v tradici pokračuji i nadále, takže jsem si ke svým narozeninám koupil opět 2 modré balíčky + starší balíček na zahnání nostalgie. Tentokráte jsem zvolil balíček 1999-2000 Stanley Cup Edition. Na Denise z USA si musím ještě pár týdnů počkat, ale tuzemské překvapení jsem si nemohl nechat ujít a mohu říci, že se to velice vyplatilo. Na tento produkt si zkrátka nemohu stěžovat, mně osobně stačí ke štěstí málo a i proto si vážím téměř všeho co naleznu (přeci jen mám také pár druhů karet či jmen, které nemusím).

Jdeme se tedy podívat.

1. Modrý balíček

99/00 Stanley Cup Edition

2. Modrý balíček

Velké překvapení a naprosto skvělá rozbalovačka. Stanley Cupy byly skvělým návratem do přelomových let. Modré se s napětím a radostí rozbalují samy od sebe a nalézt v nich můžeme opravdu cokoliv.
Od své velice hodné a úžasné přítelkyně jsem obdržel také jeden dárek s hokejovým překvapením. Krabička obsahovala jednoho modráska a k tomu balíček Victory 2005-06 a balíček 2001-02 Vintage hockey, které jsem nikdy ještě nerozbaloval, takže už tak skvělý den, měl ještě velice hezké pokračování.

Co k tomu všemu dodat.