Jeden "srandabalíček"
Re: Jeden "srandabalíček"
To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
-
mira095
- Hvězda

Už jsi tu žvejku ochutnal?PROCHEY píše:To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
Po tom, co jsem si přečetl Tvůj dotaz, řekl jsem si, že alepoň olíznu ten odlomenej kousek. Co mě překvapilo, že přes ten puch to mělo chuť jak naše starý dobrý Pedro. Kousnout jsem se ale neodvážil, přes víkend potřebuju něco udělat, né to prozvracet... Tak jsem si vzápětí vylovil z mrazáku flašku vodky na propláchnutí a dezinfekci jazyka. Taky žádenej zázrak vodka na střízlivo bez spritu... Tak teď kloktám listerine...mira095 píše:Už jsi tu žvejku ochutnal?PROCHEY píše:To víš, jedná se o jeden z nejlepších breaků všech dob - to si zaslouží bouřlivou diskuziwrc3 píše:Parádní počteníčko tady![]()
Naposledy upravil(a) PROCHEY dne pát 29. črc 2011 7:37:08, celkem upraveno 1 x.
Já si snad budu muset taky balíček koupit, protože se stal během zdejší diskuze legendární 
Na zapití vezmu slivovici, to bude muset stačit
Na zapití vezmu slivovici, to bude muset stačit
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Tenhle break se opravdu povedl, ty komentáře a hlášky, které následovali stojí opravdu za to 
Chceš li nejvíce komentářů u breaku míti, nerozbaluj The CUP, ale prastarý balíček se žvejkačkou stačí ti 
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Ámen ... na to se nedá říct nic jinýho 
No vidíte a moje paní je chtěla vyřadit z nabídky, že prý tam žvýkačka akorát ty karty poničila a jak na to tak koukám, tak to je hit letní sezóny 
Speciálně Tabaracciho příspěvek je perla. A Svatoši - už víme, kde bereš na všechny ty boxy
Speciálně Tabaracciho příspěvek je perla. A Svatoši - už víme, kde bereš na všechny ty boxy
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Se divím,že na to nedělal reklamu Jarda Jagrů 
- Luksa9
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
americká žvejkačkaZangriel píše:Se divím,že na to nedělal reklamu Jarda Jagrů
Pavle mi to přece žvejkali na PTH !!! každýmu nám dej balíček 
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????
ale myslím, že se nekdo přidal... náhodou nebyla zlá po pár žvejknutích ste si zvykly.... takže pavle co dostanu 
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- Tabaracci
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
Ale pokud si dobře pamatuju, tak žvejky na PTH byly o víc jak 10 let mladší než jsou v těch Toppskách (byl to box nejakejch Vintage nebo něco takovýho) a po rozkousání to šlo opravdu krásně žvejkat (byla jen trošku cejtit zatuchlina, ale ta se po nějaky chvíli vyžvejkalarmiller píše:Pavle mi to přece žvejkali na PTH !!! každýmu nám dej balíček
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????ale myslím, že se nekdo přidal... náhodou nebyla zlá po pár žvejknutích ste si zvykly.... takže pavle co dostanu
?) poslete mi to sem ja to sezeru
doufal 
- hcpatrikto
- Zkušený

Normalne by mohli s tohoto brejku urobič celovečernú hranú komediu pekne som sa zabavil, Keby skusim ja tu žuvačku tak určite by som prekonal boltov rekort na 100m, no ja by som utekal na wc, na rozdiel od bolta

Tohle ale žvejkat nejde, to se při kontaktu s jazykem v prach obrátí...Tabaracci píše:Ale pokud si dobře pamatuju, tak žvejky na PTH byly o víc jak 10 let mladší než jsou v těch Toppskách (byl to box nejakejch Vintage nebo něco takovýho) a po rozkousání to šlo opravdu krásně žvejkat (byla jen trošku cejtit zatuchlina, ale ta se po nějaky chvíli vyžvejkalarmiller píše:Pavle mi to přece žvejkali na PTH !!! každýmu nám dej balíček
Update Jejdo nebo sjem byl jedinej ????ale myslím, že se nekdo přidal... náhodou nebyla zlá po pár žvejknutích ste si zvykly.... takže pavle co dostanu
). Ty Toppsky jsou přeci jen jinačí level
Třeba to není tím třeba si kouzelník černokněžní a když se dotkneě žvýkačky promění se v prach 
rmiller píše:Třeba to není tím třeba si kouzelník černokněžní a když se dotkneě žvýkačky promění se v prach
na to slova nestačí Re: Jeden "srandabalíček"
Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím
Millere, jestli chceš, pošlu ti klidně celý box, když to všechno vyžvejkáš
Millere, jestli chceš, pošlu ti klidně celý box, když to všechno vyžvejkáš
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.