OFS Plus 2011-12

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS Plus 2011-12

Příspěvek od SugarRay »

Já mam taky ještě jednu poznámku , jak psal Uphon k tý příhodě narychlo zbalenej box - tohle považuju za neakceptovatelný , kde je nějaká morálka toho výrobce ? Takhle už to chodí s OFS roky to prostě nejde , neni možný aby se obsah boxů a balíčků upravoval podle mometálních možností a potřeb výrobce , zákazník u nich neni na prvnim místě , musej mít nějakej systém na balení je jejich problem jak to udělaj ale každej má mít šanci stejnou na auto , jsy a obsahovou pestrost doufám že už konečně budeme svědky nějaký změny po tomhle ročníku nebo zániku OFS .
Každá dobrá serie ,a serie kde se bere jekejs takejs ohled na zákazníka si už dokáže sama prošlápnout cestu k jeho srdci i peněžence . OFS lidi utrápí svojí ledabylostí , amatérismem , zaostalostí něco jako ku předu levá zpátky ni krok , ty lidi si nezaslouží ani korunu za to co předvádí .
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

napsal jsi to přesně.. a za něco podobného pak chtějí 60 korun za balíček a více jak tisíc korun na box
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Má rád Český karty ale za tu cenu se na mě nezlobte ale příjde mi to cekem blbě řešený.Za 900 bych si klidně box koupil i kdybych tam nevyytáhl vůbec nic jen base protože mě to stačí.Měli by s takovýhlema výsledkama trochu snížit cenu.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

Design karet neřeším, OFS si jede stále jakýsi svůj "standard"....ale co mě třeba mrzí když se podívám na letošní karty je to, že většina hráčů je vyfocená na hostujícím kluzišti, tj. většinou v bílých "venkovních" dresech, takže celkově pak ty karty působí neslaně nemastně. Přitom třeba Plzeň má krásný odstín modrých domácích dresů, Boleslav a Vary pěkné zelené, Budějovice červené atd...ty karty by byly hned pestřejší....je mi jasný, že pro výrobce je méně nákladné nafotit hráče na stadionu ve Vítkovicích, Třinci a Brně, než objet všech 14 stadionů. Ale když už něco dělám, tak bych se snažil aby to vypadalo co nejlíp, ale to je v případě OFS asi utopie....

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já myslim že to je to poslední co OFS řeší , oni to prostě nikdy nepochopí že nemůžou z lidí dělat blbce donekonečna a že ty karty nejsou jenom pro šestiletý děti , tohle prostě nikam nevede .
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Tak OFS pro mě nadále OFF! Tento produkt mě každoročně přesvědčuje o tom že je dobře že sbírám karty z NHL. A přitom ti hráči jsou tu tak blízko, jak rád bych si nechal podepisovat kartičky (nebo dresy).. ale jsou 2 věci co mě absolutně na naší jinak dobré lize odpuzují: karty OFS a dresy narvaný reklamama.. až tohle půjde do háje budu šťasný *lgh*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Ty nový OFS jsou opravdu hnusný. Hlavně ta cena vůbec neodpovídá kvalitě. *bang* Myslím, že rozhodně nebudu investovat do žádného balíčku, ale pořídím si jen řadovky Varů a Mensiho...
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Budu se opakovat, loňský Premia se mi líbily a líbí ... ale tohle jednoznačný skok zpět ... no a co se týče distribuce, plnění, ceny, focení jenom na třech stadionech atd. ... k tomu je zbytečný se vůbec nějak vyjadřovat ... ale proč se tomu vůbec divíme *bang*

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

A neni ten pijak neco ve smyslu Redemption? Treba za 10 jich ti poslou 1 fanshop jesrey. Mj. pokud na karte bude Ruca ve zlutym dresu, tak budu nadmiru spokojeny. Hezky barevna karta.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Chtěl bych pochválit grafika OFS,na všech kartách které jsou v breaku vidět nemají hráči useknuté hlavy,někde se to vešlo jen tak tak ale povedlo se

