.

Tak kdo dočetl až sem, tomu děkuji za pozornost a snad zase brzy budu moct něco přidat buď sem nebo ještě lépe do sekce boxů.

Ahoj
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

leebour
Legenda
Legenda

Re: Mix balíčku, ve kterém dominovaly OPC 16-17

Příspěvek od leebour »

Parádna otváračka aj prezentácia, mohol si si kúpiť Kings do zbierky za tie prachy, ale dobre vieme, že otváraniu sa nič nevyrovná *mrk* Thanx for break :thumbup:

edit: Ten CuJo je špica action.

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Tak tak, samozřejmě jsem si ty všechny Krále mohl skoupit o hodně levněji, ale jak si psal, otvírání se nic nevyrovná a když si člověk vytáhne z balíčku cokoliv do sbírky, tak to je nejvíc, i když na tom vlastně prodělá. ;)

Díky.
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

martymcfly1
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od martymcfly1 »

Nakoupit můžeš vše,ale to už není sbírání karet....to je jen obyčejný nakupování......

Když na Tebe vykoukne z paklu někdo po kom toužíš, to je přece ten správnej požitek *placnuti*

Pěkný králové! Gratulačka *gc* *gp*

Tom10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Tom10 »

dobreee, pěkný Johnny :))
CZ - Ondřej Pavelec, Tomáš Hyka
World - Teemu Selänne, Mika Zibanejad
CALGARY FLAMES
MY OFFER https://tom10karty.rajce.idnes.cz/

Odpovědět