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já teda nejsem sběratel hokejových karet extraligy, ale zarazila mě jedna věc. Vážně je možné, aby výrobce jako OFS vylezl na trh s produktem, který ještě nemá kompletní a memo karty + podpisovky teprve začne balit až je vyrobí? Tohle mi přijde i na Českou Republiku jako něco hodně neférového. Proč tedy vydání produktu nějakej pátek nepozdrží? Druhá akceptovatelná varianta by byla, kdyby u produktu byla alespoň nějaká soutěž typu: Pošli 24 prázdných balíčku a mi ti pošleme podpis a jersey. Ale tahle mi to fakt hlava nebere. Divil bych se, kdyby jim te rychloboxy šly na odbyt. Já bych si ti rozhodně nekoupil.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Hans píše:Já teda nejsem sběratel hokejových karet extraligy, ale zarazila mě jedna věc. Vážně je možné, aby výrobce jako OFS vylezl na trh s produktem, který ještě nemá kompletní a memo karty + podpisovky teprve začne balit až je vyrobí? Tohle mi přijde i na Českou Republiku jako něco hodně neférového. Proč tedy vydání produktu nějakej pátek nepozdrží? Druhá akceptovatelná varianta by byla, kdyby u produktu byla alespoň nějaká soutěž typu: Pošli 24 prázdných balíčku a mi ti pošleme podpis a jersey. Ale tahle mi to fakt hlava nebere. Divil bych se, kdyby jim te rychloboxy šly na odbyt. Já bych si ti rozhodně nekoupil.
Je to možné jen proto že de facto drží v rukou monopol na extraligové karty v této "republice"
každý další zájemce o licenci nemá stejné startovní podmínky,tudíž není konkurence schopný

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

jo jo, to je bohužel jádro pudla. Pokud je někde monopol, může si ve své podstatě dovolit téměř vše a projde mu to.
Stejně jako tady v případě OFS, bez ohledu na to jak špatné to bude, jak moc by se to dalo řadou způsobů vylepšit, stejně jim to bude procházet a stejně to budou lidi kupovat.

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Včera mi asi na hokeji prdlo v bedně, ale koupil jsem si za 60 korun zmíněný balíček *rfl* Ani nevím, co jsem od toho čekal ... Fotky tady dávat nebudu, protože tam nebyl žádný "insert", žádný brankář či extraligová "hvězda", (pro mě) žádný Vítkovák a dokonce ani žádný piják ze školních potřeb :lol: , tak jsem ten balíček dal malému klučinovi, který si tam za šedesát peněz balíčky kupuje docela pravidelně ... byl nadšený a moc mi děkoval. Nabývám poslední dobou dojmu, že balíčky si kupují fakt jen malí prcci, kteří tam čekají "svůj" tým nebo super kartu, ale prostě se jí nedočkají, obzvláště letos. V loňských balíčcích buď měli štěstí, nebo někdo šikovně vybral "tlustší" balíčky a prckům nastražil jen řadovkové balíčky (všichni nebo většina prodávajících ví, ve kterých místech v boxu byly jersey a podpisovky). Smutné :roll:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

I actually really like the design of the packs. *lgh*
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Je to fakt strašný, já bohužel extraligu sbírám a proto si i tyhle karty seženu, ale kupovat boxy nebo balíčky, nemá cenu. Já si koupim karty co chci po jednom, i když u Signature to asi bude chvíli trvat, než je seženu, ale koupit si za ty strašný peníze krabici řadovek tak to teda ne. A nejhorší na tom je, že lidi z OFS, ne že by byli tak líný, jak se tady píše, podle mě sou jenom úplně blbý, protože to jinak neni možný. Oni i když to dopadlo strašně, tak se třeba snažili udělat novou sérii s novejma prvkama, ale když viděli, že vloni lidi kupovali Premiumky, tak by to přeci dalo daleko míň práce udělat obdobnou sérii s nějakejma "parallelkama" atd. A výmluvy, jako že nemůžou udělat limitaci s lomýtkem, tak budiž, ale proč potom dělaj tu limitaci obráceně a nebo úplně debilně s hvězdičkou bez udání počtu vydanejch karet ????? Smrt OFS !!!!!!! *axe* *axe* *axe*

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Steven Hockey Cards píše:Smrt OFS !!!!!!! *axe* *axe* *axe*
To snad nemyslíš vážně!!! *bang* Tyhle karty se dělají pro sběratele a ne pro takový kritiky. Tak proč si je chceš sehnat když jim přeješ smrt??!!!! Fakt nechápu

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

vojta píše:Tyhle karty se dělají pro sběratele a ne pro takový kritiky.
Děláš si srandu? :wtf: Kdyby OFS dělali kartičky pro sběratele, tak je jejich úroveň úplně někde jinde. Letošní série je pěkně hnusná a bude hůř...
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Miso nebude tahle byla jejich poslední . Vojta - sběratel může bejt i kritik to se nevylučuje , v tomhle případě je to navíc na místě.
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

vojta píše:
Steven Hockey Cards píše:Smrt OFS !!!!!!! *axe* *axe* *axe*
To snad nemyslíš vážně!!! *bang* Tyhle karty se dělají pro sběratele a ne pro takový kritiky. Tak proč si je chceš sehnat když jim přeješ smrt??!!!! Fakt nechápu
Karty si chci sehnat, protože sbírám extraligu a kritizuju, protože chci, aby karty elh už dělal někdo jinej.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“